Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

sonic_youth (ONUR) ile alışveriş gerçekleştirdik. Kendisine havale yaptım, ürünlerimi kargoladım sağolsun güvenimi boşa çıkartmadı. Ürün güzel paketlenmişti ve sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler
 
Brutal_xazax ile bir cep telefonu alışverişi yaptık.Herşey söylediği gibiydi.Benden kaynaklı olan iki günlük gecikmeyide anlayışla karşıladı.İlgisinden ötürü kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
 
Yusuf Can Kulak" isimli arkadaş amfiyi alacagını söyledi. Kendisi İzmir Pera Müzikte çalışıyormuş.
Ptt kapıda ödemeli kargo istedi. Amfiyi gönderdim. Şimdi kendisine ulaşamıyoruz. Facebooktan profilimide engellemiş.
Alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.​
 
Yusuf Can Kulak" isimli arkadaş amfiyi alacagını söyledi. Kendisi İzmir Pera Müzikte çalışıyormuş.​
Ptt kapıda ödemeli kargo istedi. Amfiyi gönderdim. Şimdi kendisine ulaşamıyoruz. Facebooktan profilimide engellemiş.​
Alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.​

Çalışıyormuş mu çalışıyor mu?
Size bu bilgiyi verdikten sonra teyid etmediniz mi doğruluğunu?
 
Ödemeyi yapmadan malı mı teslim ettiler yoksa?


Ürün teslimat için adrese gitmiş fakat tekrar şubeye dönmüş. Büyük ihtimalle bana geri dönecek kargosunu fln ödeyeceğim.

Çalışıyormuş mu çalışıyor mu?
Size bu bilgiyi verdikten sonra teyid etmediniz mi doğruluğunu?

çalışıyorum dedi. telefon kayıtlarıma baktım 232 li bir numara var peranın izmir şubesi ile aynı numara.
 
Evet kendisi orada çalışıyor, daha doğrusu çalışıyordu denebilir sanırım. Haftada bir-iki uğrarım Pera'ya. Kendisi ile amfi sohbeti ettik hatta bana da gelip amfini deneyeceğim dedi, gün bile konuştuk ama sonra ses çıkmadı. İki haftadır da yerinde yok. Sanırım işten ayrıldı, ama bilmiyorum detayları. Bugün gider öğrenirim.
 
Evet kendisi orada çalışıyor, daha doğrusu çalışıyordu denebilir sanırım. Haftada bir-iki uğrarım Pera'ya. Kendisi ile amfi sohbeti ettik hatta bana da gelip amfini deneyeceğim dedi, gün bile konuştuk ama sonra ses çıkmadı. İki haftadır da yerinde yok. Sanırım işten ayrıldı, ama bilmiyorum detayları. Bugün gider öğrenirim.


anlıyorum aykan :) insanlık hali olabilir. Bana bir şekilde durumunun müsait olmadıgını belirtebilirdi. mesaj atabilirdi veya telefonlarına cevap verebilirdi. hepsini geçtim aracı olan arkadaşı ve beni engellemesi hoş değil.
 
okhay nickli cihan abi ile güzel bir alış-verişimiz oldu. Alış-verişin sonuna kadar herşeyin takipcisiydi. Kendisinin yardımları için teşekkür ediyorum.


Kerem kelimenin tam manasıyla adam gibi adamdır; dürüst, lafının arkasında, çok şeker kardeşim arkadaşımdır.Alış verişlerinizde güvenebilirsiniz.Kerem çok teşekkür ederim değerli görüşlerin için.
 
herkese merhaba.basımdan geçen bir olayı anlatıcam biraz uzun olursa kusura bakmayın.sevgiler

daha once nakit olarak 2 el bir adet skb 6u rack case almıştım.bu case rack ekipmanlarını satınca

takas yolu ile satmak istedim.ilanı buraya verdim.belirli bir sure sonra forumdan SouthpawMe nickli arkadasla takas sonucu anlastık.

kendisi cok iyi biridir.ben case i gotururken arka kapak kısmında bir catlak oldugunu farkettim.bunu kendisine ilettim.almaktan vazgecti

haklı olarak.muhabbette ettik.guzeldi arkadas olduk.yalnız ben mahcup oldum cunku hiçbirseyi yok diye bildiğim case in catlagı var onemsiz

de olsa.ve sonra numarasını kaydettiğim aytug isimli arkadas ki kendisi forumda değil galiba sahibinden com da konusmustuk.numarasını kaydetmistim.

aradım konustuk ;


- merhaba aytug la mı gorusuyorum

- evet buyrun

- maltepede siniz değil mi?

- evet

- sizden daha once bir case almıştım.ve bu case de catlak oldugunu sonraları farkediyorum.bundan haberdar mısınız?su an case i bir arkdasla takas yapıcaktım

catlak nedeniyle olmadı.ve ben mahcup oldum.bu catlagı bana neden soylemediniz?

- ben catlak oldugunu bilmiyordum.tasıyıcı (rodi yani) cocuklar yapmıştır.haberim yok.ne yapabiliim?case i gerimi alayım?siz bunu alırken bakmadınız mı?

- hayır bakmadım.goremedim yada.gorunurde pekte gozukmuyor.çunku satarken sizde farkında değilmiş siniz zaten.

- şimdi ne yapabilirim?

- sadece bilin? birseyi satarken sattıgınız urunun ne durumda oldugunu bilmelisiniz?ben gormemiş olabilirim.bu sizin satacagınız anlamına gelmez.

busekilde diyalog bir süre daha devam etti.

sonuç olarak takas yapacagım kişiyide arayıp siz alın ne kadar alırsanız gerisini ben vereceğim seklinde sacma bır duruma soktu beni.ne yazık ki

boyle birsey yasadım ve bugun mutsuzum.muzikle ugrasıpta bole art niyetli insanlar varmıdır diye gercekten.suda var unutmadan case evden hiç dısarı cıkmadı.

tekme atsanız kırılmaz zaten.ama ban ne malum sen yaptın belkide bana suc atıyorsun dedi.ve burda gercekten cok uzuldum.artık cok garanti olamk sartıyla

2el alısveriş yapmayı dusunuyorum.sanırım bir 10 sene sonra 2 el tamamen yok olur diyorum.ve ne yazık ki bu adam duygu(muzik) işi ile ugrasıyor.linklerini vericem

dikkatli olun.saygı ve sevgiler
 
Selamlar kardeşim yazdığın yazıları okudum ve anlattığın olaylara benzeyen bi olay benimde başıma geldi.
Sonra arkadaşı burada herkese bildirmek istedim oda ( ben herşeyi açıkladım, kendiside cihazı benden aldıktan sonra sahibindende satışa çıkarmış demekki benim cihazım sağlam) diyerek beni yermeye çalıştı. Anlayacağınız 2.el elektronik alacaksanız bunu bilen daha önce bu cihazdan kullanmış veya eline geçmiş, olası sorunlarını saptayabilecek biri ile birlikte test ederek almanızdır. Herkese iyi satışlar benim kulağıma acı bir şekilde küpe oldu umarım bu yazım 2.el alım-satımda tüm arkadaşlara yardımcı olur.
 
Birde site üzerinde bazı arkadaşların yandaşları var biri hakkında suç duyurusunda bulunuyorsun hemen arkasına yapıştırıyorlar yok sen suçlusun bu arkadaş güvenilir, falan filan belkide kendileri yeni üyelik açıp cevap veriyorlar. İlginç...
 
evet haklısın.sadece biraz daha dikkat etmek gerekir.ben artık boyle yapıyorum.adam ' sattım gitti ' mantıgıyla bakıyor.yazıkkkkk.kendine muzisyen der bide.gercek hislerle muzik yapan adam asla bilerek kotuluk yapmaz !
 
Geri
Üst