Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Reeve demiş ki:
benim kafam bozuldu simdi asagidaki olaya.. burasi uygun yer burayada tasiyorum bahsi gecen olaylari:
Reeve demiş ki:
GiTaRiST_17 demiş ki:
Onur kardeş..Tavsiye Verim mi sana akustiği yollarsan yollarsın eline başka hiç bişey geçmez :D:Darkadaşla şöle bi anımız geçti anlatim:Dben şimdi bundan wah pedalı alcam yerinede klasik gitar yollucam :)üste para olayı falan yok buna dedim wah pedalını göster bana camdan msn den gösterdi soora aradan bi kaç gün geçti ben dedim bi daha görim şimdi olmaz dedi 1 kaç gün soora tabi yolladım wah pedalını lafları geçiyodu yani kargodaydı 1 gün soora gelcekti bu bana diyo dur sana wah pedalını gösterim :Daçtı camı wah pedalını gösteriyo :D:D:D sözde yollandı pedal :DZUHAaaa soora bu lafı öle bi çevirdi artık doorumu yalanmı bilmiyom:)aaa sana wah pedalı yollucaktık dimi karıştı dedi prosesör gitti sana dedi :D:Dyarın menajerimle yollucam pedalı dedi :D:D(menajeride var arkadaşın) :D soora adres deişmiş dedi geri geldi proccesor :Dböle bi anı işte :Ddeğerlendirme sizin

hadi yaa
bak cok ilginc bende basimdan gecen bir olayi anlatayim simdi..

bende bu arkadasla takas anlasmasi yaptim, anlastik herkes kendisi odeyecekti kargo masrafini.. msn den falan baya konustuk guvendim sonra kararlastirdik takasi yapacagimiz gunu bende safim tabi gittim verdim kargoya gitarlari.. (cok da iyi sardim paketledim gitarlari gigbag verdim hatta birtane) sonra verdim kargoya iki gitarinda parasini cebimden verdim aldim fislerimi girdim msn'e yolladim birkan'a fis bilgilerini tamam dedi o da gitari kardesine vermis "kardesim vermistir kargoya merak etme" dedi.. sonra aksam fis bilgilerini istedim sonra dedi bana, kardesi zonguldak ereglisi yerine, konya ereglisine yollamis kargoyu :!: tabi benim kafam atti cunku ne zamandir konusuyoruz msn den yani biliyor benim zonguldak ereglisinde oldugumu.. sonra yurt ici kargoda arkadasi varmis hemen telefon etti (saat aksam 21:00 siralari kargoyu ariyo) aradan 30 saniye gecmedi tamam dedi halletcez senin isi gitar yanlislikla konyaya gitmis dedi..
ertesi gun aksami oldu msn'de yaziyorum yaziyorum o bana yazmiyor.. sonra titresim gonderdim ordamisin falan diye dedi "kardesim kaza yapti arabanin onu yok!"dedi salladi o aksamida..
sonra ertesi gun konusuyoruz benim yolladigim gitarla kapisina kadar ulasti paralari odenmis bir sekilde :!: sonra bir suru palavra :!:
artik hergun msn den gitarin pesinden kosuyoduk, yok gitari zonguldak ereglisine yonlendiriyor sonra eline ulasti falan..
sonra gunlerden bi gun telefondan haberlestikten sonra gitari bana msn den gosteriyor (gitar tekrar eline ulasmis bence kargoya hic verilmemisti) sonra msn'den gosterdi falan telefon ettim:
"gitari kargoya verme arkadaslarla arabaya atlayip eskisehire geliyoruz gitari almaya sen gerisine karisma" dedim sonra ne gerek var yolluyorum yolluyorum diye diye benim ona gitarlari gonderdigimin tam iki hafta sonrasi malum gitar benim elime ulasti (pazartesi gunu yollamistim iki hafta sonra pazartesi gitar elime ulasti) ama nasil ulasti?

1-kargo odenmemis :!:
2-ben ona gigbag vermistim sozde o da o gigbagi geri verecekti ama hadi onu gectim o kadar dandik b*ku cikmis bir kilif ile yollamiski gitari, ince mi telinin akort kulagi yamulmustu :!: ( artik kargo onu o sekilde nasil kabul etti onuda anlamadim)


(buarada unuttugum bircok hadise gecmistir aramizdan hatirlamiyorum)
Yalan mi birkan kardes :arrow: :?:


ayriyetten birkan araci olaraktan bir tanede wah almistim Evren diye bir arkadastan.. dedi ki bana: 55 milyona birakiyor ama Evren'in bana 15 milyon borcu var, sen ona 40 ylt yolla, geriye kalan parayida bana kontor yukle dedi.. sonradan ogrendim bu Evren arkadasimizin, forumdaki SiLeNoZ oldugunu..

dedim boyle boyle bir alisveris oldu evren abi dedim, o da mete bana boyle bisey demedi dedi (buarada adi bir mete oluyor bir birkan oluyor :?)

biz bir anlam veremedik buna :!:

simdi uyaniyorum bizi niye birbirimize soylemedi.. araya 15 milyon kendine pay cikardi tahminim

SiLeNoZ'a soruyorum:
senin zamaninda Birkan'a 15 ytl borcun varmiydi? yoksa ben bosu bosuna mi yolladim o kontorleri ona :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?:



:evil:

Reeve selamlar. Yaklaşık 1 aydır işlerim nedeniyle nete giremiyorum. Şu an da çeşmedeyim internet kafedeyim. Mesajını gördüm özelden yazmışsın. Satanis nickli şahısla herhangi bir alışverişim olmadı. 1 kuruş da borcum yoktur kendisine. Konuyu tam anlamadım ama ben ilana zaten 40 milyon diye yazmıştım. İlan duruyor mu halen bilemiyorum. 15 milyon borcum falan yoktur kimseye. Satanis nickli arkadaş ile bir alış verişim olmadı. Bırak 15 milyonu 1 kuruş borcum yoktur kimseye. Adımın karışması beni rahatsız etti ne yazık ki. Ama burdan cevap yazmak zorunda kaldım. Çünkü mağdur olan insanlar var bu durumdan. Kimseye borcum yok kimseden alacağım da yok.

Saygılar.
 
adinin karismasina bende uzuldum ama bunun sorumlusu ben degilim, birkanin soyledigi yalandan kaynaklandi.

sahsen bende uzgunum boyle sorunlar yasadigima hatta cokda sinirlerim bozuldu tansiyonum firlamisti ilk okuyunca
00013.gif
2gunsfiring_v1.gif
zombie.gif

neyse bu konular baya tartisildi arka sayfalarda kaldi daha fazla uzatmayayim.

cevresindekilerin iyi niyetini kotuye kullanarak, onlari enayi yerine koyanlar bilsin ki kendilerine zarar verirler. kimsenin hakki kimsede kalmaz, bir gun elbet cikar ;)


saygilar.
 
Elbette doğru diyorsun reeve. 10 - 15 milyon için böyle işler yapmak hoş değil elbet. İstersen ben sana 15 milyon havale edeyim. Sebep ben olmuşum dolaylı olarak çünkü.
 
bunda senin bir sucun yok cunku araci olurken bizi birbirimize hic soylemedi. zaten paraya tenezzul edecek degilim, burada onemli olan kesinlikle para degil ben sadece bize yapilan harekete kizdim.

ama sucun olmamasina ragmen boyle ince dusundugun icin sana tesekkur ediyorum ;)
 
haybeyee nickli arkadaştan kargo ile hiç denemeden gitar aldım. Gitar bahsettiğinden daha temiz çıktı. Alışverişte üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi, kusursuz bir alışveriş oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Alışverişlerinizde güvenebilirsiniz, dürüst, özverili bir satıcı.
Ayrıca bu alışverişin gerçekleşmesinde önemli rolü olan DaveMustaine_64'e de çok teşekkür ederim. O da kusursuz davrandı...
 
gokhan gercekten memnun olmana cok sevindim..
umarım dilegince kullanırsın bu gitarı...
bende cok sevindim bu gitarı severek aldıgın için..
cunku gozum arkada kalmıcak:)
 
Son zamanlarda forumda
BABAJI,

medusa666,

oldz,

anatolia999,

STRAT,

İlker_ANK

ve son olarak celephais

nickli arkadaşlarla alışverişim oldu.. Hatta bunlardan birkaçı çok yüksek rakamlı alışverişlerdi..
Hiçbirinde problem yaşamadım parayı gönderdiysem ertesi gün mal geldi. Yada alıyorum diyip anında para yolladılar. Bende malı gönderdim.

Anatolia999 ile yüksek rakamlı bir alışverişimiz oldu. Hesabına paranın geçip geçmediğine bakmadan koca ampliyi yolladı sağolsun.
Bunun dışında kendisine güvendiğim
bazen,
Pisuvardaki izmarit,
Marvel,
Presence,
Bealtaine vardır.. Kendileri ile alışverişim olmasada alışverişlerinde kefil bile olacağım insanlardır.
Saydığım nicklerdekideki insanlar pırlanta gibi insanlardır. Alışverişinizde hiçbiri ile sorun yaşamazsınız. Nickini unuttuğum arkadaşlar varsa özür dilerim hatırlar hatırlamaz edit yapıp onları da koyarım..
Teşekkürler...
 
heartcore kullanıcı adlı arkadaştan SansAmp GT2 aldım. Parayı gönderir göndermez aleti bana hemen kargoyla yolladı cihaza ikinci el demek çok zor çok temiz kullanmış kendisi, sıfır alsam bu kadar temiz olurdu. Kendisiyle alışverişten çok keyif aldım. Teşekkürler.
 
gogostar demiş ki:
haybeyee nickli arkadaştan kargo ile hiç denemeden gitar aldım. Gitar bahsettiğinden daha temiz çıktı. Alışverişte üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi, kusursuz bir alışveriş oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Alışverişlerinizde güvenebilirsiniz, dürüst, özverili bir satıcı.
Ayrıca bu alışverişin gerçekleşmesinde önemli rolü olan DaveMustaine_64'e de çok teşekkür ederim. O da kusursuz davrandı...

Bence de baya temiz ve 2 taraf için de faydalı bir alışveriş oldu ben de sana çok teşekkür ederim her şey için... :)
 
Burası sinirlenip içinizi dökün diye açılmış bir bölüm değil. Kimseyi tehdit etmeye de hakkınız yok. Eğer birisi ile alışverişlerinizde sorunlarınız olduysa onları bildirip diğer kullanıcıları uyarabilirsiniz.

S.K.
 
Benim konuyla bir alakam yok ama buna karışmak istiyorum yanlış yapıyorsam özür dilerim....

Murat arkadaşım ilk olarak nerde ne yazdığının farkında olmalısın, burda küfür edemezsin "şerefsiz-lavuk" benzeri lafları kimseye yöneltemezsin, "Tansel için hiç iyi şeyler olmaz" kısmına ise herkesin güldüğü gibi ben de güldüm... Tansel'in bir arkadaşı da gelip sana küfür etmeye başlarsa burada işler içinden çıkılmaz bir hal alır... Forum kurallarını okumalısın...


Yazdığın mesajdan anladığım tek şey ise siz Tansel'e haber vermeden alışverişi iptal edip kendi kendinize Tansel'e kızmaya başlamışsın... Senin Metin arkadaşına kefil vs. olduğun gibi ben de Tansel kardeşime kefil olabilirim o zaman yine işin içinden çıkamayız.. Eğer bu başlığa insanları bilgilendirmek için birşeyler yazacaksan "somut" şeyler yazmalısın, eğer küfür etmekse amacın Tansel'e özel mesaj atabilirsin...

Beykayım mesajını düzenlemem gerekti konu daha da uzatılmasın. Gerek yok.
 
konuya nasıl başlanır bilmiyorum...murat dün gece sanırım bombalamış burayı...evet ortada bi sorun var...onu anlatmaya calışayım...murat dün anlatmaya calışmış ama kullandığı üslüp sert olunca yazısı silinmiş...evet ben sakaryadayken tansel isimli arkadasla pedalı için konustum...ve asabi arkadasım murat için anlaştım...ama ayın 6sı için...yaz okulu o zaman bitiyodu...inanmayanlar www.sau.edu.tr adresinden bakabilir yaz okulu takvimine...ve kendim içinde medusa666 nickli fırat arkadasımın digitech pedalı ile anlaştım...zaten hafızası kuvvetli olan arkadaslar hatırlar lar o sıralar iki pedal aradığımı...biri kendime diğeri murata...buraya kadar sorun yok sanırım...teyzemein olayını anlatmak istemiyorum...bunu zaten siteden bi kaç arkadas biliyo...saolsunlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler...neyse işte ben o kadar işin arasında genede murata telefon edip medusa666 nickli fırat arkadasıma olayı anlat dedim oda sağolsun anlatmış...ama akılda olmayan murat için konusutğumuz tanselin pedalını soylemeyi unutmusum...evet tansel arkadasım haklı burada...ondan kendim ve murat adına özür dilerim...ayrıca DAVEMUSTAİNE_64 nickli arkadasım muratı tanısaydı eminim bende yazdıklarına güldüm demezdi ve diyemezdi...bu arada haklı olduğumu hala düşünüyorum...tanselin topiğe yazdığı yazıya rağmen ondan özür diliyorum...bana gelen özel mesajda arkadaslarım bunu yapmamı istediği için...
 
arkadaşlar bugün itibariyle boss gt-3üme kavuşmuş bulunmaktayım.
levent abiye (lerdemir1) burdan binlerce kez teşekkür ediyorum aleti öyle bir sarıp sarmalayıp bandajlamış ki 10 dakka açmaya uğraştım resmen :) :)
aynı zamanda son derece güvenilir ve olaylara gayet olgun yaklaşan birisi kesinlikle çok rahat bir alışveriş oldu. süzrekli telefonla irtibatımız hiç kesilmedi soru işareti oluşturabilecek hiçbir durum yaşanmadı.
aynı zamanda alet lerdemir1'in belirttiği gibi resmen "sıfır", tertemiz.
levent abiye rahatlıkla güvenebilirsiniz kendisi gayet düzgün bir insan burdan herkese sevgiler saygılar...
levent tekrar teşekkür ediyorum yardımlarını eksik etmediğin için.
bu da satışın başlığı da burada:

http://www.turkrock.com/ftopic27024.html
 
Gerçekten hayırlı ve uğurlu olsun Slaytanic (Murat),

http://www.turkrock.com/ftopic27024.html başlığında da belirttiğim gibi hüzünlüyüm biraz; ben sadece kendi kendime çaldım hep; o yüzden aletlerime bebek gibi baktım...

Ama işte dünya hali, insan bazen sıkışabiliyor. Elimdeki esas bebeğimi de bu yüzden maalesef satışa çıkaracağım: Bir 1974-75 yapımı Ibanez Les Paul Custom. Onu ayrıca duyururum forumda...

Bu forumun tamamen müzik için birarada olan insanların toplandığı; güvensizliğin, nezaketsizliğin ve maddiyatçılığın olmadığı bir forum olduğu günleri görmek dileğiyle...

İlgi gösteren herkese teşekkürler ederim...

Not: Cihazın durumu beğendiğine de ayrıca sevindim.
 
Geri
Üst