Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

hesap numarası benim adıma deil arkadas ordan karıstırmıs yoksa Togay yaw benim adım :) evet bb2 fender_usa nickli köksal abiye satılmıstır yurtiçi kargoda su an :)

Me_thus la gitar karsılıgı para+takaslık bişeler seklinde bi alısveris oldu saolsun cok temizdi gitar bi sorun olmadı

Zeroocooler'la yine 2-3 tane takasımız oldu gitar şeklinde...

behicayhan'la gitar+amfi falan takas ve satım oldu

Philosopher nickli arkadasa Dimarzio X2n sattım hayırlı olsun ona da

Yarın Skull Krusher Duncan tb4ü alıyor ona da hayırlı olsun :)
 
Yjm ye amfi sattım umarım memnun kalır. Elinede ulaşmış ama buraya bişiler yazmamış. msn konustuğumuzda memnun kaldığını iletti gerçi ama bu topic e bişyler yazar artık :D
 
zafer666 demiş ki:
fender_usa yani (kullanıcının talebi üzerine kaldırılmıştır...) ile aramızdaki problem çözülmüştür. kendisi gerçekten elinde olmayan nedenlerden dolayı ödemesi gereken parayı yatıramadığını ve geç te olsa bu problemi çözmek istediğini özel mesaj yoluyla belirtmiştir. az önce parayı hesabıma yatırmıştır. ben kin tutmayı sevmem. zaten daha önce yazdığım gibi bu adam bir dolandırıcı olmayabilir sadece benimle açık bir hesabı var diye belirtmiştim.

benim basimda da var biri bakalım hala alicaz umarim yoksa :sniper :LOL:
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Presence nickli Cihan abiye dod eqolayzır+para karsılıgı korg ax1500g sattım...sorunsuz bir alısveris oldu kargodan elimize ulastı ikimizinde aletler...tesekkür ediyorum ve hayırlı olsun diyorum
 
fender_usa demiş ki:
togay pedal sabah bana ulaştı. inanın tertemiz kutusunda pırıl pırıl gayette memnun kaldım . tşkler..

bu arada aldığım Strat da Mexico değil Japon cıktı.. hala araştırıyorum nedir ne değildir diye. mükemmel tonları var cok hoşuma gitti. akşam amerikan fender le kıyasladık. ona nazaran tonları daha tok daha tatlı ve de bridge manyetik shelder humbucker takılmış. N221969 sanırım seri no su .arkadaşlar ben mi yanlış baktım ama fenderin sitesinde N-+6 Made İn Japan 1993-1994 üretimi yazıyor. gövde tamamiyle Alder (kızılağaç) kulakcıklar diğer Japon Stratlar ile aynı. johnpetruccii arkadaş gitarın mexico olduğunu söyledi..Mor ve Ötesi Harun Tekin'in gitarı ile aynı seri olduğunu gitarın daha önce mor renkte olduğunu kenan ustanın boyayı söküp ahşap renge çevirdiğini söyledi. (bildiğim kadarıyla Harun Tekinin gitarı Fender Highway serisi Made in Usa ve manyetikleri Fender Lace Sensor) akşam kenan ustada baktı zaten gitara. bilen arkadaşlar varsa eğer bi bakabilirmi.. eğer imkanım olursa resimlerini de koymak istiyorum şimdi bu gitar 1989 Mexico Stratocaster mi, yoksa 1993-1994 Japon Stratocaster mi?

Gitarın hayırlı olsun. Seri numarasından yaptığın tespit doğru gibi görünüyor (eğer sap ve gövde ayrı değilse. MIM gövdeye MIJ sap takılması gibi). MIM gitarlarda seri numaraları MN, MZ diye gider yani M=Mexico N=Ninety (doksanlı yıllarda üretilmiş veya Z=zero (ikibinli yıllarda üretilmiş) ardından gelen ilk basamak ise tam yılını yani MN8XXXX gibi bir seri no 98 Mexico yapımı olduğunu belirtir. Bunu haricinde olan seri numaraları çok çok istisnai durumlar da var ama seninkinde olduğunu zannetmiyorum.

Nereden araştırdın bilmiyorum ama şu siteden de teyid edebilirsin http://www.provide.net/~cfh/fender.html#serial

Harun Tekin'in gitarı ise görebildiğim/bildiğim kadarıyla highway'lerden çok daha önce üretilen ( uzun zamandır elinde görüyorum o gitarı ayrıca) Jeff Beck signature modeli. Seninkiyle alakası yok.

Detaylı resimlerini görseydik daha iyi olurdu tabii.
 
resimler bunlar, köprü bridge Shelder Humbucker.. Gövde Alder (Kızılağaç) seri numarası N201969
yanlız amerikan fenderlere göre sesi daha tok daha koyu. mükemmel bir tonu var cok müthişt derecede memnunum..


Satılık ilanı gibi olmuş, konuyu dağıtmış. Resimleri o yüzden sildim.
SK
 
slm

realistin17 togay arkadaşla takas para karşılığı korg ax aldım gerçektende dediği gibi tertemiz kutusu ile ve ekranında jaleti hala üstündeydi realistin17 güvenebilirsiniz
 
Re: slm

presence demiş ki:
realistin17 togay arkadaşla takas para karşılığı korg ax aldım gerçektende dediği gibi tertemiz kutusu ile ve ekranında jaleti hala üstündeydi realistin17 güvenebilirsiniz

togay'dan bende Marshall BB2 aldım.. hiç adres bile sormadan verdiği hesaba o daikada parayı yatırdım. ertesi sabahh kargo pırıl pırıl kutusuyla elime ulaştı benimde.. güven de probleminiz olmasın gerçekten.
 
tşkler amca..



bu arada bende dün superfreak adlı arkadaştan marshall amfi yi aldım. amfi sıfırdan farksızz pırıl pırıl cok hoşuma gitti. kendiside cok iyi bir arkadaş. ikimiziede hayırlı olsun.
 
cakewalker yani can arkadaşımızdan Fender Stratocaster Single Neck Manyetik aldım. yine togayda olduğu gibi hemen parayı yatırdım hesabına.. o da manyetiği kargoya verdi. bi aksilik olmassa sabaha elimde olacak inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum. ikimiz içinde hayırlı olsun..
 
bu aralar biraz alışverişi fazla abarttık :p

toplam bu sitede...

1 adet Admira Keller Paloma Klasik gitar
1 adet Elektro gitar Fender Squier Stratocaster Korea
1 adet Marshall Mg 30dfx 30 Watt Amfi
1 adet Jim Dunlop Gcb95 Cry Baby
1 adet Prince Akustik Gitar
1 adet Digitech Rp100a Processor Sattım.

------------------
1 Adet Fender Stratocaster elektro gitar
1 Adet Marshall Ampli
1 Adet Usa Fender Manyetik
1 Adet Marshall Blues Breaker2 Analog Pedal Aldım.

bunları aldığım ve sattığım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. en ufak bir sorun olmadan alışverişlerimiz gerçekleşmiştir. hepinize nice güzel alışverişler dilerimm.
 
Geri
Üst