Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

o.k.h.a.y nickli arkdşmdan Jackson DKMG aldım gayet güzel ve hızlı bir alışveriş oldu dedi gibi gitar tertemiz çıktı hatta vuruk var dmşti onu bile göremedm son derce temiz kullamş herşey için tşşkredrm kendsne.
 
GIRNATA demiş ki:
salom ile ufaktan takasımız oldu;

Benim açımdan sorunsuz, güzel bir alışveriş oldu.
Kargom zamanında elime ulaştı.
Konuştuğumuz miktarda nakit konuştuğumuz gibi pedalın pil yuvasındaydı.

salom'a buradan da teşekkür ederim.

benim açımdanda sorunsuz güzel bi alışverişti..

sağolsun bana burda bulamayacağım küçük ekipmanlarda gönderdi..A kalite bi insan..Sorunsuzdu.Maneviyatın ne olduğunu gösterebilen bi insan..abartmıyorum =)

Asıl ben çok teşekkür ederim ismail abi.
 
NFF demiş ki:
Sevgili Arkadaşımız Pickman in

http://www.turkrock.com/ftopic79775.html

ilanında İzmir Senfoni Müzik çalışanı Özer adına açtığı ilandan

VoxAD100VT (nerdeyse hiç kullanmadığım, kutulu)
Behringer VT911 lambalı vintage tube overdrive,
200 ytl

karşılığında almış olduğum

Musicman HD 150 lambalı kafa anfi ile ilgili olarak yaptığım yazışmalar






MesajTarih: Pzr 28.09.2008 2:34

musicman kafa bugün kargo ile elime ulaştı,
kargoda 1 adet lambası kırılmış,
komple takım olarak lambaları değiştirmeme rağmen amfiyi çalıştıramadık.
sürekli sigortası atıyor ve lambaları bozuyor. 1 takım fender sovtek 6L6GC lamba heba oldu

ne yapacağız?

Tarih: Sal 30.09.2008 23:10

amfi ile ilgili olarak satarken yazdığınız,

-tüpleri yeni değişti problemsiz,
-sıkıntısız çalışıyor

gibi ibareler tamamen yanlış.

tüplerin bir tanesi kargoda kırık bir şekilde geldi,
diğer tüpler 2 adet farklı rus malı tüp(6Pİ3C ve 6L6 )ve 2 adet de fenderimsi 6L6 bulunuyordu

fendere benzeyen lamba kırıktı.

anfinin teknik dökümanını incelediğimde tüplerin hepsinin birbirinin aynısı olması gerektiğini gördüm

fender twin ampımdan söktüğüm 4 adet sovtek NOS 6L6 yı taktım.

amfiyi çalıştırdığımda tüm lambaları parladı ve sigortası attı.

bayram seyran dinlemeden bir tamirci buldum, anfinin lamba bias voltajlarını kontrol eden preamp entegresinin, 2 adet transistörün ve 2 adet diyotun tamamen yanmış olduğunu bu şekilde hiçbir tüple çalışmayacağını öğrendim.

12mV olması gereken bias voltajı 2V idi.

entegre ve transistörleri değişti ve dünya kadar tamir masrafı yaptım, elimdeki 4 adet NOS lambadan oldum

anfinin üzerine takılan lambaların laf olsun diye takıldığı, normal lambaların bu anfinin Hi konumunda çalışacak voltaja erişemeyeceklerini 700V da çalışabilecek lambalara ihtiyaç olduğunu öğrendim.

sonuç olarak,

ben bu anfi için
1260 ytl değerinde hiç kullanmadığım Vox AD100VT 100w anfimi,
200 ytl nakit para,
120$ satış fiyatı olan Behringer VT911 vintage tube lü overdrive pedalımı verdim.

üstüne de bozuk biri kırık 4 adet lamba,
4 adet yanmış sovtek NOS 6L6 lamba,
225 ytl de tamir parası ödedim.

arkadaşınızı arıyorum, telefonunun bozuk olduğunu iddaa edip telefonu açmıyor, attığım mesajlara cevap vermiyor.

siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

cevap bekliyorum

numaram 0555 681 18 18
Mustafa Gelen


bugün Senfoni Müzikten Özer ile yaptığım görüşmede anfinin sağlam olarak bana yollandığını,

izmirli Ati-Tan nickli atilla abisi ile anfiyi kontrol ettiğini, anfinin 4 kanal olduğu için lambalarının aynı olmasının gerekmediğine karar verdiklerini (?) o yüzden farklı lambalar kullandıklarını vs vs söyledi
anfinin bozuk olmadığını belirtti ve ben kendisine bunun böyle olmadığını teknik diyagramları ve anfi ile ilgili dökümanı inceleyip tek tip bias da match lamba kullanılması gerektiğini
tamir parasını ve bana 4 adet lamba borçlu olduklarını söyledim.
kendisi bu parayı ödemeyeceklerini söyledi.
bende gelip alabileceğimi ilettim,

saolsun çok kibar davranıp orospu ç.... diyerek telefonu kapattı.

eğer bende 34 yaşında bir adamsam bu parayı onlara yedirmem.

Sevgilerimle...

Çok üzücü bir durum. Sizin adınıza çok üzüldüm.
Bu bahsi geçen anfiyi ben hiçbir zaman tamir etmedim. Emin olun ben tamir etsem bu tarz hatalar olmazdı. Lütfen bu tarz bir bilgi verildiğinde , benim adım kullanılarak satış yapıldığında bana ö.m. , mail yada direk telefonumdan arayıp sorun. Yaptığım işler kayıtlıdır. Neyi yapıp neyi yapmadığımı çok iyi bilirim.
tel: 0 535 960 84 33 - 0 232 445 00 10
 
İzmir'de Güvendiğim En iyi insandır Atilla abi
Fakat Senfoni Konusuna Gelince Kendisinden Dime -Cry Baby Wah pedalı Aldım ve Açıkcası potlar bozuk çıktı Ayrıca ne zaman gitarımı Yaptırmaya götürsem 1 hafta sonra tekrardan arızalanıyordu. 60 miLyonluk pedalı 90 miLyon diye kazıkladılar Gitarımıda Ordan aldım Amfimide Pedallarımıda Ama Artık Alışverişimi kestim.Trigon Müzikle ALışverişimi yapıyorum Senfoni Mağazasının Önünden biLe geçmiyorum Artık Geçmiş olsun NFF
 
nezamandır yazmıyordum buraya, kaptanın seyir defterine ek..:)

The_Scorpions "ayşat" ile alışverişimiz oldu, yada olduğunu zannediyorum (kargo pazartesi gelicek..) uzuuun zamandır niyetlenipde sahip olamadığım emg89 lara sonunda kavuşuyorum sayesinde hemde çok uygun bir fiyata (hemşeri kıyağı olsun okadar) teşekkür ediyorum..:)
 
yutup123458 nickli uğur arkadaşımızdan wah aldım. Alet aynen dediği gibi çıktı.. VE 1 hafta kadar da ayırdı sayılır pedalı.. Sorunsuz bir alışveriş oldu..

Teşekkürler..
 
theMagus demiş ki:
yutup123458 nickli uğur arkadaşımızdan wah aldım. Alet aynen dediği gibi çıktı.. VE 1 hafta kadar da ayırdı sayılır pedalı.. Sorunsuz bir alışveriş oldu..

Teşekkürler..

Eyv.güle güle kullan utku.bir problem çıkarsa haberdar et beni.
havale konusunda aynen dediği gibi oldu utkunun.en ufak bir pürüz yaşanmadı.bu konuda kesinlikle güvenebilirsiniz theMagus nickli utku arkadaşımıza..
 
neverktulu'ya gitar sattim, sorun cikmadi.

JudgeMe nickli kullanici ise iki kez ayri urun icin kesin aliyorum seklinde konusup bana vakit ve kontor kaybina mal oldu.

bu Boss GE7 icin attigi ozel mesaj.
3b784e477ac669e3df628afadbf15a98.png


bu Marshall VS65R icin ilanima yaptigi yorum
d1376f3dd1938d1b9102fe310eaa5a5e.png


Bu da ertesi gunu baskasinin ilanina yaptigi yorum
84ab992964ba706a974905df662458cf.png
 
vilekrueger demiş ki:
nezamandır yazmıyordum buraya, kaptanın seyir defterine ek..:)

The_Scorpions "ayşat" ile alışverişimiz oldu, yada olduğunu zannediyorum (kargo pazartesi gelicek..) uzuuun zamandır niyetlenipde sahip olamadığım emg89 lara sonunda kavuşuyorum sayesinde hemde çok uygun bir fiyata (hemşeri kıyağı olsun okadar) teşekkür ediyorum..:)

Olduğunu zannetme Burakcım oldu =) Güle güle kullan manyetikleri...
 
ANIL_KAHYA'dan rg1570 gitarını satın kargo yoluyla satın aldım.
Referansıma ihtiyaç duyacağını sanmamakla beraber gösterdiği özen,nezaket,dürüstlük için kendisine teşekkür ediyorum.Dört dörtlük bir insan tanımış oldum ve bunu forumdakilerle paylaşmak istedim.
 
''Ardre4m'' nickli insan ile cumartesi akşamı, pazartesi günü amfiyi alıcağı konusunda kararlaşıp bitirmiştik sohbeti, telefon numaramıda vermiştim msnden ulaşamassan diye. Pazartesi ses çıkmayınca bugün msnde yakalayabildim kendisini 130 ytl olan amfinin fiyatını 115 liraya kadar indirmeme rağmen param yok şöledir böyledir diye oyalayıp durdu, fakat başka yerlerdeki ilanlarında limitinin 200 lira olduğunu öğrendim. Bana 5-10 liranın hesabını mı yapıyorsun diyen insanın kendi yapması şaşırtıcı tabi.

Sorun bundan sonraki anlatacağım kısımda, bu insandan aldığım sözle başka bir arkadaşa söz verdim, pazartesi bu ''Ardre4m'' nickli insanla alışverişi yapıp ordan gelen parayı arkadaşın hesabına yatırıp onla bitiricektik alışverişi. Olmadı haliyle, arkadaşada mahçup oldum.

Demem o ki bu ''Ardre4m'' nickli insanla alışveriş yapıcaksanız bir kere daha düşünün derim.
 
dostum söleyediklerini biraz daha düşün her anlasma olumlu bitmio tamammı gerginlik yartma bugune kdar kimseden böyle laflar duymadım duymakta istemezdim bu forumda cok alışverişim oldu beni bilen ,kollayan zaten kollar ben bu forumda 400 ytlllik malı 150 ytl ye sattıgımı hatırlıyorum hiç bi sorun cıkmadan.Ayrıca amfin hakkında cok fazla bilgim yoktu saga sola arastırdım sorusturdum eski model bi amfi dediler aradıklarımı karsılamıyordu.Ayrıca bi yerden para gelicekti gelmedi farkettiysen herşeyimi satılıga cıkardım bende biriyle anlasmıstım satamadım
burda yaygara yapmıyorum. gitarımı da satıyorum şimdi ayrıca konusma tarzında hiç hosuma gitmemisti alışveriş müddetince sordugum her soruya tersleyerek cevap verdin zorla satmıyorum flan vs. vs. okuyanlara teşekkürler inş kendimi ifade edebilmişimdir.
 
WildChild13 demiş ki:
o.k.h.a.y nickli arkdşmdan Jackson DKMG aldım gayet güzel ve hızlı bir alışveriş oldu dedi gibi gitar tertemiz çıktı hatta vuruk var dmşti onu bile göremedm son derce temiz kullamş herşey için tşşkredrm kendsne.

Aynı şekilde wildchild13 de parayı sabah erkenden yolladı, iletişimi de koparmadık, çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Güle güle kullan :)
 
"aimlessmentality" ile ortaklaşa, bir forum efsanesine imza atıp, sattığı pedal için anlaştıktan 1-1,5 ay sonra alışverişi gerçekleştirdik; mevzuyu ilginç yapan ise birbirimize en fazla 1 saatlik mesafede oturuyor olmamız! :)

Geyik bir yana Eren, karşılıklı defalarca ertelenen buluşma tarihimize rağmen pedalı benim için sakladı ve anlaştığımız ilk gün fiyatı neyse o fiyattan teslim etti bana. Bu arada ABD ekonomisi çöktü, Dolar 1,8ytl'yi gördü filan ama Eren sözünün eri bir arkadaş olduğu için zerre lafını etmedi, bir de tek tatil gününde, 29 Ekim trafiğinde ayağıma kadar getirdi aleti.

Alışveriş yapacak arkadaşlar dakika tereddüt etmesin; forumun güzide adamlarından kendisi.

Erencim, 29 Ekim dediğin böyle kutlanır derim kardeşim! :)
 
=)

meancha demiş ki:
"aimlessmentality" ile ortaklaşa, bir forum efsanesine imza atıp, sattığı pedal için anlaştıktan 1-1,5 ay sonra alışverişi gerçekleştirdik; mevzuyu ilginç yapan ise birbirimize en fazla 1 saatlik mesafede oturuyor olmamız! :)

Geyik bir yana Eren, karşılıklı defalarca ertelenen buluşma tarihimize rağmen pedalı benim için sakladı ve anlaştığımız ilk gün fiyatı neyse o fiyattan teslim etti bana. Bu arada ABD ekonomisi çöktü, Dolar 1,8ytl'yi gördü filan ama Eren sözünün eri bir arkadaş olduğu için zerre lafını etmedi, bir de tek tatil gününde, 29 Ekim trafiğinde ayağıma kadar getirdi aleti.

Alışveriş yapacak arkadaşlar dakika tereddüt etmesin; forumun güzide adamlarından kendisi.

Erencim, 29 Ekim dediğin böyle kutlanır derim kardeşim! :)


Abi kesinlikle bu forumda sattığım okadar şey içerisinde en keyif aldığım alışverişti. Ayrıca sende en az benim kadar sözünde durdun çok teşekkür ederim.Sonuçta geç oldu ama güç olmadı =) Yanlız bir dahaki sefere biraz muhabbetin için zamanını alırım ona göre.

Güle güle kullan kardeşim.
 
Geri
Üst