Raporluyorum

bence bu başlıkta daha fazla siyasi konular konuşmayalım, evet biliyorum ben başlattım, hatamı kabul ederek başka bir başlıkta bu konuların konuşulmasını rica ediyorum.
çünkü bu başlık başka bir başlık, insanların gündelik yaşamlarında başlarına gelen komik/enteresan/üzücü olayları paylaştığı iç dökme başlığı bir nevi, alkol yasağını içeren haberi buraya koymakla da hata ettim ama nereye koyacağımı da bilemedim uzun süredir forumda olmayan biri olarak.

Bu başlıkta konışmayalım doğru. Uygun başlık sanırım şu:
http://turkrock.com/threads/11943/
 
National Geographic'de Tabu isimli bir program var. Geceleri veriyorlar, denk gelince göz atıyorum. Bu tip sıra dışı insanları, tercihlerini ve hikayelerini konu alıyor. Programın bölümlerinden bir tanesinde, İngiltere'nin kırsal kesiminde adamın tekini ve ailesini göstermişti. Adam 8-9 tane kadınla evli, onlarca çocukları var. Herif hepsiyle sırayla ilgileniyor her manada ve kadınlar hallerinden oldukça memnun, kocamıza aşığız deyip duruyorlardı. O geldi aklıma bunu görünce, tam oraya konu olacak cinstenmiş... Neler gösteriyorlar o programda, aklım şaşıyor yahu.
 
Aylardır götümü sıkarak biriktirdiğim parayla sonunda istedigim gitarı aldım. Artık gitar gözümü nasıl kör ettiyse en sonunda arkadaşımdan 100 lira borç aldım ve tüm parami gitara verdim. Ve şimdi bir hafta boyu 1.5 tl ile geçinmeliyim (yemek, okula gidiş geliş vs). Gelecek ayin 7 sine kadar bekleyebilseydim, elimde para kalacak şekilde de alabilirdim. Ama tabiki dayanamadım ve aldım. Ve hiç pişman da değilim. Etrafımdaki insanlar çok garipsiyor aç kalma pahasına tüm paramı bir gitara vermeme. Acaba aranızda da aynı şeyi yapacak olanlar var mıdır.
 
Ilk gitarimi okul harcliklarimi biriktirip almistim. Ac kaldim, yuruyerek gittim geldim okula. Saticiya 1 milyon banknotlardan o kadar cok verdimki gitari kaca aldigimi hatirlamiyorum. Bitti mi? Bitmedi. Param yetmedi senet yaptim ama en sonunda gitarima kavusmustum. (Esime cok tesekkur ederim o olmasaydi gitari alamazdim. Paranin cogunu o biriktirdi :D )
 
Ilk gitarimi okul harcliklarimi biriktirip almistim. Ac kaldim, yuruyerek gittim geldim okula. Saticiya 1 milyon banknotlardan o kadar cok verdimki gitari kaca aldigimi hatirlamiyorum. Bitti mi? Bitmedi. Param yetmedi senet yaptim ama en sonunda gitarima kavusmustum. (Esime cok tesekkur ederim o olmasaydi gitari alamazdim. Paranin cogunu o biriktirdi :D )

Ben de harçlıkları hep çizgi romanlara yatırırdım. Ki şimdide öyle yapıyorum. Zagor, Tex, Conan vs... çizgi roman okumak en büyük zevkim.
 
Kadıköy piyasası zaten Türkiye'de ki çizgi roman piyasasının kalbi. Hele Büyülü Dükkan (eski adı Büyülü Rüzgar) var ki, yazın gelirsem uğrayacağım ilk yer olacak.
 
Anthrax başlığıda uçtuğu için buraya yazıyorum: bu yaz tekrar gelme ihtimalleri var

https://twitter.com/Scott_Ian/status/314839782247260160

Bundan sonra sitede sadece bu başlığa yazmayı düşünüyorum! Malum, başlıların yarısı uçmuş. Artık kimin marifetiyse !!!

Edit: Bu yaz yine Iron Maiden'in gelme olasılığı yüksek. Maiden England turnesi kapmasında göreceğiz inşallah. Hem de İnöinü Stadyumunda.

Anthrax ve Maiden aynı festivalde görmek... Şahane ulan!
 
İzin tarihleri buna göre ayarlanacak, belli oldu... Müthiş haber! Hem Maiden, hem Anthrax. İnönü'ye yakışır bir veda olur umarım.

Öğle yemeğinde yaşadığımı da neredeyse unutturdu bu haber... Onu da anlatayım, içimde kalmasın bari.

Her öğlen aynı yere giderim yemeğe; 1,5 senedir açıldığı ilk günden beri mekanın müşterisiyim. Haliyle artık gerek sahibi gerekse de orada çalışan çocuklarla enseye şaplak durumundayız. Aramızdaki Tosun Paşa muhabbetinden dolayı böyle isim filan söylüyoruz bazen birbirimize... Bugün fazla kalabalık olduğundan, güzel kontenjanından bir ablamız, "buraya oturabilir miyim?" diyerek yanıma oturdu. Sohbet muhabbet derken, bizim mekan sahibinden bazen söylüyor olmasına rağmen hiç beklemediğim bir anda ve muhabbetin o anki şekli nedeniyle şok edici o cümle geldi:

- Evet, verdiniz mi Şaban abinin yemeğini!?

Allah cezanı vermesin Lütfü'cüğüm dedim ama nafile... Izgara köftemi getirdi koydu, kafamdan aşağı da bir kilo limon sıkmışcasına gitti. Private Pyle gibi kaldım çaresiz.
 
Stada girerken normal kapıdan değil müzeden girelim nostalji olsun joseph kızmazsa :D

Yemek olayına da ahahhahahah diyorum Şaban abi. Kötü tesadüfler konusunda yedin bitirdin, solladın hepimizi.
 
Biraz da biz alkollü forum kullanalım yani, ne var anasını satayım? Kardeşim bu sabah üniversite sınavına giriyor, fakat bana ihtiyacı olduğu anda ben yanında olamıyorum. Ne diyeyim bilmiyorum, ana avrat sövesim geliyor bazen hayata... Grup Vitamin ile çok hislendim lan, öyle böyle değil anlatamıyorum şu anda.



Moralim bozuk, cereyan kesik
Hele bir de sen yoksun ya
Çok yazık...
 
benimkisi de 2 yıl önce girmişti hatta yanılmıyorsam "ygs" adıyla ilk yapılan ilk sınava girmişti, hiç umudumuz yoktu ama herif bizi pis mahcup etti, ilk senesinde pat diye İstanbul Üni. Spor Akademesi'ni kazandı valla, ne kurs ne dersane ne özel hoca ne ders çalışma, barajın üstünü biraz aşan bir puanla yetenek sınavından hep full çakarak bitirdi işi :) şimdi okula gitmiyor it herif :)
 
Geri
Üst