Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

Grup üyeleri ani bir gelişme konusunda tetikte olsunlar! Kimbilir ne olacağını kimse bilemez bir anda ses duvarını aşabiliriz.......ahhhaaahhhhhaaaaa ( kötü adam gülme efekti!!)
 
(abi siz nası adamlarsınız yaaa) öner efekti!!! :D :D çok ii ya bombaları beklioz sabırsızlıkla pillahi!!!! bu arada evren abi doğum günün ne zaman sana pi jag almayı düşünüyorm da!! :oops: :) bu arada yılan dünya da bayağı ses getircekk gipi!!!!
 
TROJAN' a klip çektim ve böylelikle ilk film noir'imi çekmiş oldum 8)

Repertuar için s.o.a.d- radio/video olabilir ( b.y.o.b daha iyi olmaz mı? ) veya tool'dan - parabola veya schism olabilir
 
barışarock ın geçen seneki görüntülerini izledim!!! orda olmayı gerçekten isterim aMA fakat sınav günlerime denk gelidiği için gelemicem gibi aMA kafam atarda yeter ulaaaaaan deyip sizlerle birlikte o atmosferi yaşayabilrim!!!! başarılar şimdiiden beyler!!!
 
Arkadaşlar biraz önce TV izlemekteydim! Ana haber bülteni girdi! Barısrock olayını görüntülemişler! Aman tanrım bide bakarım ki Djinn Stylo :p Sizleri böyle güzel organizosyonlarda görmek gerçekten çok güzel! Yavaş yavaş bazı şeyler oturmaya başladı!! ve açıkcası bundan sonra gruptan bir patlama bekleniyor! :twisted: Sahnede o kadar fotojenik duruyorsunuz ki bunu da ben anlatamam :D Abi çok yakışmışsınız lan birbirlerinize :LOL: Kendinize çok iyi bakın! Görüşmek dileğiyle!!!
 
Barışarock'ta sahneye çıkmak, seyircileri bariyerleri yıkacak hale getirdiğimizi görmek, bizi Barışarock'a davet eden Taner Öngür'ün yüzünü kara çıkarmadığımızı görmek, onunla muhabbet etmek ve sorgulayan insanlarla bir arada olmak unutulmazdı.
 
Tebrikler beyler. Duydumki sahneniz cok iyiymiş o gün. Dolayısı ile sahne ve seyirci arasında bi elektriklenme/uyum olmuş. Ben televizyonu acıp canlı izlemeyi beklemiştim ama canlı vermediler. İzlemek bizede nasip olur inş.
 
konser alaninda olmak ve canli performanslarina sahit olmak gercekten kendimi cok iyi hissettirdi, konser saati one alinmasina ragmen, grup kitleyi etrafinda toplamayi cok iyi basardi, yeni parcalar mukemmeldi, sahne hakimiyeti cok basariliydi, tebrik ederim .....
 
arkadaşlar istanbul çok iyiydi :D .seyirci gerçekten harikaydı ve çok güzel bir atmosfer vardı.bizde buna binaen-leyh bir DJİNN-STYLO sahnesi nasıl olur gösterdik :!: 8) :D ordaki herkese çok teşekkürler.
 
herkesse selamlar :!: :!: :!: bu benim bu sitedeki ilk yazım olaacak öncelikle demonuzu dinledim ve aldığım duyumlara görede saklıkentekiyarışmada aldınız 3.lük iyi olmuş sizin daha iyi yerlerde olcağınızı umuyorum... tekrar görüşme üzere...
 
vayy canım kardeşim ergün gelmiş :D .kardeşim iyi temennilerin desteğin ve kredi kartı çekimleri için sana teşekkür ediyorum, candan kucaklıyorum ve england - wazgaat'a selamlar gönderiyorum :p
 
Geri
Üst