Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

2FuN nickli kişi "ciddi alıcıyım" dedikten sonra "pazar günü gönderiyorum parayı" diyip atmlerin kapalı olduğunu bahane etmiş, pazartesi de "az sonra evden çıkıp gönderiyorum" dedikten saatler sonra msnden mesaj atarak parada sorun çıktığını, alamayacağını belirtmiştir. kendisi ile alışveriş ihtimaliniz varken bu durumu değerlendirmenizi tavsiye ederim.
 
"toliveistodie13" dostumuza mt2 sattım ve "hoptiri" dostumuzdan da gitar aldım hatta bir miktarda borcum kaldı. İkisinede teşekkür ederim. Güvenilir arkadaşlarımızdandır her ikiside. İyi günler.
 
GIRNATA nickli arkadaştan Sh4(jb) manyetik aldım.devre-elektronik bu işlerden anlıyor.saolsun biraz nazlanınca pickguard ımı alıp manyetiğin montajını da yaptı.eksik olmasın...
 
"A-Lee" forum isimli arkadaşla ve/veya onun arkadaşıyla bir iki ay önce başlatmış olduğum bir alış veriş hakkında yorum yazmak istiyorum.

Bu arkadaş benim ilanımdan bana ulaşarak amfimi almak istediğini belirtti. Kendisiyle üç beş özel mesajdan sonra anlaştık ve msn den konuşmaya geçtik detaylar için. Msn de amfiyi alacak kişinin arkadaşı olduğunu söyledi ve ona yönlendirdi. O andan sonra da kendisiyle alış veriş konusunda son günlere kadar konuşmadık zaten.

Amfiye talip olan kişi ilk başlarda kendisinin adı altından benle konuştuğu ve benimde o kişinin ne adını nede sanını bilmediğim, sadece "A-Lee" ismine güvendiğim için elimde birtek bu isim var kullanabileceğim. Kendisinin pek alakası olmayabilir ancak benim fikrime göre var ve üzerine alınması da gerekmiyor zaten.

Bu amfiye talipli olan arkadaş bir bir buçuk ay önce takas yapıyoruz diye bana kargo çıkartacaktı ancak sonra yetiştiremem deyip bir iki gün erteledi sonrasında da hiç ses soluk çıkmadı. Bir hafta geçti ve benimde şehir dışında olmamdan dolayı bu arkadaş yine zaman istedi. Takas olarak vereceği manyetikleri gitarı ile beraber satacağını ve bana nakit vereceğini söyledi iki hafta müddet aldı. İki hafta geçti ses çıkmadı taa ki ben soruncaya kadar.

Ben sorduğumda malasef gitarı satamadığını ve mecburen amfiyi yine takasla alacağını söyledi. Bende tamam dedim adresimi falan verdim kargo için. Aradan her zaman olduğu yine bir iki gün geçti günlerden geçen hafta Cuma oldu ve ben kargonun durumunu sordum o da okul ve diploma işleri olduğunu çok yoğun geçtiğini belirtti. Bende tamam işlerini hallet dedim ve Cumartesi günü kargoyu vereceğinin sözünü aldıktan sonra çıktım. O cumartesinin üstünden yarın bir hafta geçiyor ve kendisine bir türlü ulaşamıyorum.
"A-Lee" isimli arkadaşla görüşüyorum üç dört gündür ve kendisine rica ediyorum haber iletmesi için. O da durumdan haberi olduğunu ve ileteceğini söylüyor genelde. Hatta bir iki kez benden önce online olduğunu heralde msnden düştüğünü falan söyledi ama bi türlü görüşemedik arkadaşla. Kendisinde adresim var telefonum var. Arkadaşına da verdim bilgileri. Msnden tonlarca yazı yazdım, tek kelime cevap gelmedi. Bir mesaj gönder bari dedim ses çıkmadı.

İşin sonunda artık baktım ki en az bir buçuk ayım heba olmuş gidiyor. Ve sabrımın son damlasınıda buraya yorum yazarak tüketiyorum.
Kimseyi uyarmıyorum, kimseyi suçlamıyorum ve kimseninde umrunda olmasını umursamıyorum. Sadece sinirimi boşaltmak istedim. Bende birçok defa gitar ayırttım amfi ayırttım alamadım. Ancan er yada geç haber ilettim. Günlerce süründürmedim ve özür dilerim.

Bir insan ne kadar meşgul olursa olsun bu kadar umursamaz olabilme lüksü vermiyorum kimseye. Bir mesaj atmak veya arkadaşıyla bir kelime not iletmek çok zorsa bende buraya istediğimi yazmakta özgürüm demektir.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Herkese iyi günler.
 
Mesajda senin adınıda verecektim hatta şahittir zaman konusunda diye ama sonra vazgeçtim abicim. Hatırlıyosundur belki bu alış veriş olayını. Sana sormuştum bu manyetiği kaçtan satsam bir iki saat içinde hemen gider diye. O derece acildi ihtiyacım. Neyse hayırlısını dilemekten başkta birşey gelmiyor artık elimden. Bu saatten sonra forumdan sen ve üç beş istisna abim dostum dışında kimseyle selamım bile olmayacak=)
 
kadirhan isimli kullanıcı da aynen "abi alcam cumartesi senin manyetikleri" vs diyordu, sonra "parada sorun var sen sat abi" oldu bir anda olay. aklınızda olsun kendisiyle iş yaparken.
 
Şimdi yazmak için zaman ayırdığımdan ötürü özür diliyorum;

03.09.2008 Çarşamba günü gallagher benden manyetik aldı.

Alacağım dedi ve aldı.

Bu aralar kesin alıcıyım deyip çekilen çok arkadaş olduğu için gallagher'ın tavrının arkasında duruşunu önemsiyorum.

Kendisine teşekkür borçluyum.
 
insaneshred ve GokhanA ile alışveriş yaptım. İki alışverişte de satıcıydım. Ödemeler seri şekilde yapıldı. Çok memnun kaldığım alışverişler arasında yerlerini aldılar, kendilerine teşekkür ediyor, güle güle kullanmalarını diliyorum...
 
Geri
Üst