Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

goga nickli arkadaşa microcube sattım.ilk o parayı yolladı ben aleti yolladım.hiç sorun yasamadım.kendisine hayırlı olsun.alısveriş yapmak isteyenler goga ile rahat alısveriş yapabilirler.
 
01 nickli çetin kardesimizde 2 adet dimarzio manyetik aldım guzel bir alısveris oldu sagolsun cok yardımcıda oldu sorunsuz guzel saglam bir alısveris yapmak icin hemen kendisine basvurabilirsiniz ;) tesekkurler çetin
 
Sağolasın Özgür kardeşim.

Özgür de forumda sözüne güvenilir,taahhütlerini yerinde ve zamanında yerine getiren bir arkadaşımız.

Manyetikleri iyi günlerde kullanman dileğiyle.
 
hazır girmişken yazayım bugün cağlars (yani tahmin edilebileceği gibi çağlar) ile elden alışverişimiz oldu ayrıca burdan teşekkür ederim..

bir süredir alışveriş yaptığım kişiler hakkında yorum yapmadığımı farkettim çok önemli olmasada örnek teşkiletmek açısından güzel bir uygulama bu.. iştirak etmek lazım.. es geçtiğim arkadaşlardan özür dilerim..
 
aaalp nıklı alp arkadaşımızla boss ls2 alısverısımız oldu gercekten sorunsuz bir alışverişti herşey konusuldugu gibiydi aaalp guvenılır saygın bir arkadaşımız alışveriş etmekten çekinmeyin dostlar...
 
cemsht demiş ki:
posetcayy (alican) den Jackson Rhoads Std. pro yu sorunsuz şekilde aldım. tertemiz gitar maşşallah :D

para yollamada ufacık bir sorun oldu ama kolayca halledildi :) teşekkür ediyorum yardımları için kendisine.

Kardeşimsn Güle güle kullan:)

Gözü kapalı Güvenilicek bir arkadaşımızdır
 
merhaba arkadaşlar.. memnun olmadığım ve alışveriş girişiminde bulunup beni bir ton zahmete vakit yorgunluğuna ve masrafa sokan bu arkadaş hakkında yorumumu yapmak istiyorum...

sitemizde vyno nicki ile (kazım) bir takas gerçekleştirecektik.. benim gitarımla onun foto makinasını.. makina gitarın değerinin bi hayli altında ama sağlık olsun dedim kafa kafaya takas yaparız dedim ve bir ton zaman ayırıp araştırdım fotoğrafçı arkadaşımı akşam bi saati dükkanıma çağırdım yol parası verdirdim konuştuk anlaştık..
birde makina alıyorum diye ta 15 km. uzaklıktaki arkadşıma gidip tripod aldım. çünki tüm herşey bitmişti.

ertesi gün beni arayacağını söyledii akşam 4 e kadar bekledim aramadı ben aradıktan sonar msj attı foto mak. 1 hafta lazımmış bu yüzden yollayamıyorum diye. göz yumdum tamam dedim.. akşamında bir baktım turkrocktaki ilanında foto makinasını 250 ytl ye satıyorum diye ilanına tekrar yazmış.. hellhoundda up sebebiyle kitlemiş zaten ilanı. bunun üzrine vyno (kazım)a telefon ettim. bak kardeş eğer takas yapmayacaksakk gitarı satayım bende sende makinanı sat başkasına. eğer banasatmak istemiyorsan sorun değil dedim kendisi yok yok olurmu makina senindir sadece 2-3 gün işi var sonra göndereceğim dedi yine tamam dedim.. (niçin o zaman hala satmaya çalışıyorsun? )


bu gün sabah kaızma sordum noldu diye.. makinayı satayım peşin para alayım gitarı dedi.. yok gerek yok ben takas istiyorum makina lazım dedim. baktım foto clup sitelerindeki ilanlara kazımın yine ilanları var . bu arada tesadüfen fotoğrafçı arkadaşlarım benim adıma ilanlara bakıp bana makina arıyorlar.. bilmeden kazımı ekliyorlar bi hayli pazarlık.. vyno(kazım) arkadaşıma aynen yazmış 210 ytl ye peşin para satayım.. diye. bunları okudum .. bende tekrar sordum kazıma sen satmak istemiyrsun galiba diye. hala yok ben makinamı satacağım peşin para alacağım gitarı diyor.. 210 ytl ye foto mak satacak.. 260 ytl ye benim gitarımı alacak durduk yere kendini 50 ytl zarara sokacak kafa kafaya takas etmek varken.. sizce bu mantıklımı?

böyle bir şekilde insanları oyalayarak kaçamak cevaplar vererek ve hala yüzüne bunlar söylendiğinde hala gitarı peşin para ile alayım diye yalan söyleyip iyice batmak yerine açık sözlü olabilir insanların değerli vakitlerini almayabilir onları gereksiz yere araştırma ve masraf içerisine sokmayabilirsin?..

turkrockta sorunsuz alışveriş daha önce yapmak, bundan sonraki alışverişlerinde aynı olacağını göstermiyor senin karakterinden bunu anladım.
bu yaşanan olaylarıda turkrockta yazacağımı sana söylediğimde oralı bile olmadan eywallah diyebiliyorsun.. SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZ YOK...

benimde buradaki değerli dostlarım arkadaşlarıma.. bu adı geçen şahısla yapacakları alışverişlerde daha dikkatli olmaları konusunda uyarır hepsine iyi alım-satım'lar dilerim..

saygılar... (köksal)
 
şurda boğazımda kalan iki şeyi daha söylememek için kendimi zor tutuyorum.... sana allahtan bela okuyacağım ama..

şuna bak yaa.. tripod boşa gitti harcadığım para masraf boşa gitti tüm hevesim tüm şevkim kırıldı.
kız arkadaşımda seviniyor makina aldık foto çekincez diye. beni yalancı çıkarttın yazıklar olsun...

daha da utanmayıp hala olay karşısında yüzsüzce durman ... yalancı..
 
Makina benim ben sana satıp öle alacağım dedim senle takas etmek zorundada değilim evet satlığa çıkardım satılmazsa takas edecektim satılsaydıda senden alacaktım gitarı zarar benim için önemli değil ben zararda olsa alırdım beni tanıyanlar bilirler ben burda bi yığın insanla alışveriş yaptım şuandada 1 milyarlık gitarı 500e satıyorum zararına bu benim kendi meselem birdaha söylüyorum kimse benim malımı satıp satmaman takaslayıp takaslamam diye beni yargılayamaz burda mal benim ister satarım ister takaslarım kimseyede verilmiş sözüm yoktur.Burda hiçbirşekilde kimseyi mağdur etmedim etmemde o makinayıda şuanda 250 değil 200ytlye ayşat arkadaşıma satıyorum zararsa zarar bende zarara giriyorum ben 3 kuruş paranın lafını yapmam.
 
şu yaptığın açıklama mantıklımı sence???? hiçbirşey demiyorum insanlar okusun görsün..

sen birine takas yapalım de beklet.. telefon etsin sana 2 kez bak kardeş takas yapmayacaksan söylee bende ona göre davranayım desin. sonra yok yok takas yaptık makina senin işimiz bitsin yollayalım de sonra salla dur insanları mağdur etmekten daha öte birşey değildir bu.. seni burda bilen biliyosa beni de bilen biliyor arkadaşım. merak etme.. bu zamana kadar sorunsuz alışveriş yapmak bundan sonrada öyle olacağı anlamında değildir bu hepimiz için geçerli. gerekli insanlar söylemek istediğimi anladı herkese iyi satışlar.
 
Dostum ben kimseyi mağdur etmedim şimdiye kadar veya kimse benden şikayetçi olmamıştır demekki iletişim problemi yaşamışız ben kesin bir söz vermedim sen 2 gün makinayı deneyeyim sonra beğenirsem alırım beğenmezsem sana yollarım dedin bende bu yuzden makinayı satıp parasıyla senden almak istedim gitarı takas etmek istemedim bu kadar basit. Sende makinanın 2 gün durmasını istemedim bu yuzden böle bir yola gittim ben nerden bileyim senin bu makinaya kesin gözüyle takas ettik şeklinde baktığını neyse olan olmuş anlaşamamışız ama benim senle ne alıp veremediğim olabilirki artniyetim yok yani bu olayda eğer öle anlamışsanda yapacak bişey yok üzücü bi durum.
 
vyno demiş ki:
Dostum ben kimseyi mağdur etmedim şimdiye kadar veya kimse benden şikayetçi olmamıştır demekki iletişim problemi yaşamışız ben kesin bir söz vermedim sen 2 gün makinayı deneyeyim sonra beğenirsem alırım beğenmezsem sana yollarım dedin bende bu yuzden makinayı satıp parasıyla senden almak istedim gitarı takas etmek istemedim bu kadar basit. Sende makinanın 2 gün durmasını istemedim bu yuzden böle bir yola gittim ben nerden bileyim senin bu makinaya kesin gözüyle takas ettik şeklinde baktığını neyse olan olmuş anlaşamamışız ama benim senle ne alıp veremediğim olabilirki artniyetim yok yani bu olayda eğer öle anlamışsanda yapacak bişey yok üzücü bi durum.

kaçıkça yaz.. durumu böyle..

olay aynen şöyledir.. 5 kez dedim telefondada dedim gitarla makinayı istersen aynı anda yollayalım. makina gelir beğenmessem tekrar gitarı yollaman gerkir sana extra masraf olmasın... sende gitarı beğenmessen geri yollarsın.. oysaki makina yolla bakalım ben okey verirsem sana gitarı yolalyım sende okey verirsen tamamdır dedim. yineledim ama istemiyosan böyle bişeyi söylekii bende gitarı yollarım aynı anda dedim sen nasıl istersen amac extra masraf olmasın.. makinayı yolla beğenmessem geri göndermede almada kargoları bana ait dedim.. HADİ DİYELİM İSTEMEDİN BU TAKASI NİYE BENİ OYALIYOSUN karşındaki cahil değill söylesene güzelcee.. 2-3 kez telefon ettirdin söyle de ben böyle bi takas yapmayacğaım de. bekletme neyse konu kapanmıştırr..
 
bugun sonic_youth(onur) arkadasımızla bir takas gercekleştirdik. kendisi çok kral bir muzik zevkine sahip olmasının yanı sıra cok iyi de bir arkadaş. pedali anlattı gösterdi içini açıp baktık bile:) çok güzel bir pedal gercekten korg multi wah. whammy de hayırlı olsun sana güle güle kullan onur:)
 
C_C_King demiş ki:
arkadaslar runemagick e amerikadan alet erdevat getirten varmi, yorumlarinizi alabilir miyim?

evet arkadasım ben bızzat getırttım mxr dime dıstortıon zaten aletı almadan para vermıyorsun sadece cuzı bır kapora adam garantıde verıyor ben cok guvenlı bır alısverıs gerceklestırdım onunla yınede alısverıs yapcam kolaygelsın
 
Geri
Üst