Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

CANSUN abiyle çok güzel bir alışverişimiz oldu kendisi gerçekten muhabbeti ve kişiliği ile çok tatlı abilerimizden kendisiyle tanışmak bana büyük keyif verdi. abi tele delüxün hayırlı olsun güle güle kullan.
 
"haplo_trm" nickli Aydın arkadaşımızdan bir klasik gitar aldım. Kendisi gerçekten son derece güvenilir bir arkadaş. İçinizde hiçbir kuşku kalmadan alış-veriş yapabilirsiniz. Teşekkürler.
 
FReeRoCKeR demiş ki:
"haplo_trm" nickli Aydın arkadaşımızdan bir klasik gitar aldım. Kendisi gerçekten son derece güvenilir bir arkadaş. İçinizde hiçbir kuşku kalmadan alış-veriş yapabilirsiniz. Teşekkürler.


Aynı şekilde Asilkan'a da sonuna kadar güvenebilirsiniz gayet düzeyli ve güzel bir alışveriş oldu tekrar teşekkür ederim :D
 
"GökhanA" nickli arkadaşla alışverişimiz oldu. Sağolsun kendisi daha ben kargo teslimi bile yapmadan güvenip ödemeyi yaptı. Son zamanlarda okuduğumuz dolandırıcılık haberleriyle üzülüyoruz hepimiz; buna karşılık "GökhanA" gibi kullanıcıların da (ki bence üyelerin %90 ı da kendisi gibi güvenilirdir) bu sitede olduğunu bilmek beni sevindiriyor ve buradan alışveriş yapmaya devam etmek konusunda cesaretlendiriyor açıkçası.

Kendisine tekrar teşekkür ediyorum umarım aldığı ekipman ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Görüşmek dileği ile.
 
Dragonchaser'dan Korg Ampworks aldım, cillop gibi ulaştı elime. İlanında mal temiz dediği için tam güvenip resim bile istemeden bastım parayı aldım.
Müdavimler birbirini bilir de ben yine de yeni üyeler için yazayım dedim.
 
Aynı iyi dileklerle ben de "Traven" e çok teşekkür ediyorum. Son derece hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisi ile gözü kapalı alışveriş yapabileceğiniz dürüst ve canayakın bir arkadaş. Çok teşekkürler.
 
gitarteknisyeni arkadasımıza kesinlikle guvenebilirsiniz alış-veriş konusunda, kendisinden gitar aldım, kırmadı sagolsun hem bekletti gitarı benim icin, hem de herşeyiyle ilgilendi.. ayrıca cok da bilgi sahibi bir insandır gitar ve amfi konusunda, aklınıza takılan birşey varsa da danışabilirsiniz :)
 
"Whiskas" ilanında belirttiği gibi tertemiz OS-2'yi anında kargoya verdi ve bir günde elime ulaştı. Son derece güvenilir ve canayakın bir arkadaş. Alışverişte tereddüt etmeyin. Çok teşekkürler.
 
MXR dime distortion

hakanfire....nickli arkadaş ile yaptığımız alışveriş sonucu,mxr dime distortion pedalını Çorumdan hiç bi sorun çıkmadan,anlaştığımız zamanda K.maraş a gönderdi...Ve cihaz da anlattığından hiç bi eksiği olmayan bir cihaz...ve özen göstererek paket yapmıştır...bu ilgi ve alakasına çok teşekkür eder,bereketini görmesini dilerim...Sağolasın abicim..:)Kendisi ile güven içersinde alışveriş yapabilrsiniz arkadaşlar...
 
slipknot777 nıklı mustafa kardesımden bırtane ds1 aldım hersey konusuldugu gıbı oldu hıcbır aksaklık olmadı dedıgı gıbı pedal tertemızdı umarım yıne alısverıs yapabılırız.. kendısıyle guvenle alısverıs yapabılrısınız...
 
Nickoteen nickli üyeden VOX Pathfinder 15R ampliyi bugün teslim aldım. Yeniden farksız, pırıl pırıl, Blues'dan hard rock'a geniş bir tonu olan, clean ve crunch tonları çok tatlı bir ampli. Kendisi de çok beyefendi, canayakın bir insan. Tanıştığımıza çok memnun oldum. İlginize teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar selam,

Aslında bunu buraya çok daha önce yazacaktım ancak bu siteyi eskiden beri takip edenlerce malum olan sebepler beni de siteden soğuttu ve uzun zamandır girmiyordum. Neyse, konuya gelirsek benim de başımdan tatsız bir olay-alışveriş geçti.

Düzeltme:Yazdıklarımı okudum da, çok nick ve isim var karışmasın diye baştan belirtmek gereği duydum. Şikayetçi olduğum ve buraya yazmama sebep olan kişi DjFuchs nickli, Enis Vidinli isimli vatandaştır.

Biraz uzun olacak ancak başından anlatmakta fayda var. Bazılarınızın malumu ben 9-10 ay kadar önce bir Ibanez S540 satmaktaydım. Bu sırada Özgür abiden(ozguryurtoglu) toplama bir Fender Strat ile takas teklifi geldi. Nasılsa çoğu insan için strat daha cazip bir gitar, satmam daha kolay olur diyerek kabul ettim. O gitarda halledilmesi gereken bir iki çok ufak detay vardı, ancak hem üşengeçlikten hem vakit darlığından uzun bi süre ilgilenemedim. Daha sonra onları halledip ara ara kendim kullandım ve sonra da satılığa çıkardım. İlan da budur: http://www.turkrock.com/ftopic68054.html Çok düzeltme oldu üzerinde ama neyse.

Buraya kadar bir anormallik yok, anormallik ilanı verdikten sonra başladı. Selçuk abi(ozbeksel) bir gün benimle konuşması gereken bir konu olduğunu söyledi. Biraz konuşunca durum ortaya çıktı, pisuvardaki_izmarit nickli arkadaş Selçuk abiye bir ö.m yollayarak ilanımda sattığım gitarın gövdesinin Amerikan Fender gövdesi değil, kendi zımparaladığı siyah Çin Squier gövdesi olduğunu belirtmiş. Yanına kanıt olarak çektiği fotoğrafları da koymuş. Selçuk abi bana bu mesajı gönderdi ve gördüğümdü şok oldum çünkü gövde aynı gövdeydi. Zımpara hatalarından vuruklarına kadar.

Hemen gitarı takasla aldığım Özgür abiye(ozguryurtoglu) ulaştım, durumu anlattım. Ancak o da benim gibi kandırılmıştı.(Özgür abiyi bilenler çoktur, ses mühendisi olduğundan alım-satım ve özellikle takas sıklıkla yapar) O da bu gövdeyi geniş yelpazeli bir takas sonucu DjFuchs nickli, Enis Vidinli isimli kişiden almış. Amerikan olduğunu zannederek.

Bunları öğrendikten sonra işin kaynağı olan DjFuchs'a ulaştık ve durumu anlattık ancak önce inkar etti ve gövdenin orjinalinin amerikan Fender ve naturel olduğunu söyledi. Gövdenin arkasında yayların olduğu kısmın ve neck pocket'in tıpkı pisuvardaki_izmarit'in söylediği gibi siyah olduğunu söyleyince oraları yat boyasıyla boyadığını, pisuvardaki_izmarit'ten gitar aldığını fakat onun başka bir gitar olduğunu(pisuvardaki_izmarit bu gövdeyi atıl bir sapla ona sattığını önceden belirtmişti) vesaire anlattı. Ancak ifadelerinde sürekli çelişkiler vardı. Uzun uzun anlattıktan sonra hikayesini(?) "pickguard'ın altı da siyah, orayı da mı boyadın?" dedim ve bir süre cevap gelmedikten sonra tekrarlayınca evet orayı da boyadım dedi. Bir süre sonra da offline oldu ve hiç girmedi tekrar msn'e, kısaca engelledi beni. Anlattığına göre arkadaş gitarın görünmeyen ne kadar yeri varsa siyaha boyamış :D

Ha bu arada hakkını da yemeyeyim, DjFuchs gövdeyi geri alırım dedi, ancak ben bu gövdeyi CryBaby GCB95 karşılığında verdim, onun ikinci el bedelini sana öderim şeklinde oldu bu olay. Özgür abi bunu doğrulamadı zaten ancak ben bunu kabul etsem bile gitarı parçalamak zorunda kalacaktım ve zararım en azından 200ytl olacaktı. Tabii tüm parçalar satılırsa :) Doğal olarak, Özgür abi de bu bilgiyi doğrulamayınca kabul etmedim ve madem Amerikan olduğunda ısrar ediyorsun ederinde geri al dedim, bunu da o kabul etmedi ve tıkandı olay.

Bu konuşmalar temmuz ayı gibi gerçekleştiğinden ve benim o sırada okulumla ve almaya uğraştığım ABD vizesi ile ilgili yapmam gereken tonla iş olduğundan bu olayın üzerinde duramadım. Son olarak 7 eylülde Enis'i telefonla arayarak daha fazla uğraşamayacığımı, bu işin bi an önce bitmesi için CryBaby ücretine razı olduğumu ve gövdeyi geri almasını söyledim. Kabul etti ve bir kaç gün zaman istedi. Gitarım bu hafta satılıyor, gelen parayı direk sana yollarım dedi. Peki dedim. 1 ay oldu ses çıkmadı. Bir SMS atarak hatırlatma yaptım, yine ses çıkmadı. Bugün 11 Kasım ve 2 ayı geçti. Hala da ses yok. Msn deki engelimi de kaldırmış değil.

Bu arkadaşa geçmişte yaşadığı bir çok problemli alışverişten dolayı hiç güvenim yoktu, asla alışveriş yapmayı düşünmezdim. Yapmadım da zaten, ancak onun sayesinde dolaylı yoldan kazığı ben yemiş oldum. Artık bu işten de ümidi kestim ancak burada alışveriş yapan insanlar da bilsin ki bu insan ile karşılaşırlarsa alışveriş yapmadan önce iki kere düşünsünler.

Son olarak yukarda bahsi geçen fotoğrafları da koyayım ki kanıt niteliği olsun.

Bunlar pisuvardaki_izmarit nickli arkadaşın ozbeksel'e gönderdiği mesaja eklediği fotoğraflar:

infenderdw1.jpg

innfenderpf8.jpg


Bu da benim elimdeki gövdenin fotoğrafı, karar sizin:

Resim012.jpg
 
GokhanA demiş ki:
Nickoteen nickli üyeden VOX Pathfinder 15R ampliyi bugün teslim aldım. Yeniden farksız, pırıl pırıl, Blues'dan hard rock'a geniş bir tonu olan, clean ve crunch tonları çok tatlı bir ampli. Kendisi de çok beyefendi, canayakın bir insan. Tanıştığımıza çok memnun oldum. İlginize teşekkür ederim.

Ben de tanıdığıma memnun oldum sevgili Gökhan kardeşimi. Süper bir alıcı, efendi bir insan. inşallah daha başka alışverişlerde görüşürüz.
Nick
 
Öncelikle cavernosum nickli arkadaşım çok geçmiş olsun malesef bazı insanlar güvene pek layık olamayabiliyorlar.

Ben bugün snatchfire isimli arkadaşla alışveriş yaptım kendisine ns2 sattım. Çok temiz, çok sıcak ve güvenilir bir arkadaş. Tanıştığımıza da çok memnun oldum.
 
Geri
Üst