Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

'hakimamca' nikli Bülent abiden takas yoluyla mxr supercomp ve ibanez de-7 aldım.. Kendisine güvenebilirsiniz gerçekten pedallar tertemiz ve sorunsuz..Ayrıca sohbeti de çok iyi bi abimiz kendisi:) Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum..
 
bobora'dan mxr distII, tekken_tag'dan marshall rg-1 aldım. sorunsuz alışverişler oldu. kendilerine teşekkür ederim. ayrıca bu hafta fena para saçtım. bi süre foruma girmemem lazım. elveda forum... :?
 
oosonmez Nickli arkadaştan Ibanez Rg1570 alıyorum.Sahibinden.com üzerinden ödemeyi yaptım,kendisi şehirdışında olduğundan bir arkadaşıyla buluşup gitarı alacağım.Kargoyla da hardcase ve behringer compressor gönderecek.Alışveriş gerçekleştiğinde ayrıntıları anlatırım.

Böyle demiştim 3 saat önce.oosonmez'in arkadaşından gitarı sorunsuz bir şekilde aldım.Kontörüm bittiği için arayamıyorum oosonmez'i ama gerçekten çok güzel bir gitar bıraktı :) Sırada Hardcase kargosu var :)

Yeniden Edit:Hardcase kargo ile sorunsuz geldi.İçinde behringer compressor ve akord aleti de vardı.Kargo 30 lira tuttu.Gerçekten sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu.
 
kermit83 demiş ki:
mistreated4u nikli Eren arkadaşım ile pedal alışverişim oldu.Kendisi ile hiç bir sorun yaşamadık hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu..

Şükrü ağabeyden Boss DD-7 aldım, sıfır kondisyonda olduğunu söyledi ve aynen de bu şekilde sıfır kondisyonda bir pedal geldi karşıma. Yanında footswitch hediye etti, pedalı da güzel bir şekilde paketlemiş. Kendisi kesinlikle çok güvenilir bir kişidir. Herkes gözü kapalı alışveriş yapabilir.

Teşekkür ediyorum tekrar abim.
 
Bugün papalina_tava nickli Korkut'a 5'li stand sattım.

Uzun zamandır pazarlık yapılmadan gerçekleşen ilk alım-satımdı.

Kendisine problemsiz alış-veriş için teşekkür ediyorum, hayırlı olsun.
 
DİKKAT BU BİR İKİNCİ EL ALIMSATIM REHBERİ TARZINDA BİR YAZIDIR!BU ZAMAN A KADAR FORUMDA HERKESE GÜVENDİM.BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KİMSEDEN İKİCNİ EL BİRŞEY ALMAYACAÐIM.ÇOK ZOR DURUMDA KALIRSAMDA AYNI ŞEHİRDE BİLE OLSAM SAHİBİNDEN.COM TARZI BİR SİTE ARACILIÐI İLE ALACAÐIM.TAVSİYEM BU TARZ SİTELER KULLANMANIZDIR.

bundan 4 yıl öncesinde bu sitede hiç böyle olaylar yaşanmazken,şimdi ortalık dolandırıcı kaynamaya başladı.zaten forumun eski sakinleri artık bıraktı forumu.bende eski bir üye olarak buraya harcadığım vakti artık ayırmayacağımı belirtiyorum.

Başımdan bu zaman a kadar geçmiş en kötü alışverişi anlatmak durumundayım.Olayda bir taraf olmama rağmen kendi hatalarım ile beraber tarafsız şekilde anlatacağım.

DMAIC nickli Mustafa Gelen adlı şahıstan Krank Rev JR STD aldım.Amfiyi mustafa bey ile buluşup arkadaşının evinde bir süre denedim.Çalışması benim için kafi idi sanırım.Etrafına baktım,potları ile oynadım hışırtı veya çalışmama varmı.Herşey normaldi.Bir amfiyi daha nasıl inceleyebilirsiniz ki ? Ama inceleyeceksiniz,kimsenin ürününü almak zorunda değilsiniz.İnceleyince anlamadıysanız gidip ustasına gösterin.Gitar alacaksanız alyen anahtarı götürün sapına bakın,tornavida götürün sağına soluna bakın.amfi pedal alacaksanız açın içini inceleyin tamir varmı değişen varmı.Alana kadar iyice inceleyin.aldıktan sonra ne deseniz boş.Kazığı yer kalırsınız benim gibi.

Neyse amfi ve kabin ile beni Beytepeye bırakacağını çok önceden konuşmuştuk mustafa bey ile.En büyük hatamdır.Kesinlikle kimseye gebe kalmayın.Hiç bir iyilik istemeyin.30TL taksi parası verin kendiniz götürün.Kızılaydan beytepe ye geldik ben 1000TL parayı verdim.Ertesi gün denedim amfiyi tekrar sorun yoktu.Sonra potanslardaki vidaların farklı olduğunu fark ettim.Meraktan biraz kurcaladım ve amfinin bütün potansları değişmiş.Bu amfi 1960 lardan kalma bir amfi değil,Yeni bir amfinin potansının değişmesi beni biraz işkillendirdi.Potansların başlarında da pas vs görünce iyice canım sıkıldı aradım mustafa beyi,birşey olmaz onlar iyi potans vs tarzı bir cümle kurdu ve yineledi bir sorun olursa gel.Satın aldığınız üründe mutlaka satıcı birşey olmaz ondan ben kullanmıyordum bile o işlevini yada ses te sorun yaratmaz beni hiç yarı yolda bırakmadı tarzı içi boş cümleler kuracaktır


En sonunda almaya ikna olduğunda "getir evime al parayı" dedi.arkadaşımdan arabasını rica minnet alıp tamı tamına 75 km giderek ankaranın diğer ucuna araba ile gittiğimde ,verdiğim 1000TL yerine 800TL karşımda duruyor ve kalanını deneyince veririm diyordu.Neyse güven bu ya! kabul ettim.

İki gün boyunca parayı almak için uğraştım.Deneyemedi bir türlü amfiyi.Bugün ise bana 50TL benzin yaktım bunu kesip yollarım dedi.Beni bıraktıktan sonra kaza yaptığını,500Tl benim yüzümden zarar ettiğini söyledi.MİSTİK GÜÇLERİM YOKTUR! Hiç kimseyi kaza yap diye etkileyemiyorum arkadaşlar.Sonrasında amfiyi kontrol etmediğim için suçlandım.Bebe oldum,çoluk çocuk oldum.Saygısız ve umarsız tavırlar birbiri arkasına.Arkadaş değiştirdiği potansları söylemese de ben suçluydum kontrol etmedim.EVET SUÇLU BENİM.KİMSEYE GÜVENME! ve 150TL hesabıma yattı.Arkadaş kızılaydan beytepeye 50TL benzin yakmış.Yazıktır günahtır.Uçak motoru mübarek.

Kısa günün karı 40TL yaklaşık cebe atıldı.Allah bereket versin.

bende 1000TL verip,20 TL benzin yakıp,950TL yi aldım.Kısa günde 70TL zarar.

Mustafa Gelen;Gasp ettiğin para helal paradır.Yabancı bünyede ters etki yapar.Dikkat et.
 
Geri
Üst