Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Bugün fender_usa ile güzel sorunsuz bir alışveriş yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Zaten aramızda tanımayan çok azdır, son derece güvenilir birisi olduğunu söylememe bile gerek yok.
 
leonjohancool demiş ki:
Bugün fender_usa ile güzel sorunsuz bir alışveriş yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Zaten aramızda tanımayan çok azdır, son derece güvenilir birisi olduğunu söylememe bile gerek yok.

merhaba gökhan.. senin için aynı sözleri bende söyleyebilirim.
ikimiz içinde iyi oldu gibi.. biraz hızlı oldu arabayı bekletemedim yoksa oturur sohbet ederdik. ;)
 
egemenguitar nickli arkadaştan ultra g aldım, sıfır gibi tertemiz ve çok güzel paketlenmiş şekilde geldi, kendisi de iyi ve son derece güvenilir bi adamdır, kısa bi konuşma sonrası yaptık alışverişi zaten, teşekkür ediyorum
 
berkerk ile hızlı bir alışveriş yaptık. Bugün baya yoğun bir günüm, alelacele buluştuk iki saat öncesinden kararlaştırıp, hemen alışverişi yaptık sonrada ben kaçtım hemen işe :) kendisine güvenebilirsiniz, çekinmeden alışveriş yapın :)
 
sariyeron demiş ki:
Bugün fender_usa ve mecmast nickli arkadaşlarla alış-veriş yaptım. 2side dünya tatlısı insanlar... Bu arkadaşlara sonuna kadar güvenebilirsiniz, tabi banada :)

sariyeron (onur) kardeşimiz gerçekten çok iyi birisi.. çok teşekkür ettim kendisine sağolsun beni kırmadı. tüm bilgisayarını ve parçalarını onca yerden taşıdı getirdi ve hiçbir ücret talep etmeden bana verdi. bende onunla bizim ufaklığı sevidindireceğim. iyi kötü bi bilgisayar toparlayıp hediye edeceğim.

bu örnek davranışından dolayı teşekkürlerimi sunarım. arkadaşa her zaman güvenebilirsiniz.
 
Kusuruma bakmasın biraz geç oldu ama iki defa teşekkür ederek gönlünü almış olurum umarım:) İki hafta kadar önce :FreeRockGitarist (Özgür) adlı arkadaşımızdan amfi almıştım Herkesinde bildiği gibi çok güvenilir ve dürüst birisi Kendisine çok teşekkür ederim.
 
persembe nick li ertuğrul bey le gitar alısverişinde bulunduk ben gtarı kendisinin istanbuldaki bi arkadaşına gösterdim onay aldıktan kısa bir süre sonra param hesabımdaydı son derece düzgün ve sorunsuz bir alışveriş idi herkes rahatlıkla güvenebilir iyi günler
 
teşekkür ediyorum, ben de sayende gönlümdeki gibi bir gitar almış oldum. tüm olumlu değerlendirmeleri ben de bu vesileyle tanıştığım (en azından telefonda) misurulu için söylemek isterim
 
hipertansiyon ile çok güzel bir alışveriş yaptık.Kargoyu bugün aldım dediği gibi tertemiz gerçekten.Çok teşekkür ediyorum.

DjFucHs ile bir gitar alışverişim oldu.Gitar otobüsle geldi.Bİr sorun yoktu ama öldürdü o şöfürler beni.Yok oraya git yok buraya.Herneyse gelelim gitara.Gitar dediğinden birazdaha sorunluydu.Yani vuruklar fln.Sanırım baget çarpmaları olmuş.Bİlmem gerekirdi diye düşünüyorm bilmem haksızmıyım??Yada ben icigini cicigini anlattığım için bunu bilmemem anormal geldi.Bunları bilsem daha iyi olurdu.Ama yinede kendsine teşekkür ediyorum.İyi bir arkadaş.
 
vdKa demiş ki:
JAcksonfender, memos, cavo45, hepsi bi tane :D tamamn guvenilir hicbir srun yasamadan alisveris yapabielceginiz insanlar


abi beni sevmiyomusun yaaa :D

tolgacımla (vdKa) bi alışverişimiz oldu o cok dürüst bi arkadaş... kendisinden bi gitar aldım ama sallayın gitarı cok ii bi dost kazandım...

tolgacım kardeşim sen ii bi dostsun

abi işte bu adam ne satarsa alınır... çünki dürüst ....
 
symbolc99 ile mükemmel bir takas gerçekleştirdik. kusursuz bir kargo yapıp bana gönderidiği cihazın sağlam bir şekilde leime ulaşmasını sağladı. Kendisiyle sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz :)
 
Bu liste yaklaşık 1buçuk sene öncesine aittir. yeniden liste oluşturulacak yakında. bu listeden güvenilir alışverişleri öğrenebilirsiniz. buraya yansımamış olanlar da vardır elbette ancak buradan en azından yılların müdavimi üyeleri tanıma şansınız var.


liste1js2.png
 
eski günleri aklıma getirdin duygulandım :D
selçuk abi bu listeden sonra 200 den fazla alışverişim oldu burda.

hatta bu gün de hakimamca (bülent) abiyle çok güzel bir alışverişimiz oldu 2 tane birden oldu hatta alışverişim onunla yarın kargolarını sabahtan veriyorum teşekkürler saygılar.
 
Geri
Üst