Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

mabel60 nickli Onur'a Boss NS-2 sattim. Kendisi alacagini, 2-3 gun ayirtmami soyledi. Dedigi gibi 2-3 gunun sonunda aldi. Hicbir problem yasamadim. Hayirli olsun diyorum kendisine, gule gule kullansin :)
 
Arkadaşlar bugun "tremolo773" isimli arkadaştan pedal aldım Çok temiz karakterli bir arkadaşa benziyordu. Kendisine teşekkür ediyorum

Aynı zamanda "FlagellumDei" (çağdaş) ' a da Ibanez S470 kore (seymour duncan sh4/tb4) üretimi gitarımı sattım. Gitarımı kendisine bıraktım aldı denedi caldı etti Ben o sırada dışarda başka işlerle ilgileniyordum. Güvenebileceğiniz bir arkadaş Hayırlı uğurlu olması dileğiyle
 
dyeladreash'ten mt-2 , olcayabi'den de mxr eq aldım.. ikisine de anlayışları ve dürüstlüklerinden ötürü teşekkür ederim.
pedallar kozmetik açından tahminimden çok daha temiz çıktı. tekrar gönül rahatlığıyla alış veriş yapabileceğim kişilerden oldular;)
ayrıca ikisinin de pedalı bugün taze taze albüm kaydında kullanıldı.. gerçekten son derece mutlu oldum.
 
AykanKK demiş ki:
O arkadaşın daha önceden bir dolu vukuatı olmuştu zaten hatırladığım kadarıyla. Hala alım-satım yapabiliyor ilginç...
Evet yapabiliyorum çünkü sorun bende olmadı hiç bi zaman olduysa da kişinin anlayışsızlığındandır.Eğer ben aldığım paraların üstüne yatsaydım.İşte o zaman bi daha alış-veriş yapamazdım burda demek ki hiç kimseyi dolandırmamışım değil mi?
 
20 alışverişin 2sinde sorunlu alışverişler o da müşteri kaynaklı siz bunu görüp konuşuyorsunuz.Bi dolu pickguard sattım çoğu sorunsuzdu fakat buraya yazma gereği duymadım demek ki alışveriş yaptığımız insanları bi yere yazıp link olarak imzamızda tutmak gerekiyor.
 
eveeeeeeeeeet geldik 5. güne =) bi önceki mesajlarında kargonuda verdim,sordum p.tesi elinde olurmuş dedin değilmi isteyen sayfa 177 deki mesajına bakabilir arkadaşın =) Kargo hala yok bravo sana vallahi bravo helal olsun başkada birşey demiyorum... Kargocuya özellikle baktırdım kargo şirketinin hatasımı diye ama adıma gönderilen yada yolda olan hiç birşey görünmüyor... Artık yeminim olsun yasal işleme geçeceğim, çok ciddiyim eğer kargo 1-2 gün içinde leimde olmazsa direk yasal işlem başlatıyorum ibrahim ata adına bursada. Elimde banka dekontuda var yazışmalar ve attığın mesajlarda var hatta burdaki mesajlarda duruyor. Anladınmı beni ? Uraşmaz deme yeminim olsun sonuna kadar uğraşırım...
 
pickguarddestek demiş ki:
AykanKK demiş ki:
O arkadaşın daha önceden bir dolu vukuatı olmuştu zaten hatırladığım kadarıyla. Hala alım-satım yapabiliyor ilginç...
Evet yapabiliyorum çünkü sorun bende olmadı hiç bi zaman olduysa da kişinin anlayışsızlığındandır.Eğer ben aldığım paraların üstüne yatsaydım.İşte o zaman bi daha alış-veriş yapamazdım burda demek ki hiç kimseyi dolandırmamışım değil mi?


Ben de denk gelmiştim sizin adınıza birkaç şikayete, geç gönderme aldığınız siparişleri verdiğiniz günden çok sonrasına atma, sürekli telefon bozulması, telefon kapatılması, cevap verilmemesi gibi şeyler...Buradaki bir insanın "zamanını" çalmanızda yeterince etik dışı bir harekettir, "1 ay sonra da olsa malı gönderdim mi arkadaşım hırsızlık niyetim olsa göndermezdim" bir kaçış değil malesef ki.Buna benzer bir durumu da yeni yaşamış biri olarak insanların sürekli kargoyu arayıp aynı cevabı almasının doğurmuş olabileceği sinir,kin,yaratıcı küfürler,çamurlaşmalar inanın tahmin edilebilecek boyutlarda olmaz...Eğer 1-2 gün içinde gerçekleştiremeyecekseniz alış-veriş de yapmayacaksınız, sizin 2 elinizin kanda bile olması karşı tarafı ilgilendirmez, ki sonradan çıkan ekstrem bi durum da yok bildiğim kadarıyla,7/24 günde 30dk kargolama vakti bulamayacak kadar yoğunsunuz ve alış-veriş yapıyorsunuz...Ne kadar gerçekçi ve ne kadar hoş...
 
"ephedra" adlı parfüm satıcısı ile konuşurken kendisinden parfümlerin gerçekliğini nasıl kanıtlayabilirsin diye sorduğumda her ne kadar saygılı bir tavır sergilesem de kendisi asabi bir tavır takınarak bana aşağıda görecek olduğunuz konuşmayı yaptı.

capture3zm.jpg



Bu tarz insanları barındırmamak lazım.Sadece denemek emin olmak için nasıl bir yol ayarlayabiliriz dedim açık hiç parfüm yok mu dedim ama kutusuz kesesiz olduğunu belirttiği "diesel fuel for life" ların dahi jelatinli olduğunu ,jelatinsiz hiç parfümü olmadığını söyledi.Karşısında saf olmadığını satamayacağını da anlayınca fevri davranmaya başladı.Herkes görür umarım.
 
Candaş kargonu vereli çok oldu nasıl gelmiyor gözükmüyor anlamıyorum.Ayrıca tehditler nedir öyle ya ? Keşke çnce bi arasaydın falan ? Neyse benim hükümlülüğümden çıkmıştır olay takip numaranıda gönderiyorum cebine.
 
Keşke arasaydın mı ? Kargo şirketinde yarım saat geçirdim adam hiç bi şekilde adıma bir kargo bulamadı bilgisayarda...Hemen eve geldim seni aradım kaç kere 2 tanede mesaj attım ama ne telefonu açtın ne mesaja cevap verdin... Akşam 8-9 sularında bi baktım mesaj atmışsın kargonu aldınmı diye.. Güldüm işte o an baya...Heralde daha bu akşam verdin kargoya sende yoksa şirketin böyle bir hata yapması düşük bir oran bana kalırsa.. neyse bakalım yarın ne olacak artık..


Gel gelelim onun adına tehdit denmez hakkını aramak denir sen karıştırıyosun...Satacağım gitarı senin yüzünden satamadım artık geçmiş ola burdan bidaha ilan açacağım pickguard gelirse eğer...Başka yerdede bulamadım malesef ki sana yolladığımdan başkada param yoktu..Anlayacağın bütün işlerimi alt üst ettin tebrikler..
 
pickguarddestek demiş ki:
20 alışverişin 2sinde sorunlu alışverişler o da müşteri kaynaklı siz bunu görüp konuşuyorsunuz.Bi dolu pickguard sattım çoğu sorunsuzdu fakat buraya yazma gereği duymadım demek ki alışveriş yaptığımız insanları bi yere yazıp link olarak imzamızda tutmak gerekiyor.

İmzanıza referans listesi koyabilmek için öncelikle adama gibi alışveriş yapmayı öğrenmeniz gerekiyor. Laf koymak yerine adamın kargosunu verin, verdiyseniz telefonun ekranına bakın, "yes" tuşuna basın falan... Burdaki ekrana bakmayın. Burası ciddi bir platform sonuçta. Dolandırıcılık olarak geçer sizin yaptığınız.

Forumun sıkı takipçileri İbrahim Ata ismini duyunca zaten vukuatlı bir satıcı olduğunuzu hatırlayacaktır.
 
Yes tuşuna basmak veya basmamak bundan sanane? alıcıyla benim aramda geçen bi olay isim lekelemekte üstüne yok ayrıca çok adam gibi alışverişim oldu keşke özel mesajları temizlemesem ama yine de bulmaya çalışacağım.Evet gayet ciddi bi platform ama üyelerin BAZILARI ciddiyeti farklı yönlere taşıyor örnek vermek gerekirse sen isim lekemelek konusunda gayet ciddisin mesela neyse zaten bundan farklı illerle alışveriş yapmayacağım alan memnun satan memnun olmadıktan sonra gerek yok böyle şeylere.Candaş kargon hala gelmedi mi?
 
20 gün önce forumdan CaglarS nickli kullanıcıdan bir adet WD 500 gb External Harddisk aldım. Kendisiyle ilgili bazı sorunlar yaşadım. Kendisine birçok mesaj attığım halde bana 10 gün sonra foruma mesaj yazdıktan sonra döndü. Bazı konuları kendisiyle konuştuk. Durumun bir kısmının kendi iradesi dışında gerçekleştiğini ifade ederek düzeltmek için gereken herşeyi yapabileceğini ifade etti. Ben de kendisine güvenerek ilgili mesajlarımı silmiştim fakat şimdi kendisi tekrar bana dönüş yapmamaktadır. Telefonla arayarak telefon ve adres bilgilerini forumdan açık olarak vermememi rica ettiği için onlar dışındaki bilgileri ve yaşadığım deneyimleri forumdaki diğer kişilerin zarar görmesini engellemek amacıyla paylaşmak istiyorum.



KENDİSİYLE İLGİLİ YAŞADIÐIM DENEYİMLER:

20 gün önce forumdan CaglarS nickli kullanıcıdan bir adet WD 500 gb External Harddisk aldım. Kendisine uzun uzun paketleme konusundaki titizliğimi ve etrafına mutlaka köpük tarzı birşey koymasını belirttim. Fakat bana gelen paketi görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Etrafına birkaç gazete koyulmuş ve üstüne bir bant bile yapıştırmamış. Gerçekten rezalet bir paketleme olmuş, yağmur, kar herşey girebilir o paketten. Harddisk değil köpek maması bile taşınmaz o paketle.

Ek olarak kargo dahil fiyat konuşmuştuk. En az 5 defa bu konuda mesaj atmama rağmen kargoyu bana ödetmiştir. Kuryenin kendisinin evden alım tarifesi dahil bana 15 ytl kargo ödetttirmiştir. Kendisinin evden alım lüksünüzü de bana ödetmiştir. En fazla 5 ytl tutacak kargoya 15 ytl ödedim.

Ayrıca sorun yok dediği harddiskten tıkırtılı sesler gelmektedir. Neyse ki pahalı bir ürün almadım kendisinden.

Kendisine attığım mesajların hiçbirisine cevap vermedi. Bana telefonla 10 gün sonra dönüp gereken ne varsa yapabileceğini söyledi ben de kendisine güvenerek mesajlarımı silmiştim. Fakat kendisi mesajlarıma halen cevap vermemektedir.

Forumda bundan sonraki kullanıcıların iyiliği için kendisinden alışveriş yapılmamasını şiddettle öneririm.


Dayamadım kargoladığı kutunun resmini çektim onu yolluyorum.

http://img5.imageshack.us/img5/4952/dsc01003wa.jpg

Daha birkaç şey daha var...

HDD sinin 1 yıllık olduğunu ve sadece birkaç defa taktığını söyledi. Fakat bu diskler SMART diye bir teknoloji ile donatılırlar ve bu harddiskin kaç saat açık tutulduğu bilgisi kayıtlıdır. Bu hardisk 473 gündür açık olarak kullanılmış gözüküyor. Hard disk spin up time 32 saniye ve bu 21 in altına düşerse çalışmıyor.

Çiziksiz dediği diskin üstünde çizikler var ayrıca diskten garip sesler geliyor. Bad sector yoksa da olşuması yakındır. Artık kargodan mı oldu daha önce de mi öyleydi bilmiyorum.

Ek olarak kargo bilgisini göndermesini istedim gönderdikten hemen sonra fakat yollamadı.

Ayrıca bu diskte müzik arşivi var dendi fakat diskte bir wav dosyası bile yok.

Eğer forumda başka bir account açarsa diye ismini de söylüyorum. Başka arkadaşlar da zarar görmesinler diye.

Kendisinin ismi soyismi, tc numarası ve adres gibi bilgileri ben de mevcut.

Telefonla arayıp rica ettiği için telefon ve adres bilgisini buradan vermiyorum ama kullanıcının gerçek hayattaki ismi :

Halil Çağlar Şeker
TC NO: 34450728856
 
Pickguard geldi...kesinlikle ibrahim ata ile alışveriş yapmayın... bana standard strat ölçülerinde olan squierden çıkma pickguard yollayacağını söyledi ve çıkan pickguard manyetik kapaklarının sığmadığı,vidaların yerlerinin değişik olduğu allahın markasız bir gitarından çıkma strat pickguardı..bu adam dikkat edin bin kere bela okudum arkasından açık açık söliyim ne derse desin.. bu dolandırıcıya dikkat edin... keşke kargo geç gelmesinin yanında içinden çıkan düzgün olaydı ama oda falso... İBRAHİTM ATAYA DİKKAT NİCKİ PİCKGUARDDESTEK !!!!!
 
Ne diyosun arkadaşım ya? önce git squier'daki pickguardla dene ondan sonra konuş kanıtlasana hadi turkrock'a bize? Fender squier'dan çıkmadır o pickguard demek ki neymiş bilmeden alış-veriş yapmayacaksın ne istediğini bileceksin ben sana bahsettiğim ürünü gönderdim bi squierla deneyebilirsin birebir aynısıdır pickguard 8 delikli standart fender pickguarddıdır.Ne kadar bela da okursan oku benim için rahat kimseyide dolandırmadım gecikmede kargonun hatası ve senin hatan gecikme konusunu açıklığa kavuşturalım sana insancık bir şekilde özel mesaj göndermeme rağmen bana özelden cevap bile vermedin ben ona duruma açıkladım ancak durumu sizlere de açıklamam gerekiyor.


Arkadaş aras kargo İstanbul süreyyapaşa şubesine göndermemi istedi onun öncesinde daha önce de belirttiğim gibi oturduğum semtte aras kargo hiç kullanmadım ve nerde olduğunu bilmiyorum yurtiçi evimin alt katı bu teklifi sundum yok burda dedi peki dedik 2 gün aradık 2 günün sonunda bulduk kargomuzu gecikmeden dolayı da özürde diledik ama karşılık yine aynıydı neyse bulduğum aras kargo şirketine gittim personel e arkadaşın dediğini ilettim süreyyapaşa da şubemiz yok dendi bana ve oraya en yakın şubemiz pendikte dendi personel tarafından sonra şubeden istanbuldaki şubeyi arattım ve süreyyapaşada şubelerinin bulunmadığını en yakın şubelerininse pendikte olduğu dendi bende madem öyle en yakın o oraya gönderelim o zaman dedim ve arkadaş 5lira olarak gönderdiği kargo ücretini 7küsür olarak ödedim bu sorun değil 2 lira lafı bile olmaz ama çok çirkinleşti konuşmalarında gecikmenin sebebi kesinlikle arkadaşın eksik bilgi vermesidir ve kargo şirketininde bu olaya ortak olmasıdır benle alakalı bi durum yok.

Gönderdiğim Pickguard konusunda tamamen ben ona fender squier'dan çıkma dedim strat dedim o da tamam dedi ve anlaştık parayı gönderdi bende pickguardı gönderdim kesinlikle squier'dan çıkmadır ne yapmaya çalıştığını hala anlamadım alnım açık içim rahat hakkımda şüpheleri olan arkadaşlara da cevap olsun bu uzun yazdığım yazı.
 
Geri
Üst