Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

behicayhan nickli Behiç ağabeyden bir adet Johnson J Station aldım. Alet yılların ürünü fakat söylediğinden çok daha temiz, hatta sıfır gibi tertemiz çıktı. Paketlemesi, kargolaması beni çok memnun etti, indirimli kargo ücreti de cabası. Her açıdan dört dörtlük bir alışveriş oldu benim için, kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Umarım bunların devamı gelir ve tekrar karşılaşırız. Çok çok teşekkürler tekrar. :)

Mert zaten Behiç ile konuşmak bile zevk. Gerçekten çok kaliteli bir insan. ;)
 
Eyvallah Farukcuğum, düşünceler karşılıklı. Sabırla topla gitarını, güzel olacak. :)

Yeni kargoyu teslim aldım. Nasıl hasta ruhlu bir paketleme şeklidir bu ? :D Muhtemelen üniversitenin kütüphanesini soydun diye düşündüm açarken :D

IMG_1616.jpg
 
Mert,
Güvenin nezaketin için bende sana teşekkür ederim güle güle kullan.Burada ilk alış verişim Bülent'le "hakimamca" olmuştu.Sanırım 7 sene oldu ama netten de olsa hala görüşürüz,ne haldeyiz biliriz.Hatta ilk zamanlar bir proje için çok yardımcı olmuştu.Buradan tanıştığım Çook kral dostlarım var:)Yani Johnson bahane,dostluk şahane,görüşmek üzere.
Mehmet Üstad,
O keyif asıl bana ait,güzel sohbetin bir yana çok şey de öğrendim senden.İstanbul'a bir daha ki gelişime tanışalım artık,gitarların da mest ediyor beni :) çok teşekkürler selamlar.
 
Serdar'dan (Komikhocuk) iPhone 4 aldım. Kendisi sağolsun hem çok hassas davrandı alışverişte, hem de her soruma sabırla cevap verdi, ilgilendi. Alette aynen dediği şekilde çıktı, hatta beklediğimden daha iyi bile diyebilirim. Paketlemesi de şaheserdi :) Teşekkür ediyorum kendisine, daha çok alışveriş yaparız umarım.
Gökhan ile iyi bir alışverişimiz oldu. Kendisi çok efendi, ne konuştuğunu bilen bir kardeşimizdir. Kendisi ile düşünmeden güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. İmzağımda nick i olmayan ve alışveriş yaptığım arkadaşlar bana öm atarlarsa onlar için bir referans başlığı açmayı düşünüyorum. :) Güle güle kullanasın sende Gökhancım
 
Logical nickli İlker'den Firewire kart aldim kargoyla. Konustuk, anlastik, 2-3 gun icinde gerceklestirdik.
Kendisine tesekkur ederim, hizir gibi yetisti imdadima.
Hayirli olsun :)
 
InstantKarma'dan SH2N sap manyetiği aldım,sağolsun bugün ben havaleyi yapmadan kargoya vermiş.Teşekkür ediyorum tekrardan.
 
Logical ile cumartesi gunu bir alisveris yaptik. Temiz ve hizli oldu. Trafikten dolayi gecikmis olsamda ilgisi icin tesekkur ediyorum.

Komikhocuk ile de bir takas gerceklestirdik. Gerek muhabbet gerek anlayis bolca bulabileceginiz bir insan. Kargoyu muhtemelen yarin alir aksam mactan sonra kullanirim pedali :)
 
selamlar..Diabolique den rp500 aldım alışveriş sürecinde verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
 
bu nedir abicim :D Sivri kafa beyaz gitar (4 manyetikli) - Ampullu siyah amfi - Bi sarı, bi siyah pedal, Cihan diye biri üstüne düğmeler eklemiş - Renkli bisürü pena - Metrelerce Kablo - Maymun İştahı

abi ömrün uzun olsun selamlar :D :D
 
Geri
Üst