Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Tamam işte onu diyorum belki sessize alıp yattı rahatsız edilmemek için. Arkadaşı savunmuyorum ama biraz daha sakin olun ve akşamı bekleyin derim. Akşamda ses çıkmazsa azarsınız buraya.

Mesela ben geçen gün bir arkadaşa pedal satacaktım, tüm gün haber bekledim havale için aradım açmadı falan, çocuk akşam 8'de mesaj attı kusura bakma uyuyordum falan diye, sonra da üç gün oyaladı ve almadı pedalı. Olabiliyor bunlar. Uykuyu seviyoruz milletçe :LOL:
 
Semizotu25 nickli Özkan arkadaşım ile yaklaşık iki gün önce problemsiz bir takas gerçekleştirdik. Kendisi gayet güvenilir ve kibar. Ortak buluşma noktamıza da tam saatinde geldi.

Problemsiz alışveriş için teşekkür ederim.
 
Logical nickli İlker ile güzel bir takas gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İyi dileklerin ve sözlerin için teşekkür ederim, aynı duyguları paylaşmaktayız. İlker' de söz verdiği saatte ortak noktada buluşma yerinde bulundu. Ayrıca kendisi dürüst ve iyi niyetli ve sattığı malın özelliklerini bilen düzgün bir insan. Sırf seçebilmem için farklı renkteki manyetik kapağını yanında getirdi.

Bu güzel takas için asıl ben teşekkür ederim.

.
 
Umarım bölümün çok dışına çıkmış olmam. Bu aralar 2-3 dolandırılma hikayesi duydum ve bunların yarısı dükkanlarla ilgili. Ben ESP Truckster'im olduğu için Taksim Pera Müzik'e gidiyorum. Orada adını hatırlayamadığım genç bir arkadaş var. Gerçekten çok yardımcı oluyor. Her türlü soruya sıkılmadan yanıt vermesinin yanında gitarı daha efektik kullanmam için vereceği ürünlerle ilgili önerilerde bulunuyor.

Pera Müzik dışarıdan bakıldığında pahalı ve soğuk bir mağaza gibi görünüyor ama benim bugüne kadarki deneyimlerimde (ki 15-20 kereden bahsediyorum) paramın hakkını vermeyi bildi. Tabii ben hep o dükkandaki aynı arkadaşla iletişime geçiyorum ve adını burada geçiremediğim için üzgünüm ama hiç ismini sormak aklıma gelmedi.
 
Tamam o zaman buranın alım-satım bölümü kapatılsın Pera Müzik'e gitsin herkes :) Saçma olmuş bence. Ahlakıyla iş yapan yüzlerce mağaza var Türkiye'de. Bunun yanında beş para etmez insanlar da var. İş burda alıcıya düşüyor. Anlayan insana kazık atamazlar anlamayanın da gurur yapmasına gerek yok anlayan birini götürsün gitsin yanında. Yazdığın olay Eskişehir Aytaç Müzik'le ilgili sanırım. Ben de okudum üzüldüm de ancak alıcı bilinçlenmeli.
 
Aytaç Müzik örneği dışında bir-iki olay daha duydum forum dışında... Buranın forumla ilgili olduğunu biliyorum, ancak alım-satım konusunun dışına da çıkmadım. Sanırım gecenin geç saatlerinde okuduğunuz için doğru değerlendirememişsiniz. Lütfen önyargılı olmayın :)
 
Abdullah Ünal'dan Ebow satın aldım. Nickini bilmiyorum fakat bu siteden telefon numaramı bulmuş. Dediği gibi zamanında ürünü kargoladı. Sorunsuz alış veriş yaptım. Güvenilir birisidir.
 
Okhay nick'li Cihan'dan TC Electronic Nova Repeater satın aldım. Cihan aynı zamanda moderator olduğu için referansa ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama öyle rahat, keyifli bir alışverişti ki, bu başlığa not düşmek istedim.
Pedal; güzelce paketlenmiş, kutulu, kutu içeriği sticker'ına ve faturasına kadar tam bir şekilde elime geçti.

Titizliği ve iyi niyetli yaklaşımı nedeniyle kendisine teşekkür ederim.
 
Geri
Üst