Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Forumdan alamut nickli Mert Bey aracılığı ile U.S.A. den The Heritage marka bir gitar getirdim, daha gitar elime ulaşmadı, kargoda fakat içimden yazmak geldi..
Bence kendisi, ticareti kendi kuralları içerisinde, müşterisinin isteklerine cevap vererek, ürünün satın alınma anından başlayıp, teslim edilme anına kadar desteğini esirgemeden, ürünle ilgili bütün detayları belirten, hani işini zevkle yapıyor da ondan bu kadar başarılı diyebileceğimiz insanlardan..

Ben bir kaç izlenimimi söylemek istiyorum;

Öncelikle aldığım gitar ikinci eldi, çalmadan aldım, kumar oynamak istedim.. Gitarın iki knobuda kopukmuş, bana yaklaşık 20 dakika telefonda bunu anlattı, 10 knob parası harcadı telefon parasına sırf benim aklımda bir şey kalmasın diye, çok hoşuma gitti.. Haa unutmadan sonuç e baydeki resimlerde de knobların kırık olduğu kabak gibi görülüyor, buna rağmen bana knob göndermeyi teklif etti (ücretsiz) fakat ben zaten 4 knobuda zevklerim doğrultusunda custom knoblarla değiştireceğim için kabul etmedim..

Sonra para transfer edeceğim, şu miktar dedi, e havale ücretinide benden, yollayacağın paradan kesersin dedi..

Gitarı kargoladığı anda telefon açtı, abi kargoya verdim, şu kadar tuttu indirim yaptırdım yaptırdım şu kadar dedi..Ki dediği rakamlar gerçekten indirimli, İstanbuldan İzmir e 30 TL tuttu, chambered olmayan LP ile hard case i, yurtiçi kargo ile...

Gerçekten ilgili alakalı, yaptığı işin hakkını veren genç bir girişimci arkadaşımız.. Umarım ileride daha başarılı olur..

Eğer tekrar U.S.A. den alışveriş yapmak niyetinde olursam kendisini tercih ederken duraksamayacağım..
 
stronger17 ile bir elektro gitar alışverişimiz oldu gercekten cok memnun kaldım hic bir problem olmadı o güzel paketleme ve özellikle hediyeler için cok teşekkür ederim cok memnun kaldım :)
 
Selamlar,

evrenozlu nickli Evren Bey ile İbanez js Custom - ibanez rg 550 takası yaptık kendisi alışveriş esnasında gerek kargolama gerekse diğer konularda gerçekten forumun eski üyelerine yakışır bir duruş sergilemiştir. Paketim yeni geldi ve kendisine tüm alışverişimiz esnasındaki iyi niyeti ve beyfendi yaklaşımı için teşekkür ediyorum, ticaret dost kazanmak için aracı bir kurum oluyor güzel yapıldığında :) ;Kendisine sonsuz teşekkürler ve alışverişlerinizde en ufak sıkıntı yaşamayacaksınızdır. İyi forumlar herkese...

Fatih UÇAR
 
Bak senin bu mesajını tesadüfen yeni gördüm.
1.Rahatsızsan önce doktora gideceksin.
2.Kargo şirketi benim babamın şirketi değil. Bana en yakın kargo şirketinden gönderiyi yapmışım. Sonrasındaki gelişmeler hakkında kargo şirketine hesap soracaksın.
3.Gereken özen, dikkat ve duyarlılığı göstermişim.
4.Önce haklı nedenlerin olacak sonra uyarıda bulunacaksın...
5.Artık kimseye kargo gönderisi yapmıyorum çünkü kargoda oluşan gecikmelerden sonra biz sorumlu oluyoruz.

Mevzu çok eski sanırım hatırlamıyorum bile, nasıl alış veriş yapacağımı nasıl davranacağımı madde madde yazmışsın teşekkür ederim. Bende sana maddeliyim ozaman

1.Rahatsızsam neden rahatsız olduğumu anlatmam için var olan bir foruma yazdığımda sende rahatsız olmayacaksın
2.Düzgün bir kargo şirketi ile göndereceksin
3.Düzgün bilgi vereceksin.

üzerinede yazma lütfen ,hoş kal öyle kal.

Y.
 
Biraz geç oldu ama Zubriki nickli arkadaşımızdan Boss DS-1 aldım, zaten daha önce de kendisi ile alışverişimiz olmuştu, gösterdiği titizlik, anlayış ve sabır için kendisine tekrar teşekkür ederim.
 
@alprtnali kullanıcı adlı Alper TUNALI ile pickguard yapımı için konuşup anlaştık 5 gün içerisinde teslim edilecek dendi.Tamam deyip parayı yatırdım ve beklemeye başladım.Aradan 2 gün geçtikten sonra bana "Daha para yatmamis" diye bir mesaj gönderdi.Bunun üzerine elimdeki dekont bilgilerini ve hesap numarasını mesaj olarak attım.2 gün sonra şöyle bir mesaj geldi"Tamamdir bn yanlis gormusum :) iki yatan parayi bir anda tek kisi yatirdi diye gormusum:)" .Tamam buraya kadar pek bir sorun yok aslında var ama yok diyelim.Aradan 5 gün geçti mesaj atıyorum arıyorum ulaşamıyorum.10 gün geçti aradım mazereti şu oldu"ortağımla problem yaşadım en kısa zamanda halledicem" tamam bu da kabul edilir bir iki hafta sürekli aradım ya ulaşamadım ya da şöyle bir mesaj ile karşılaştım "şuan sınavdayım çıkınca arıycam" "hastanedeyim" gibi... Neyse sürekli aramalarım sonucu pickguard tam 2 ay sonra elime ulaştı, ulaştı ulaşmasına ama hatalı kesilmiş halde...Bu arada şunu da belirteyim ilk konuşmamız sonunda yapılacak pickguardın tam uyumlu olması için benden pickguardı tarayıcıda taratmamı istedi bende taratıp gönderdim.Pickguard elime ulaştığımda aradım açmadı mesajla durumu anlattım pickguardın hatalı olduğunu falan savunma şöyle "bana tarama dosyası ulaşmadı"... Unutmadan bana geç gönderme durumunu telafi etmek için bir pickguard daha göndermişti o da uyumsuz :) Bana gönderdiği her iki pickguardı iade ettim paramı geri yatıracaktı ama hala yok :) ... Neyse uzatmayayım benim böyle bir alış verişim oldu hem zaman kaybı hemde para kaybı...
 
Bende birkaç ay önce Ambarguitars'dan Visiual Sound Route 808 almıştım. Sorunsuz ve hızlı bir alışveriş olmuştu. Başlığı görünce yazayım dedim. :)
 
Geri
Üst