Funk'a La Turka

Arkadaşlar web sitenizde " Asım Can Gündüz , Mehmet Çoban , Atalay Tombak " başlıklı bi haber gördüm de gözlerime inanamadım.şaka yapıyosunuz?? dimi?
 
slm öncelikle Funkalaturka'ya başarılarının devamını dilerim.Cuma günü Asım Can Gündüz konserine gidememiş olsam da cumartesi bi yolunu bulup soluğu mekanda aldım ve sizi önde izleme fırsatı buldum davulcunuz ve basçınıza başarılarının devamını diler tebrik ederim.sahne performansınız çok iyiydi.
 
oncelikle boyle bi paylasımdan dolayı tesekkur ederım..eminimin sizi izleyememis bircok dinleyici herhangi bir demo veya görüntü kaydınızı beklıyordu. sahsen ben :) goruntu kalitesine rahmen ortamdaki havayı soluyabiliyor olmak cok guzel .. en kısa zamanda sahnelerde görmek istiyoruz artık.. ayrıca hertelden takılmanız cok hosuma gitti... iste ben orda olmalıydım dedım kendı kendıme.... oriental performansda kanun soloda kanuncunuz kanunu sırtında calıyo cok hos.. basarılarr... actım 1 saattir izliyom :)
 
tesekkur ederim kayıtlar sabah gelmis.ben o konserde izlemistim sizi ama sonu deliolmus, erken donmek zorunda oldugumdan üzüldüm walla...bilhassa yanımdaki bayan arkadaslarım 1 saat boyunca oryantal calmanızı bekledi ama kısmet bize değilmiş.görüntüler 15 saniye sonra başlıyomuş ben de bi an bozuk sandım :p ...
saklıkent tanıtımı güzel olmuş, kanunu ben de tuttum walla ne diyim mest etti bizi o gun.. gitar tonları cok iyi geliyo ..eee ne de olsa grup 84 ten okan :) olsun o kadar...saksafon trompet darbuka süper yaa.. hele o darbuka bölümüne deli oldum ..ritmler çok sağlamdı.şahsen ben öyle bi konsere gitmez bu tür müzikler dinlemez bir rock dinleyicisi olarak orda göbek atmanın tadını çıkardım.. her müzik yerinde güzel.insan hiç bitmesin istiyo.grupça performansınıza bayıldık.. nerdesiniz yaşıyomusunuz, ne zaman başlıyor sahneler ??

Görüntüler için basçınıza teşekkür ederim .
 
Öncelikle demomuzun gecikmesinden dolayı tüm müzikseverlere burdan özürlerimizi iletiyoruz..gecen yıl içerisinde verdiğimiz konserlerden oluşturduğumuz görüntü kayıtlarını burdan sizlere ulaştırmaya çalışarak bu hasreti biraz olsun dindirmeyi amaçladık :)

Aşağıdaki Linklerden Funkalaturka Canlı Performans Videolarına ulaşabilirsiniz..

Bizi bu suskunluğumuzda dahi sevmeye devam eden fanlarımıza şükranlarımızı bir borç biliyoruz..



Funkalaturka (Garage Bar) - Seni Yerler

http://www.hemenpaylas.com/download/1407097/Funkalaturka_-_Seni_Yerler__live_.WMV.html

Funkalaturka (Garage Bar) - Oriental Performance

http://www.hemenpaylas.com/download/1406200/Funkalaturka_-_Oriental_Performance__live_.WMV.html

Funkalaturka (Garage Bar) - Blues Performance

http://www.hemenpaylas.com/download/1406121/Funkalaturka_-_Blues__live_.WMV.html

Funkalaturka (Garage Bar) - Bambaşka Biri
http://www.hemenpaylas.com/download/1406096/Funkalaturka_-_Bambaska_biri__live_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Freeway to Uskudar

http://www.hemenpaylas.com/download...eeway_to_Uskudar__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Hell

http://www.hemenpaylas.com/download/1407270/Funkalaturka_-_Hell__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Blues Medly
http://www.hemenpaylas.com/download/1407293/Funkalaturka_-_Blues_Night__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - For Real

http://www.hemenpaylas.com/download/1407314/Funkalaturka_-_For_Real__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Istanbul Twilight

http://www.hemenpaylas.com/download...stanbul_Twilight__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Magic Karpet Ride
http://www.hemenpaylas.com/download...agic_Karpet_Ride__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - Ska Ska

http://www.hemenpaylas.com/download/1407379/Funkalaturka_-_Ska_Ska__Live_in_Saklikent_.WMV.html

Funkalaturka (Saklıkent) - In the Buzzbag

http://www.hemenpaylas.com/download...-_In_the_Buzbagg__Live_in_Saklikent_.WMV.html



Sevgilerle...
 
Eywallahhh... İndirdir hepsini.. ama For Reali canlı izleyememiştim iyi oldu.. ayrıca istanbul twilight güzel baya bu aralar bi hareketlenme olması güzel.. yakında demoyu da dinleriz inşallah

sevgiler
 
FUNK ALATURKA YENİDEN!!!!

3 Yıl önce farklı deneysel müzik projesi ile birlikte hayata geçen Funk Alaturka şimdi yepyeni gıcır gıcır kadrosu ile tekrar çalışmalarına başlamıştır. 9 kişiden ve 40 parçalık dev repertuarından oluşan bu "Show Band", provalarının son aşamasına gelmiş ve demo kayıtlarını da almaya başlamıştır. Deneyselliği, Dolapdere Big Gang ile örtüşen grup geç kaldığına üzülmüş fekat geç olsun güç olmasın felsefesi ile çalışmalarını 4 ay boyunca sürdürmüştür. Bu sefer Pilli Bebek'ten tanınan davulcu abimiz Gürcan Konanç ve Ankara'nın en afilli bas gitaristlerinden Tümer Dalgakıran'ı da kadrosuna alan grup en hareketli parçalarla yallah demiş ve yola koyulmuştur. Bar programları ve konserlerin tamamı TurkRock.com ve funkalaturka.com adreslerinden takip edilebilir.
 
Geri
Üst