Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

bu arada geçen hafta da mersinden mazemaster a cort x custom gönderdim ve jdr-harmony e de sh2 gönderdim.onlarda gayet sorunsuz hızlı alşverişlerdi.onlarada teşekkür ederim
 
Murfi rumuzlu Mustafa baya bi kahrımı çekti şehir dışında olmamdan dolayı ama kargoyu yollamayı başardım :) Dean Razorback Twotone'unu güle güle kullanmasını dilerim olumlu bir alıcıydı anlayışla karşıladı özel durumumu.
 
CrimsonKing'den Boss me70 aldım. Arkadaş prosesörden çok kutusunu kullanmış sanırım. Kutu pert içerik bomba :) Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum sözüne güvenilir biri.
 
nurialcho nickli gökhan dan epiphone lp custom plus top aldım replika çıktı daha önce epiphone lp customum var diye bazı arkadaşlara takas filan teklif ettiysem. özür diliyorum konuyla ilgilenen olursa detaylı resim çekip koyacam. gelelim niye daha önce bu konu ortaya atılmadı diyecek olan olursa. bu benim ilk epiphone gitarım olacaktı daha önce görmedimde kullanmadım da, ilk şüphelendiğimde gökhanı arayıp durumu belirrttim kendisi ısrarla amerikadan bizzat aldığını söyledi ve my les paul forumdan bi link gönderdi baktım seri numarası da tutuyordu. içime sinmeyen durumları işçilik hatasıdır çin malı nasılsa deyip geçiştirdim ve kullanmaya devam ettim. bizim grubun vokali de epiphone lespaul traditional bi gitar aldı geçenlerde baktık karşılaştırdık. ve durum kesin olarak anlaşıldı benim gitar REPLİKA çıktı. headstok daha uzun ve simetrik olmayan bi şekilde logosu var arıca cuttaway kısmı da keskin, gibson yada diğer epiphone lar gibi oval değil. sinirlenip tornavidayı çaktım gövdeye bi fake daha size. gerçek bir maple top değil bildiğimiz mobilya kaplaması maple çıktı. saolsun arkadaş ta geri alışveriş sözkonusu olduğu zaman sert bi tavır takınıyor. istanbul dışındayım paramı filan geri almak sözkonusu olamayacak sanırım. alışveriş yapacak diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.
 
valla kardeşim bu güne kadar aldığım ne varsa %75inde bi kusur buldum yani güvenilir adam işi biraz hikaye oldu benim için. sana gönderdiğim gitarıda deneyerek sıfır haliyle teslim almıştım tekrar güle güle kullan kardeşim
 
Yaklaşık 1-2 ay önce forumdan bahadır isimli bir arkadaştan gitar aldım. Nickini ve soyadı şuan aklımda değil fakat Bursa'da oturuyor. Güvenilir bir arkadaştır kendisi, gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
 
trockya nickli arkadaştan Gt10 aldım güvenilir birisi ama kullanma kılavuzunu ve garanti belgesini koymamış bunun dışında rahat rahat alışveriş yapabilirsiniz.
 
Madmaster adlı arkadaştan jackson dk2 aldım parayı yatırdıktan 1 saat sonra ürün takip numaram elimdeydi ayrıca satış öncesi ve sonrasıda baya ilgilendi :)
 
Nickini bilmiyorum ama Çağın Çağrı isimli sakaryadan 17-18 yaşlarındaki bir veled duyarsanız sakın alışveriş yapmayın.Takas + para vericekti bana takası yaptık ama parayı yollamadı.Telefonlarımı açmıyor ve heryerden engellemiş beni.
 
Kursundanzeplin den gitara karşılık 6 adet parfüm aldımıHepsi sahte çktı! Bunların hepsini kullanamayacağım için arkadaşlara hediye ettim. Fakat geçen hafta doğum günü hediyesi verdiğim arkadaş parfümü geri getirdi. Ürün hediye olması nedeniyle yanlış anlamamam için söylemediğini ama en son parfümü gösterip sahte olduğunu mahcup bir şekilde dile getirdi. Zaten parfümler iki saat sonra gidiyor şüpheleniyordum ama benim test ettircek vaktim yok. Sonuç olarak arkadaşın tepkisi üzerine parfümlerin hepsinin sahte olduğu anlaşıldı fakat kursundanzeplin bir ay süre geçtiği için yardımcı olmadığı gibi birde ben suçlu oldum.
Ortada sahte bir ürün var dolandırıcılığa girer fakat bir ay geçtiği için ben suçluyum. Herşey serbest yani, zamanında anlamazsan dolandırılmakta normal ben suçluyum!

Ne diyim Allah' a havale etmekle birlikte
UÇK grind-The Human Race Must Be Destroyed

parçasını armağan ediyorum!
 
tadilat nickli arkadaşıma M-Audio MobilePre ses kartı,slayermetal nickli arkadaşıma Line 6 Spider IV30 amfi sattım,hiç bir problem yaşamadım.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz :)
 
Geri
Üst