Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

jam_jar...
çok teşekkür ederim...
amfiden memnun olduğuna da çok sevindim...
çok dürüst ve sözüne güvenilir biri jam_jar!
sorunsuz ve temiz bi alışverişimiz oldu...
bu arada marshall'dan istediğim verimi alamadığım için onu da analolia999'a verdim ve temiz bir takas oldu... hala ufak bir borcum var ve 1 haftadır ödeyemedim kendisine... umarım yarın kapanacak bu borcum. kendisini kızdırmışımdır tahminen bu süre içerisinde...
sizlerinde haberi olsun. kendisi çok iyi niyetli ve elinden geldiğince anlayışlı davrandı, ancak ben bu defa gerekli özeni gösteremedim.
 
Bende burdan jam_jar 'a teşekkür ediyorum.. Kendisinden dün mixer aldım. Herşeyden önce çok iyi bir insan kendisi, oturduk çok güzel muhabbette ettik. Tekrar görüşeceğiz sanırım :D
 
Lord_Lancelot demiş ki:
Sorunlu alışverişi olan yok mu diye sorulmuş;
benim oldu arkadaşlar;
OnurBattal Kullanıcısından eski gitarım İçin Ibanez V7-S1-V8 manyetik üçlüsü almaya kalkıştım; parayı yatırdım, kargo ile V7 ve V8 geldi; S1 e ihtiyacı olduğunu ve 15 20 gün içerisinde göndereceğini söyledi, eyvallah dedim; madem işin var şimdilik, ben de birkaç hafta sonra taktırıveririm, ne olacak... Sonrası malum...
parası falan önemli değil, güvenim oldukça sarsıldı, kargo ile dışarıdan bişeyler getirteceğimde bile çekiniyorum, teşekkür ederim OnurBattal
Sanırım o sorunu halletmiştik seninle.. Hatırlarsan icq da konuşmuştuk sonra single manyetik için sana para yollayacaktım.. yollamıştımda sanırım.. Geçen seneydi aradan baya zaman geçti.. Ama hala böyle bi sorun varsa bi yanlışım varsa kimsenin mağdur olmasını istemiyorum. Ulaş bana özelden halledelim bi sorun varsa..
 
Arkadaşlar bu alım/satım işleri için bi fikrim var.
Foruma sürekli takılan sürekli birbiriyle alışveriş yapan güvenilir arkadaşlar var yorumlarından da anlaşılabileceği gibi..

Örneğin benim İstanbul'dan almam gereken bir alet olduğunda parayı, forumda bahsettiğim arkadaşlardan birinin hesabına yatırsam o gidip aleti alsa ve bi başkasının benim şehrimde alması gereken bir alet olduğunda parayı benim hesabıma yatırsa ben onun adına alıp ona yollasam..
Aramızdan kişiler seçelim bu iş için.. Nede olsa gerçekten güvenilir arkadaşlar var Türkiye'nin 4 bir yanında.. Böylelikle kimse ne riske girer ne de mağdur olur.
 
walla bencede iyi fikir...ben uğraşırdım aslında ama anadolu yakasında oturuyorum...genelde tünelde daha uygun oluyor fiyatlar...tünelde avrupa yakasında olduğuna göre oradan yardımcı olabilecek arkadaslar olursa daha iyi olur
 
raistlin arkadaşın satılık marşalına ve sergilediği tavra binaen yazıyorum..

elemanla 2 gündür konuşuyoruz. önce ben arkadaşım vasıtasıyla gönderirim ampliyi dedi. daha sonra ben gelemiyorum. yol paran benden olsun dedi anlaştık. ampliyi almamıza tam 4 saat kala ben 50 kontör harcamama rağmen arama lütfunda dahi bulunmayıp kusura bakma abi senden 25 dolar fazla veren oldu ona sattım dedi. neyse telefonumda kontör olmadığı için çıktım dışarıdan aradım elemanı. pişmiş kelle gibi sırıtıp sana başka birampli ayarlarız abi üzme tatlı canını dedi.

amplinin parasını arkadaşımdan borç almıştım ve kendim gidemeyeceğim için sınavları olan bir arkadaşın benim için gitmesini rica etmiştim dolayısıyla onun planlarıda altüst oldu.

ne var bunda bu kadar abartacak demeyin , arkadaşlar. kimsenin forumu kullanarak başkalarının beynine kan sıçratmaya hakkı yok.

celephais ve kontaktr gibi arkadaşlarla alış veriş yaptıktan sonra bu tip arkadaşlar insanın tadını bir hayli kaçırıyor doğrusu.
 
Dert etme cok. Bunun sayesinde artik en azindan ben o adamdan bir sey almam. Lafina sadik kalmayanlar benim kara listeme girmekteler.

B
 
raistlin bana da iki kez aynı olayı yaşattı başka bi meseleden dolayı burda satan kişi bendim. ben de çok sinirlendim ama çok da takmadım çünkü bu çocuk daha 17 yaşında tabii ki hatalar yapacak ama umalım ki ders alsın. keza ben dersimi aldım 18 yaş altındakilerle kesinlikle iş yapmıcam :)
 
aslında 18 yaş olayı biraz acımasız oldu çünkü capcup nickli arkadaşla da bi alışveriş yaptık hiç bir sorun olmadı ben amfiyi baya ucuza verdim ama mutlu da oldum işte kişiden kişiye farkediyo neyse :) fazla takılmayalım...
 
Geri
Üst