Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

bayramınız mübarek yeni yılınız kutlu olsun.
tam gaz devam edin durmadan yavaslamadan. supersiniz. tanimaktan keyf aldıgım ender insanlar
 
bu aksam 22.00 de yolcu rock bar da caliyoruz.

djinn stylo sevenleri.hardcore metalcore sevenleri.bıktım msn den cıkıp biraz muzik dinleyeyim diyenleri,yarın sınav yok bu gece saglam içiyim kendime geliyim diyenleri ,herhangi bşi düşünmeden gelenleri bekleriz..
 
yarın yolcuya gelin.
gelin yarın yolcuya.
yolcuya bağlan türkselleeee

lanet kıçınızı kaldırıp gelin,
yeter evde oturduğunuz.
djinn stylo yeni bir yaklaşım getiriyor, eğlence anlayışınızın içine etçez!
gelin de görün..
 
bu pazar akşamı yolcu bardayız yine.Ankara 'nın ÇAMUR rengi,SIRTLAN DİŞLİ,EN AGRESİF,ULTRA BRUTAL ve SOFT CLEAN grubunu dinlemek için gelin.gelinki görün CORE müziği.görünki sahne nasıl yıkılır.görünki gözünüzdeki ATEŞ yeniden ortaya çıksın.bırakın artık aynı şeyleri dinlemeyi.birbirinin kopyası grupları.bırakın artık LAÇKA olmuş aynı KLİŞE,SAMİMİYETSİZ,SAYGISIZ bokları.aynı PİYASA şarkıları.bırakın ortam çocuğu olmayı.bırakın sahne önündeki KIZLARI ve arkasındaki ABAZAN erkek müsvettelerini!!!
 
günlerden pazar saat 21:00 falan djin styloyu dinlemek için yolcuya gitmeye karar verdim ama program başlamıştır bide oturacak yer bulabilirmiyim endişesi vardı içimde giitiğimde kapıdan zorlukla içeri girebildim felaket bi kalabalık vardı içerde pogo yapanmı dersiniz sevişenmi ne arasanız bulmak mümkün bende arada bi yerde kendime bi yer buldum ve oturmayı başardım hizmet kötü bira pahalı amaaaaaaa yapılan müzik bu kötülüklerin hepsini kapatmaya yetiyodu.... ;) :LOL:

iyi yolda olduğuza ben eminim daha iyi yerde göreceğimede sonsuz saygılarrrr
 
Grubun yeni vokali benim arkadaşlar. Hep beraber, en tepeye çıkmak için, bizi destekleyin. Çok büyük işler yapcaz. Çok çalışıyoruz. Gerçekten çok emek veriyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederiz.
 
Bu tarihten itibaren DJINN STYLO ile yolları ayrılan Ceyhana, gruba verdiği emek ve kattığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Grubun yeni vokali Özgün olmuştur. -yukarıda da söylediği gibi-

DJINN STYLO, ruzgardı, fırtınaya döndü artık...
 
özgün başarılar dilerim yeni grubunda...her zaman desteklerimiz sizinle birlikte...

en yakın zamanda canlı dinlemek isteriz...hep destek tam destek...

yolunuz açık olsun... ;)
 
Geri
Üst