Haluk Levent

İstanbuldaki Toplantı Çok Güzel geçti ve fidan Dikimi için Karar Alındı Çok Güzel olacağına inanıyorum malesef ben orada olamyacağım Bunun için Çok üzülüyorum Ama güzel olacak aynı zamnda Albümün Çıkması için Sabırsızlanıyoum Obün Çok Güzel bi haber verdi sağolsun
 
bizde ankarada toplamndık..ankarada ilk kez toplanıldıgı ıcın sadece tanısabıldık o kadar...sorgun için biraz konuşuldu inşallah burdaki üyeler destek verecekler...
 
birileri farklı bişey gelmiyomu aklınıza demiş. var olmaz olurmu:=)) biraz takipci olucaksın ve gerektiği gibi savunucaksın kendini doğrusuyla! bazı şeyler için konuşmayı biliceksin. susmayıp neden diye sorabilmesini biliceksin! bakalım bu sefer buna ne uydurucaklar merak ediyorum doğrusu.

....................................

Haluk Levent in resmi sitesi olan www.haluklevent.com açılıyor.

Haluk Levent in resmi kişisel sitesine 21 Nisandan itibaren www.haluklevent.com adresinden ulaşılabilinecek.

Bir süredir HalukWEB e yönlendirilmiş olan www.halukweb.com da Haluk Levent çalışmaları hakkında bilgilere bakabilir, Haluk Levent ile ilgili haberleri en güvenilir kaynaktan takip edebilir, konser tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca siteye üye olarak Haluk Levent'in tüm şarkılarını online dinleyebilir, diğer üyeler ile sohbet edebilirsiniz.

Mevcut HalukWEB üyelerinin www.haluklevent.com a üye olmaları gerekmiyor. Sitelerin herhangi birine bir defa kayıt olarak her iki siteninde tüm olanaklarından yararlanabilirsiniz.
...................

sitede geçen yukarıdaki bir haberdir!

bugün 21 nisan ama ortada hiçbişey yok! halen site halukweb.coma yönlendirilmiş olarak çalışıyor. NEDEN PEKİ? tabii yazdınız 3 ekimde açılıyo diye 1 ay öncesinden o akşam 4 ekim dediniz o günün akşamı yiner 15 ekim dediniz ve halukweb.com a yönlendirdiniz. ne bu be yönlendirme için mi beklentiniz yani insanları bukadar büyük haber yazdınız oraya! gene görünen o ki insanları 15 gün öncesinden açılıyor diyerek kandırdınız!

BUYRUN TARTIŞICAK BİR KONU SİZE! NEDEN AÇILMADI HABER VERDİNİZ NEDEN!
 
Kimse Kimseyi kandırmıyor sevgili hl-donmen lazım.. o site açılacak ve kaset çıkış tarihi değiştirildiği için o sitenin de açılma tarihi kasetin çıkış tarihiyle orantılı olarak ERTELENDİ..Sadece merak ettiğim ne biliyomusunuz? Neden insanlar bilmedikleri konular hakkında konuşur?yorum yapar? birde haklıymış gibi kendilerini savunurlar? Ortalıgı karıştırmaktan başka yaptıgınız hiç bişey yok sizin .. Eger sen Haluk LEVENT ' i gerçek anlamda seviyosan onun yaptığı her işi tüm kalbinle desteklersin ve anlarsın...
.................

kandırmıyor demek? sen iyi okumadın galiba yazılan yazımı ve haberi. o halde şöyle bir durum olması gerekmiyormu? bir haber daha yazılır ve insanlardan özür dilenir ama nerde... çemberimde gül oya dizisi içinde aynı şey yapıldı!

kaset çıkış tarihi değiştirilmese zaten şaşardım. ben bilmediğim konular hakkında yorum yapmam. burda bahsettiğimis şey insanların kandırılması ve kendini bişey sanan insanların olduk olmadık şekilde yalan yanlış haberler vermeleri! bu ortalığı karıştırmaksa sen hiçbişey bilmiyosun bana göre. hl yi sevmek demek insanları kandırarak onun yaptığı her işe destek olmak mı oluyor peki?

şöyle bir durumda bahsetmişim saten eğer okuduysan. o site açılamayacağı halde 3 ekimde büyük haber diye bahsedilerek açılcak dendi. oldu 4 ekim daha sonra da 15 ekim... ve ki haluk leventin elinde kendi isim hakkı yokken bu site nasıl açılsın! senin bilmediğin çok şeyi biliyorum merak etme...15 ekimde halukweb yönlendirildi! bumudur yani:=)) yönlendirilcek madem neden atıp tutuluyor insanlara yalan bilgi veriliyor?

bakın denildiki 1 hafta öncesinden klip yayında olucak? o halde şuan yayında olması gerekiyor klibin değilmi! ne kanallarda var nede halukweb de böyle bir haber. niye o halde böyle gereksiz bilgiler veriyorlar...

ben sitenin açılmaması taraftarı filanda değilim. ama bazı gerçekleri göze almak gerekiyor! 6 ayda bir sitemi hazırlanamıyor!

yinemisi yok bu işin dostum! kandırılmayı hazmedebiliyosan o senin sorunun!
 
ya ben dedinliyorum şimdi uçtum burda ya.. çok güzel olmuş bee ... yeter atık yeter gönül feryat ett... bir bakarsındüşlerin gerçek olur!!!!! ooof oof
 
Halukweb te ki kayıtları dinlemek heyecanıma heyecan katmış durumda... ben ilk klibin karadır kaşların a çekilmesini arzu ederim.
 
albümdeki türküler bunlar

1. Yandırdın Kalbimi (3,37)
2. Çemberimde Gül Oya (2,44)
3. Karadır Kaşların (4,28)
4. Haydar (4,54)
5. Dert Olur (4,23)
6. İzmirin Kavakları (5,16)
7. Çatal Çama Kurşun Attım (4,27)
8. Böyle İkrar İlen (3,07)
9. Drama Köprüsü (4,26)
10. Dillirga (4,03)
11. Derule (3,07)
12. Emirdağı (3,43)
 
Geri
Üst