Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Grunge88 haklı arkadaşlar tam olarak öyle oldu, alıcam dedim hesap numarasına kadar aldım, başka bir arkadaş aynı ürünü çok daha ucuza verince böyle birşey yapmak zorunda kaldım.
 
biz mi dayattık sana al al al senın ıstedıgın fıyata verdım hemde gelıp burada ukalalık yapmanın hıc anlamı yok... baska arkadas ucuza verdı dıye boyle bırsey yapmak zorunda kaldım dıyorsun bırde eyvallah ama ınsanoglu sozun eri olmalı... ki kendin verdiğin fiyat hemde... çoluk çocuk işte kısacası....
 
Hocam ortada bir ukalalık veya çocukluk varsa seninkidir. Ben hak verdim sana açıklamamıda yaptım neyi uzatıyorsun? Madem uzatıyosun daha açıkcasını yazayım.
Grunge88 den bir alet alıcaksanız önce iyice araştırın, eğer piyasayı bilmiyorsanız çok yukarıdan bir fiyatla satabilir ve yanında extra şeyler verip kazıklamaya çalışabilir. Mesela mikrofon fiyatları konusunda bilgim yoktu 380 tl dedim, tabi satayım size o fiyattan dedi, isterseniz yanında kaliteli bir kablo satayım dedi, aldığım elemanda 350 ye yanında 2 tane kablosu ve filitresi ile beraber verdi. Ve grunge88 e verdiğim fiyat ilanın altında yazıyordu 380 tl diye ,aleti aldığım arkadaşta gördü 380 tl yi ama kazıklama çabasında olmadığı için gerçek fiyatıyla teklif yaptı. E ben neden Grunge88 den alışverişimi yapayım arkadaşlar?
 
brutal ben sana bır yıllık urun faturası ıle bırlıkte yollayacaktım ve aletın su an hala yayında olan baslgıı var ve orada senı dedıgım fıyatlar bırebır satılmakta senın neyın kafasını yasıyorsunda kazıklıyor cabasında dıyebılıyorsun esas? su forumu azıcık arastır da neler sattgımızı aldıgımızı bır gor sen arastırmayacak kadar safsan ve gelıp var olan baslıgımda yazan fıyatlar ve sana sundugum secenelkler hala orada aynıysa senın secımını sen kendını kazıklıyor oluyorsun guzel ınsan.... yazık valla cok yazık dedıgın cumlelerı bır tart bence kazıklancam guven ver dıye mesajına ınsan gıbı cvp verdık fıyat ınsan gıbı eyvallah kı baslıgım daha duruyor bak ve faturalı urun !!! bırakda aldıgın urun ucuzsa satıcının malı saygı duyarım arkadasım ! ama suraya gelıp alıcam bılgılerı edıcem son dk kazıklanmaktan vazgectım de ne bıcım duyarlılık bu sımdı=? kı aldıgın urun fıyatı 350 tl sen 30 tlden mı kazık yedın ? yazık ya ben senın gıbı ınsanları muzıgı tıcaret yapan zıhnıyete acıyorum !!!
 
Tamamdır, dahada lafı uzatmanın manası yok, sohbet yeri değil sonuçta, siz eleştirinizi söylediniz yukarıdaki yazılanlardan hakkımda iyi kötü fikir sahibi olabilirsiniz arkadaşlar .
 
Funkyou Mehmet ile kombo Tonal Amfi alışverişi yaptık. Mehmet'e anlayışı, ciddiyeti, yardımseverliği için içten teşekkürlerimi sunarım. Türkiye'nin her yerinden güvenerek alış veriş yapabilirsiniz.
 
uzmao ile yüksek meblağlı gitarlarımızı (Jackson SL2 - Gibson LP Traditional), İstanbul-Eskişehir arasında takasladık. Kendisi forumda oldukça yeni ve fazla alışverişi yok ama bu alışveriş üzerine açıkça belli ki güven sorunu yaşamazsınız. Binlerce liralık gitarları kargoyla göndermek her babayiğidin harcı değil. Kendisine teşekkür ederim.

Sevgiler&Saygılar
 
Bende diabolique ile alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım . Kendisinin benim referansım ihtiyacı yok ama güvenle alışveriş yapabilirsiniz .
 
Forumdaki kullanıcı adı Babbazulla olan Burç Bey'den tuner pedalı aldım. Kendisi çok yardımcı oldu kargoda, paketlemeyi de çok güzel yapmış pedal sorunsuz bir şekilde 1 günde elime ulaştı. Tekrardan teşekkür ederim.
 
Geri
Üst