Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

halilpazarlama demiş ki:
şimdi olay şurda yatıyor genelde gaz arkadaşlarımız çok istedikleri bir aleti görüp hemen irtibata geçiyolar alet hakkında bir milyon abuk subuk soru soruyorlar fiyatta delicesine pazarlık yapıyolar ve sonunda düşüneyim deyip kayboluyorlar.ayırtma olayına zaten karşıyım.bu yüzden alışverişte fazla içli dışlı olmamak lazım zaten iyi niyeti olan adam belli ediyor kendini.

abı siktir git satmıyorum sana dememk ıcın kendımı zor tuttum ya boyle dılımın ucuna kadar geldı yanı :)
 
gogostar demiş ki:
Oramiral'den Pocket POD aldım. Ürün çiziksiz, tertemiz, sorunsuz çalışıyor ve çok hızlı gönderildi... Teşekkürler...

Adaşım olan Gogostar'a aynı ciddiyeti ve ödeme konusundaki zamanlaması için ben de teşekkür ederim.

Kendisi referansa bence ihtiyaç duymayacak ender üyelerden..
 
agmed nickli arkadaştan engl footswitch aldım.

sorun yok, hızlı iletişim, hızlı ve sağlam kargo.

kendisine güvenebilirsiniz.

uzay mekiği satsa bile alın.
 
Bir kaç gün önce "y_cetin" nickli Ahmet'ten vocatech ms6 mixer aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Alet söylediği bigi tam işlevsel ve tertemiz çıktı.

Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
 
Evet arkdşlar y_cetin arkdşmdan (ahmet) ben bişi almadm ama msn de sohbetimiz oldu bi kaç kere oldukça samimi ve sıcak bi insan bişi alcak olrsmda hiç düşünmdn parayı yatırırm en ufak bi kuşknz olmasn sakın.
 
K_r_m demiş ki:
LesTafiPaul'dan Dvd ve Cd'ler aldim. Saolsun Ptt kendinden beklenen bi davranisla zaman asimina ugratsa da 2 haftayi gecirmedi :LOL:
Zırh gibi sarmis Tayfun, hepsi tertemiz. Tesekkur eder, hayirli olsun derim.

Eyvalllah Keremcim açıkçası başıma ilkkez geldi birde benim paketi postaya verip 7gün tatile gitmem yanıma diğer cebi almam sana verdiğim hattıda arayan soran yok diye yanıma almamam yanlış düşüncelere neden olmuş olsada anlımın akıyla çıktım işin içinden..herşey bir yana gurur ve şeref denilen birşey var parasında olmasakta bu gurur ve şeref adamı böyle şeylerde yıpratıyor..neyse hayrını göresin...
 
aimlessmentality nickli arkadastan prosesor aldım gerckten kutusunda garantı belgesıyle bırlıkte aldım cıhazda bır tane cızık yok umarım uzun yıllar kullanırım kendısıne tessekur ederım
 
Berkay (DaveMustaine_64) ile ufak bir alışverişimiz oldu. saolsun kendisi hızır acil gibi yetişti, ihtiyaçlarımın çoğaldığı bir zamanda. kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. ilgisini hem benim için hemde alışverişi yaptığı arkadaşı için eksik etmedi. kendisiyle güvenilerek alışveriş yapılabilir.

(berkay : sizin teknik direktörün kısa zamanda değişmesi lazım hacı )
 
Tamer ben de sana çok teşekkür ederim..

Tamer arkadaşımız çok anlayışlı ve dürüst birisi. Bu sitede alışveriş için önereceğim insanlardan birisidir :)

Teknik direktör konusunda da haklısın abi ne yazık ki :mrgreen:
 
Harun ( spyh06) arkadaşım ile alışveriş yaptık. Birgün önceden alıcam dedi birgün sonra geldi denedi ve aldı. Bu kadar kısa net bir arkadaş. Kendisine kesinlikle güvenebilirsiniz. Harun'a teşekkür ederim. Kendisine pek yardımcı olamadım ama kusura bakmasın.
 
Geri
Üst