Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

wastelander demiş ki:
-PurPLe- demiş ki:
sarhoşkene beni eve kadar götürebilecek saygı değer arkadaşlar bulabilsem ölüyorum gelmek içüünn... :twisted: :p
Valla sen orda sarhoş olursan seni eve götürmek için kolunu bacağını verecek en az 1000 tane sap bulursun :LOL: tabi dişi bir mahluk olduğunu ve nefes alabildiğini varsayıyorum :mrgreen:


o varsayımlar dahilinde alanyadan gelip seni eve kadar götürmeye razı olan bi insan evladı daha war burada :twisted:
 
wastelander demiş ki:
Hatırlatma yapayım dedim konsere bir gün kaldı. 6 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da ODTÜ Panayır alanındayız, bizden sonra 17:00'da Magick sahne alacak lütfen gelin ve destek olun, bizi si**ir edin en azından Magick dinlersiniz, hava şartları ne olursa olsun :?
arka sayfada kalmasın diyorum...
 
gbanes374 demiş ki:
wastelander demiş ki:
-PurPLe- demiş ki:
sarhoşkene beni eve kadar götürebilecek saygı değer arkadaşlar bulabilsem ölüyorum gelmek içüünn... :twisted: :p
Valla sen orda sarhoş olursan seni eve götürmek için kolunu bacağını verecek en az 1000 tane sap bulursun :LOL: tabi dişi bir mahluk olduğunu ve nefes alabildiğini varsayıyorum :mrgreen:
Harika... :taptim

vokalistimiz can yine toplumumuzun kanayan yarası olan "abazanlık" konusuna parmak basmış. ama parmağı basarken biraz fazla materyalist davranmış, çığrından çıkmış, ve bir başka gazili mühendis gökhan da ona çanak tutmuş... ah be "can"ım nerde bulcan bin tane sapı yarın yağmur var, sende de o avatar varken 10 kişiden fazla insan gelir mi konseri izlemeye...

ve ayrıca sayın purple konsere gelmeyince, sarhoş olduğunda seni eve götürecek biri bulacak mısın? yoksa sarhoş mu olmayacaksın? seni sarhoş sarhoş evine götüren biri bulamaman durumunda "kararınca içme" teknolojisini öneriyorum...
sevgiler saygıla

YARIN 16.00'DA HERKESİ ODTÜ PANAYIR ALANINA MELATONIN KONSERİNE BEKLİYORUZ...
 
metalgamer demiş ki:
-PurPLe- demiş ki:
şöle bi cevap veriyim herkese şarhoş olmamaya karar verdim. yeterli galiba :D konserde tüm melatonin ekibine başarılar
:( niye yaaaaaa sarhoşluk güzeldir benim gibi iyi insanlar da var dünyada mesela,can'ın dediklerini umursamayın.

ananı ismail gelmiş.... ismailcim tabi sarhoş olmak güzeldir de insanın başına kötü şeyler gelebilir değil mi efsanelerin destan gibi sırf bu yüzden yanılıyor muyum? arada sırada bilinçli olmakta da fayda olabilmekte :LOL:
 
Alt tarafı masum :!: bi espri yaptım, kızcağıza asılmayan kalmamış :LOL: ayıp be :twisted: haklı çıkardınız beni sağolun :) Burak'cım ne diyorduk Nietzsche'nin köle ahlakı, sen efendisin o köle :LOL: sevgili metalgamer açalım mı o defterleri :twisted: içmek ağızla yapılırsa güzel bir eylemdir ;) herkesi yarın 16:00'da ODTÜ'de sağanak yağış altında thrash dinlemeye davet ediyorum :twisted: + bi Helloween + yeni beste + iki istek parça ;)
 
Çarşamba günü önce kardeşimiz Seçil ile Alermoni izleyeceğiz. Sonrasında Sınıf 64 ile kafa sallayacağız, en sonunda da Melatonin ile güne süper bir nokta koyacağız. Şimdiden sabırsızlanıyorum.
 
anti-social demiş ki:
gitarı atmışındır kesin yoksa başka türlü dolandırdıysan tebrik ediyorum :) izleyemedim inşallah gazide izleyecem

:D eheh yok canıııımmmm nağlakakası var... gitarı atarken kablo bacaklarımın arasında dolaşık bi vaziyetteymiş, ultra sefillik yani :D sanmırım bizim konserin en eğlenceli anıydı... bi de rock station'da saçlarım onurun gitarına dolandığı zamaan bu kadar eğlenceli görüntüler oluşmuştu... sakarım galiba... napim abi seviyorum böle olmasını :D
 
ODTÜ fotoğrafları, devamı gelecek:)

melatonin57xa.jpg


melatonin45zn.jpg


melatonin39fr.jpg


melatonin21eh.jpg


melatonin14gx.jpg
 
Abdurrahman abi eline sağlık valla süpersin. beni bile ortalamanın üstünde fotoğraflayabilmişsin ya sana helal olsun. :D. Bu arada organizasyon ve gösterdikleri ilgi alaka, çaba, samimiyet... için tüm MT ekibine; orada bizi destekleyen tüm dinleyicilere çok çok çok çok teşekkürler
 
Geri
Üst