Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Ben Erman'a (juice) delay pedalı sattım.

Yüzyüze tanışmasak da Erman'ı bilirim,tanırım.O bakımdan direk gönderdim Ermancığıma pedalını:)

O da ptesi parayı yatırdı.

Herkese yapmam heveslenmeyin :)
 
The_Answer'a gitar sattim. konusmasi haberlesmesi cok kolay, adam mailine falan cok sik bakiyo. o ole su soyle makara kukara derken, para nereye abi, suraya, tak aninda goruntu bir insan kendisi.

kargo takip ediyor bu aralar. eline ulastiginda bize de haber edicek. iyi gunlerde kullansin, elinde paralansin derler ya...diyemiyorum kiyamiyorum vallahi. iyi gunlerde kullansin da yine. temiz kullansin.
 
celephais abimizde aynı şekilde devamlı iletişim durumudaydık..kız arkadaşımla msjlaşmadığım kadar msjlaştım şu bi kaç günde:) her türlü soruma saçma sapanda olsa cvp verdi kendisi iyi bir satıcı:) daha gitar gelmedi gerçi ama şimdilik bir sorun yok...:)

parasını güle oynaya harcasın...
 
medusa666 (Fırat) ile alışveriş yapın yaptırın. bu adama sonuna kadar güvenin. elinde işinize yarar ne varsa kaçırmayın. sonuna kadar güvenebilirsiniz.
teşekkürler Fırat...
 
spyh06 'dan cort s2900'ü aldım (o da rastansaga'dan almıştı). Her türlü güzelliği yaptı, dürüstlüğüyle de sonuna kadar güvenimi kazandı. Teşekkür ediyorum. Sayesinde müthiş bir gitara kavuştum.
 
The_Answer demiş ki:
celephais abimizde aynı şekilde devamlı iletişim durumudaydık..kız arkadaşımla msjlaşmadığım kadar msjlaştım şu bi kaç günde:) her türlü soruma saçma sapanda olsa cvp verdi kendisi iyi bir satıcı:) daha gitar gelmedi gerçi ama şimdilik bir sorun yok...:)

parasını güle oynaya harcasın...
sacma sapan mi cevap verdim? :) ulan yapma o kadar yazdim be... sacma sapan sordum da ona da cevap verdi mi diyosun yoksa... virgul koy biyerlere :) oys yillarindan kalma ornegi uzerinden gidersek,

oku, baban gibi esek olma.
oku baban gibi, esek olma.
 
hypocrisy_real'dan Behringer V-amp2 aldım. Parasal olarak sıkıntıda olduğum için pazarlık yapmak zorunda kalmıştım biraz. Rp-50+para olarak. Birde ben teslim alamayacaktım, bir arkadaşımın adresini vermek zorunda kaldım. Kargoyuda gönderdiğimiz malzemelerin parasını kendimiz ödeyecektik. Fakat pazarlık yaparak indirdiğim para kadar bir kısım kargo ücretini arkadaşımın babası ödemek zorunda kalmış :( ben bunun tamamen bir yanlış anlamadan kaynaklandığını düşünüyorum ve hypocrisy_real'in iyi niyetine sonuna kadar inanıyorum. Sonuçta ay başı geldiğinde pazarlık yapmadan almak yerine alete daha önceden kavuşmam sağlanmış oldu. Processor'u daha deneme, hatta görme şansım olmadı fakat arkadaşım aynen hypocrisy_real'in söylediği gibi sıfırı gibi olduğunu hatta sıfırı olduğunu söylediler bana, buda beni memnun etti. Umarım en yakın zamanda deneme şansına sahip olurum :) teşekkürler hypocrisy_real. alışveriş yaparken içiniz rahat etsin
 
juice (erman)

ozen (özen)

cihanyum (cihan)

Racsen

son gectigimiz aylarda alısveris yaptıgım arkadaslar hepsine herkonuda guvenebilirsiniz alım veya satım farketmez magdur duruma dusmeyeceksiniz boyle insanlar forumdan hic eksik olmasın hepsine sonsuz tesekkurler.
 
crestfallen-t (tuncer) ampli sattım.
euphrates (fırat) ampli aldım.

ikiside birbirinden iyi olmasın sagolsunlar cok guzel bir alısveris gerceklestırdık.hicbir problem yasamadık ve yeni tanısmamıza ragmen aksine 40 yıllık arkadas gibi alısverisimizi yaptık burdan garanti verebilirim.hepsine tesekkurler
 
marcello demiş ki:
The_Answer demiş ki:
umutun yolladığı gitar bugün itibariyle elime ulaştı gayet sağlam gözüküyor:D

Güle güle kullan,hayırlı olsun!Harika bir seçim yaptın bence:)

teşekkür ederim...

tek sorun carvin dvd sini izlediğimde orda bi eleman gitarın tellerinin tam manyetiklerin üzerindeki vidalardan geçtiğini ve bu carvinin kalitesi olduğunu sölemişti...

bridge aynen öle ama neckte son iki tel tam vidaarın üstünden geçmio baya üzüldüm..
 
egemenguitar nickli Egemen adlı arkadaşımızdan Digitech Digidelay pedalı aldım. Kendisi Ayvalık'da ben İstanbuldayım. Parayı önceden hesabına yatırdım. O da kargoya koydu pedalı dün. Az önce elime geldi, Tertemiz, yepyeni. Teşekkür ediyorum kendisine.
 
FreeRockGitarist demiş ki:
degerli mod umuz özbeksel abimden 2 adet manyetik aldım tesekkur ediyorum kendisini gercekten taktir ettim sagolsun..

teşekkür ederim de daha dur hele bir eline geçsin manyetikler, bir gör, dediğim gibi mi değil mi bi bak. ondan sonra yazardın neden acele ettin. :)
sağolasın. güle güle kullan...
 
valla mustaa nickli arkadasla acaip hızlı bi alısveriş gerceklestirdik...

asağı yukarı söyle oldu:

-abi bas gitar satıyormussun
-evet.
-ne kadar-x kadar
-su kdar olur mu
-tamam olur
-yarın müsaitmisin
-aksam nasıl olur
tamam aksam kordonda...

- aha gitar bu
-tama güzel al para
-saol bye
-bye

valla aynen bole tesekkur ediyorum kendisine...hayırlı günlerde calsın gitarını...
 
egemenguitar nickli Egemen Can arkadasımızdan boss ge-7 pedal aldım.Parayı hesabına yatırdım o da hemen kargoya verdi.Alet gercekden de cok temiz.Cok tesekkurler.
 
Geri
Üst