Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

tuncaaa nickli arkadaşımızdan rc-2 loop station aldım sorunsuz bir alışveriş oldu,pedal gerçekten de söylediği kadar temizmiş, bWrk nickli arkadaşımızdan da digitech rp200 aldım, Ankara'da olmasına rağmen sorunsuz bir alışveriş oldu parayı yatırmamın üstünden yarım saat geçmeden kargoya verdi ve 24 saat içinde elime ulaştı. İki kullanıcıyla da gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
 
Berkorn arkadaşımdan gitarı sorunsuz şekilde aldım, kendisine gösterdiği anlayış ve yakın ilgisi için teşekkür ediyorum. Güvenilir ve dürüst bir insandır. Sonuna kadar güvenebilirsiniz kendisine ;)
 
haplo_trm nick li arkadaş ile güzel bi alışveriş gerçekleştirdik:D parayı yolladı sonra kargoya verdim.Gerçi bende parayı daha çekmedim:D üşendiğimden bu gün çekecem neyse:D

kolay gelsin Aydın..
 
son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına karşın son alışverişlerimi yazıyorum...

omurilik soğanı kurbanı olduğum için yeni nickimi aldım, doğal olarak mesaj sayımda düştü ama tekrar hatırlatmak gereği duydum...

http://www.turkrock.com/ftopic17571-0-asc-1980.html

bu linkte toplu olarak mevcut olan alısverilerime ek olarak

hakdead nickli hakan ile pedal takası gercekleştirdik

ray nickli rahman arkadastan jenga satın aldım

poulles özgür ile pedal takası gerçekleştirdik

erhan coskun dan el yapımı drive pedalı aldım..

son dönem alışverişlerim bunlar oldu.

herkese iyi alışverişler...

black-mamba orcundan kopek aldım...

burack-54 nickli burak'tan pedal aldım...

esatburak nickli esat hocamdan small clone aldım en hızlı alısverişimdi 30 saniye sürdü.elden hallettik...
 
RR22 demiş ki:
haplo_trm nick li arkadaş ile güzel bi alışveriş gerçekleştirdik:D parayı yolladı sonra kargoya verdim.Gerçi bende parayı daha çekmedim:D üşendiğimden bu gün çekecem neyse:D

kolay gelsin Aydın..


Gayet sorunsuz bi alışveriş oldu hediyesi daha güzel hatta ;) Sana da kolay gelsin Ceyhun görüşmek üzere tekrar teşekkür ediyorum :)
 
"burock54" nickli arkadaşla 4 gün önce aldığım v-amp 2 yi takas için anlaştık elindeki 2 pedal ve pedal case ile.Saat 8 den sonra 2 saat kadar konuştuk ve anlaştık.Netten çıktı.Ben onun mesaj geçmişine baktım pedallardan biri bozulmuş tamir ettirmiş.Ama bu olay ne ilanında yazıyor ne de kendisi bana söyledi.Arkadaşa mesaj attım ben vazgeçtim takastan dedim.Zira mantıklı gelmedi böyle bir takas.Ama arkadaşa gayet güzel bir dille konuştum.Hatta o değerli zamanından çaldığım için naziklik yapıp özür diledim.Bana mesajlarında işte vazgeçemezsin ortada bir anlaşma var bilmemne dedi.Bende söyledim pedalın bozulmuş mesaj geçmişinde gördüm diye.Üstüne bir de yalan konuştu o bozulan pedal benim değil arkadaşımın diye.Ama kendi mesaj geçmişinde sattığı pedalın 1 ay kadar önce bozulduğunu ve nasıl tamir etmesi gerektiğine dair yardım istediği mesajlar duruyor.Neyse bana biraz kötü mesajlar atmasına rağmen "Lütfen uzatmayalım ve sana iyi akşamlar.Tekrardan kusura bakma" şeklinde mesaj attım.Tabi cevap gelmedi.Ardından ben kendi ilanımı verdim.Sabah geldiğimde ilanımda hakkımda ileri geri konuştuğunu ve bana "şerefsiz" dediğini gördüm.Üstüme böyle yersiz ve yanlış bir şekilde karalama yapınca bende buraya bu arkadaş hakkında yazma kararı aldım.Bilgilerinize sunayım dedim eğer bu arkadaşla bir alışverişe girişirken aklınızda bulunsun bu olay.
http://www.turkrock.com/post1410119.html#1410119(bu linkte kendisinin yazdığı mesaj)Aşağıyada yapıştırmamın nedeni hemen mesajını değiştirebilir diye düşünmem.Bana kendi pedalının değil arkadaşının pedalının bozulduğunu söyledi.Ama burda yazılan öyle olmadığını gösteriyor)
"arkadaşlar cok sıkışık durumdayım programa cıkıcağım esnada ADD+ comp pedalım bozuldu içini açtım baktım level potansında bi sorun var.ve kesinlikle değişmeden olcak bişey deil cünkü uğraşırken ayaklardan birini kırdım.atilla abiye ö.m attım ama o cvp lıyana kadar belki aranızda bilen olur diye size de sormak istedim comp lardaki level potansının değeri ne bi an önce alıp pedalı onarmam lazım lütfen yardımcı oln arkadaşlar
saygılar
burak"
 
eucar teşekkür ederim yazdıkların için, arkadaşı alışveriş yapmak için eklemiştim tam konuşamamıştık, uyardığın için yürekten teşekkürler..
 
Bende hatırladığım kadarını yazayım şimdiye kadar yaptıklarımı
zorknemesis; zaten arkadaşımdır, güvenebilirsiniz.
De_Morgan; az önce akustik gitar aldım, çok yardımcı oldu saolsun.
Memos; pedal sattım hem kendisi hem abisi son derece kibar insanlar, güvenebilirsiniz.
Dragonchaser; GPS almıştım, beklemeden sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirmiştik.
Presence; pedal aldım, zaten biçok kişi tanıyor, pedallarına tamir garantisi veriyor :)
ozbeksel; pedal aldım, sattım. zaten eskiler bilir ;)
gogostar; elektronik malzeme almıştım, yine sorunsuz hızlı bir alışveriş olmuştu.
fenderusa; Köksal abi, pedal almıştım, epeyde bi muhabbet etmiştik :D güvenebilirsiniz, ama sanırım artık buralara takılmıyor.
solitude71; pedal almıştım. Güvenilir birisi.
mecmast; hiç memnun değilim, nedeni için bu başlığın 90.sayfasına bakabilirsiniz. http://www.turkrock.com/ftopic17571-0-asc-1780.html
Anatolia999; Onur isimli şahıs, son derece açgözlü, bence uzak durun, piyasa fiyatının çok daha altına sattığım tertemiz alet için bile benle 3 gün boyunca pazarlık etti. Çok acil ihtiyacım var vs.dedi. Ancak ertesi günü yine bu siteye satılık diye ilan açtı, işin kötüsü cihazın çok uzun süredir kendisinde olduğunu iddia ederek ve bana çok pahalı dediği 230 ytl'lik fiyatı 230 dolar'a çevirerek.
Şuan nickini hatırlayamadığım İzmir'den bir arkadaşa özel bi pedal yapmıştım,2 gt2'yi tek switchle kullanmasını sağlayan.Banka konusunda 2mizdende kaynaklanmayan birtakım sorunlar olmuştu ama saolsun arkadaş benim zarar etmemi istemedi ve 2.kez bankaya giderek parayı gönderdi burdan çok çok teşekkür ediyorum. Burayı okuyorsa da mesaj atarsa bunu editler eklerim.


Bundan çok daha fazlasının olduğuna eminim ancak maalesef şuan aklıma gelenler bu kadar.
 
maresal demiş ki:
De_Morgan;az önce akustik gitar aldım, çok yardımcı oldu saolsun.

mutluyla iyi bi alışveriş gerçekleştirdik iyide muhabbetimiz oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum ve sonradan farkettiğim o çizik için kendisinden tekrar özür diliyorum. Bu arada gitarın yaklaşık 1,7 yıl garantisinin durmakta olduğunu belitmeyi unuttum sana haberin olsun, garanti gerektirecek bi durum olursa birlikte gideriz zaten yaptırmaya.

Özellikle son bikaç gün içinde 4-5 arkadaştan alım yaptım geniş bi vaktimde hepsini nickleriyle buraya yazacağım, daha 2 ürün elime ulaşmadı ama onlardan da şüphem yok hepsi çok yardımcı oldu özellikle 01 in mağazadan 0 alınmış gibi duran pedalını aldığım için çok memnunum, herkese teşekkür ederim.
 
Shnicx nickli tansel isimli arkadaşımdan v-amp 2 aldım sorunsuz bir alışveriş oldu dediği gibi alet çok temiz çıktı .Gerçekten güvenilir bir adam gönül rahatlıyla alışveriş yapabilirsiniz.Bir kez daha teşekkürediyorum kendisine :)
 
Rica ederim yasin, ne demek hocam :) Arkadaşlar yasin arkadaşımız da çok güvenilir bir insandır, aynen konuştuğumuz gibi hiçbir aksama olmadan iyi bir alışveriş gerçekleştirdik, teşekkür ediyorum kendisine iyi niyeti için. ;)
 
bodyblues nickli halil abimden aldığım fred'i sonunda gitarıma taktırdım. ne alışveriş sırasında ne de daha sonra herhangi bir sıkıntı olmadı, kendisine teşekkür ediyor ve onunla alışverişlerinizde içinizin rahat olmasını temenni ediyorum.
 
solocu666 nikli burak arkadaşımla sorunsuz ve güvenli bir alışveriş yaptık, en ufak bir aksilik yaşamadık. Kendisi iyi niyetli ve güvenilir bir arkadaştır. Tekrar teşekkürler burak ;)
 
aschkar demiş ki:
mfikret adlı arkadaşla alışverişim olmuştur.case aldım kendisinden.teşekkür ederim fikrete

Bende teşekkür ediyorum.güzel bir alışveriş yaptık.Ayak üstü 5,10 dk muhabbet ettik.Gayet güzel bir cumartesi günü alışverişi oldu :)



____________________________________________________________________________________________

Bunun dışında son zamanlarda alışveriş yaptığım kişileride yazayım.


On0e_SiFFreDDi den Seymour Duncan İnvader aldım.Gayet sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu

OmniaMovens e Cep telefonu sattım.Sorunlu bir telefondu.Zaten alıcı biliyordu durumu.İkimizden de kaynaklı bir sorun olmadı.Tek sorun telefonu tamir etmeye çalışan tamirci yüzünden di.Onun için tekrar tekrar özür diliyorum.

Persembe abimden epiphone manyetik seti ve akustik gitar preamp i aldım.Herkesin bildiği gibi çok iyi bir insan.Çok teşekkür ediyorum.Çok güzel alışveriş yaptık.Aldığım aletler çok temiz ve güzeldi.ADD+ Atilla abiye de teşekkürler alışverişte emeği vardır.

uYuS dan Parfüm aldım.Hiç sorun yaşamadım :D güzel bir alışveriş oldu

memos dan add+ pedal board aldım.Aynı şekilde sorun yaşamadım.Aynı güzellikte bir alışveriş.teşekkür ediyorum adaş..

tonguch dan BC Rich Nj JR V adım.Güzel bir alışveriş oldu.Aynen dediği gibi bir gitardı.Mutluyum :D Teşekkürler.
 
Başımdan geçen bir alışverişi paylaşacağım.yukarıdaki mesajıma devam etmek istemedim.Başlı başına bir mesaj konusu.Yorumu size bırakıyorum

Bahsi geçecek kişi "enis-TEN" Büyük ihtimal bu yazdıklarımı da okuyordur.

Geçen sene Eylülün başı gibiydi.İlanlarımdan hatırlarsınız belki Vox ToneLab Se prossesörümü amfi ile takaslamak istiyordum.Neyse Enis ile anlaştık.anlaşmamıza göre;Tonelab e karşılık Fender performer 1000 ve Line 6 AM4 alacaktım.

Benim verdiğim tonelab sorunsuz ve sıfır temizliğindeydi.
Alacağım amfide clean kanalda bir sorun vardı.Ve bu sorun enisin söylemiyle sadece reverb tankının kirlenmesindendi.ve zamanı olmadığı için tamire hiç götürmemişti.Ama kolayca halledilebilir bişidi.
AM4 de enisin söylemiyle yine hiç bir sorun yoktu.

Gittim evine biraz muhabbet ve aletleri denedik.Ben insanlara olan fazla güvenimden dolayı aletin sesini duymam yetti fazla karıştırma gereği duymadım.Aldım geldim eve.O sıralar okullar açılacağı için bir ders maratonuna daldım ve bir kaç hafta cihazlar öylece durdu.Neyse aradan bir süre geçtikten sonra Line 6 i satmak için ilan açtım.Ve takasladık.Ama ertesi gün arkadaş aradı ve cihazın treble potunun çalışmadığını söyledi.Bende mecburen geri iade aldım.Enis ile olan temaslarımın hiç biri tahmin edeceğiniz üzere sonuç alamadım.Hiç bir aramamda şehir içinde değildi nedense.kimi zaman hasta,kimi zaman cenazede.Bir kaç kere de temas kurmamda hep halledeceğiz demeyle bir iki hafta daha geçirdik.Herneyse buraya kadar birşey yok aslında.

Amfinin sorununu tamir ettirmek için ADD+ Atilla abiye götürdüm.Enis bana amfinin clean kanalındaki sesin reverb tankındaki kirlenmeden olduğunu söyledi.Benim aklıma neden distortionda olmuyorki? diye bir soru getirsede güvendiğimden dolayı önemseyip sormadım.

Neyse atilla abiye götürdüm.ve bir kaç gün sonra gittim ve amfim tamir olmuş.Tertemiz bir vaziyette bana bakıyordu.Zaten sorun falanda yokmuş.Bir kaç devre elemanının bacakları kopmuş.O kadar yaşındaki alette doğal böyle şeyler tabi.

Atilla abi ile aramızda şöyle bir muhabbet geçti;

A-Bu enisin amfiydi demi?
Ben-Evet abi
A-Tonelab ile takas yapmışsınız sanırım?
Ben-evet
A-enis zamanındada bakmıştım bu amfiye sorununu bulamamıştım o zamanlar.Şansına buldum sorunu hemen hallettim.

(boardı tabi kocaman bu sorunu ilk seferde bulamamış atilla abi)

Ben şok tabi.

Olay aslında Enisin söylediği gibi değil.amfi aslında tamir edilmek üzere götürülmüş.Tamir olmaz damgası yedikten sonra bana kakalanmış.Üstüne üstelik line 6 inde treble potu çalışmıyor.Neyse sonunda ölü fiyatınada olsa sorunu bilen ve isteyen birine line 6 i sattım.Ve amfimde şuan çok sağlam.Çok çok memnunum amfimden.Enis arkadaşta sevinsin eski amfisi tamir oldu.

Arada geçen sürede maduriyetimi gidermek için tek bir girişimi olmadı.Zaten adamın niyeti itelemek miş onuda yaptı saolsun.Aldığın hiç bir ah çıkmadan ölmezsin enis kardeş....

Yorum sizin.Amfim tamir olduktan sonra enis ile bir daha bağlantıya geçmedim.Benden uzak olsunda....Sizde dikkat edin bence...

Bu kadar geç yazmamın sebebi olayın daha bir kaç hafta önce cerayan edip netlik kazanmasıdır.Tamir olayı bir kaç hafta önce olmuştur.

Bu kadar yazıyı okuduğunuz için sabrınız için teşekkür ediyorum.

Atilla abiye amfimi tamir ettiği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
 
Geri
Üst