Haluk Levent

konuşmasına ne bakıyon onun yaws:=)) hep konuşuyor zaten... bir icraati yokki ortada konuşmaktan başka! aslında oda bir yetenek sayılır... konuşup konuşup insanlara herdefasında yapacakmış bişiler olacakmış olgusunu benimsetmek:=))) iyi başarıyor bu işi!
 
pentagramurat demiş ki:
Şebnem Ferah'ı kaçırırsam Malatya'da okuduğumdan dolayı Haluk Levent'e giderim herhalde...
İkisini de kaçırmayabilirsin belki, çünkü Haluk Levent 2 Mart'ta geliyor.

Zaman : 2 Mart Cuma 18:00
Mekan : Reyyan
Bilet Temin : Reyyan, Sarı Kurdela Cafe...
Fiyat : Öğrenci 10 , Sivil 15 YTL
 
:=))) yıllardır kapanıp kapanıp açılıyor mübareğin sitesi! 6 aydan fazladırda açılcak sözde!:=))) boş mevzuatlar bunlar açılmaz, açılsada 1 aylık ömrü bile dolmadan tarihe gömülür yine.:=))
 
ben böyleyim benide böyle kabullenmek zorunda bazıları:=)) probleme karşılık problem yaratılır!:=)) haluk levent o siteyi açtırmaz... zaten ciddi anlamda da ilgisi yokki adamın onca derdinin arasında onla uraşacak:=))
 
Saydın mı kaç kere atıldın bu siteden ya da diğer sitelerden :D

donmenlazim nikiyle basladık döne döne bu hale geldik:)

Şu konuda hak veriyorum sana halukweb SENİN KİŞİSEL WEB SİTEN KADAR İSTİKRARLI OLAMADI, ŞUYDU SANIRIM SENİN WEB SİTEN

http://donmenlazim.sitemynet.com/

Hala çalışıyo tebrik ederim seni...
 
komiklik mi yapmaya çalışıyorsun aslanım:=)) hackledinde başın göğemi erdi sanki. site yapamicaz mı sandın anam sen!

www.antihalukweb.fankulubu.com site diyorsan budur istikrarlılık açısından:=)))

eee napsın insan yalancak bişey bulamayınca gerçekler üstüne kapatılcak bir örtü olmayınca yaptığı şerefsizliğini ortaya koyuyuro sergiliyor işte böyle:=)))

okumak görmek isteyen birşeyleri anlamak isteyen www.antihalukweb.fankulubu.com sitesine girer!

DOÐRUYU SÖYLEYEN 9 KÖYDEN KOVULUR! bizde doğruları paylaşıyoruz atıyorlar işlerine gelmeyenler tarafından:=) ama giriyoruz yinede yazıyoruz bıkmadan adam gibi dürüstce insanlarla gerçekleri paylaşıyoruz! aslında biliniyor gerçeklerde biraz daha ne oldu ortaya konuyor işte!
 
Tarih: Prş 21.12.2006 1:10

üye : wanilyaa

Aşağıdaki sözler tamamiyle Haluk Levent'e ait olup,tüm bu ağır ithamlara cevap niteliği taşımaktadır.
"Şimdiye kadar turkrock.com internet sitesinde veya diğer müzik sitelerinin forumlarında hakkımda yazılan yıpratmaya yönelik eleştirilere hiç cevap vermedim.Bu forumda yukarıda okumuş olduğunuz ibareler, sevenlerim tarafından telefonla iletildi. Özel hayatımla ilgili yalan yanlış yorumlarda bulunanlar, bunun hesabını Türk Adaleti karşısında vereceklerdir. Bu aşamadan sonra, hukuki yollara başvurduğumu ve konuyu avukatıma intikal ettirdiğimi bildiririm.
Psikolojik tedavi görmek güzel ve erdemli bir davranış olup,böyle bir şey olmadığı halde varmış gibi göstermek ise ayıplanacak bir davranıştır. Konserlerime hala sorunsuz çıkıyorum,müziğimi yapıyorum. Özel hayatım hakkında olur olmaz karalamalarda bulunan iddia sahibi şahsiyet, Adanadaki evine gelecek tebligat ile mahkeme karşısında ifadesini verecektir.
Ayrıca bir sanatçı hakkında yazılan tüm bu asılsız iddialara sessiz kalan,dahası moderatörler tarafından olaya müdahale aşamasını ihmal edip buna göz yuman www.turkrock.com yönetimini de görevleri başına çağırıyorum...
.....................................


''Özel hayatım hakkında olur olmaz karalamalarda bulunan iddia sahibi şahsiyet, Adanadaki evine gelecek tebligat ile mahkeme karşısında ifadesini verecektir.''

dört gözle bekliyorum ama nedense 3 aydır bişeyler çıkmadı:=))ne zaman ifademi vereceğim acaba??? yoksa buda masumiyetliğin bir yüz ifadesimiydi:=)) gitsekde bir ifade versek yahu!!!


Saygılarımla,

HALUK LEVENT"
 
Gerçek siten belli senin istersen 100 tane site aç kendi çapında.. Yaptıgın konusmalar da alenen orada açıklanmış zaten.. Ziyaretçi defterinde insanların yorumlarını da görüyorsun..

O yüzden başka söze gerek yok

Gerçek yüzün meydana çıkınca burada yine aynı tarz faso fisolarla laf çevirme:LOL:
 
Şimdi sen ifadende açık yüreklilikle BEN HALUK LEVENT'İN ŞARKILARINI HERKES İNDİRSİN DİYE LİNK VERDİM VE SİTEMDE YAYINLATTIM DİYE DE AÇIKLAMA DA YAPARSIN Dİ Mİ????
 
görünüyor orda zaten aslanım körmüsün! :=)) linklerin hepsi orda duruyor işte... saygısı olmayana saygı gösterilmez!

youtube den ozaman görüntüler neden veriliyor veya bu tip sitelerden??? yasaklansın onlarda:=))

yaptığım konuşmalarda neyin ne olduğu belli zaten aslanım. okuyup anlayana ama anlamayana davul zurna saz az gelir:=)) o insanlar kör at gözlüklüde oyüzden! gerçekleri şerefini haysiyetini onurunu satabilecek kadar aşşağılanmış insanlar zaten bir çoğu çoğunuda biliyorumdur merak etme:=))
 
youtebeden verilmedeki sakınca ne onu anlamadım Haluk abimiz bu şiiri çok güzel okudu bundan sadece bölücüler art niyet çıkarabilir.
 
Geri
Üst