Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

başarılar başarılar başarılar... süpersiniz. devamm yolunuza taş çıkmasın işallaaahhh..

manga yı büyüttük.sıra djinn stylo da ehehuhe..sevgiyle kalın..
 
:) Teşekkür ederiz. Gerçekten sizleri pişman etmemek için çok çalışıp çok emek veriyoruz. Grupta yeniyim ama kırk yıldır burda gibi huzurlu ve mutluyum.
 
Selam Arkadaşlar,

Özgünle beraber Djinn Stylo kaldığı yerden yoluna daha sıkı bir şekilde devam edicek.

Konserlerde cover parçalar ve çıldırtıcı bestelerimizi çalıyoruz. Coverlar Slipknot, korn, mudvayne, soulfly, deftones, ve benzeri tarz da gruplardır.

Konserlerimiz de sonuna kadar deşarj olmak, pogo yapmak, bağırmak, sahneye atlamak şarttır. Her konserimizde kapıda ambulans hazır beklemektedir. qewrtyuıokm]

çok yakın bir zaman da şovlarla dolu sıkı bir konser geliyor.

Bu arada Yolcu Barda (SSK İşhanı 4.kat Kızılay) bar programı yapmaktayız. Özgün 'ün de iyileşmesi ile beraber 25 Mart pazar günü sahnede yer alıcaz. Bar programının saati ile ilgili bir takım yorumlar olmuş. Normalde saat 20:30 da çıkıyoruz. Eğer daha erken çıkmamız isteniyorsa yeniden bir ayarlama söz konusu olabilir.

Her türlü fikirlerinizi bekliyorum.

http://www.mangaclub.net/forums/board.php?boardid=18
 
selam arkadaşlar ben emre,grubun dj'i... 25inde yolcu rock bar da sahnedeyiz....eger sizde djinn stylo'nun müziğini dinlemek istiyosanız ve hep aynı şeyleri dinlemekten sıkıldıysanız gelin çoşalım...
 
Arkadaşlar herkesi bekliyoruz akşamki konsere.

Her Pazar Saat 19.30 - 20.00 gibi sahnede olacağız 2 saat sizlerle beraber Hardcore müziğe doyacağız.

Hadi giriş beleş gelin :D


Adres : SSK İşhani Yolcu Rock Bar
 
Bu gün bizi destekleyen, yalnız bırakmayan herkese ama herkese sonsuz teşekkürler. Milli oldum sonunda Cin Stilli heriflerle beraber :) Tekar tekrar teşekkürler.
 
içeri giremeyenlerden olup biz evde destekledik :D
ehheh yeni vokal tabi.. :) harika geçtiğine eminim ;)
yolunuz açık olsun...
 
:) Yorumlar için teşekkürler. Yakında yaş sınırı olmayan sağlam bir konser vereceğiz. Yolcu Bar bizim için her zaman devam edecek ama ara ara yaş sınırı olmayan gündüz veya akşam üstü konserleri vereceğiz.
 
slm beyler, umarım 22 nisanda bi aksilik olmazda çıkarsınız programlarınızın benimle uyuşmaması dolayısıyla sizi bi türlü denk getiremedim bi kere den getirdim onda da iki parca dinleyebildim :) 22 nisanda bi aksilik olmazda tamamını syrederim
 
Geri
Üst