Raporluyorum

Raporluyorum beyler, cuma akşamları forumun yaşadığı hareketlilik çogoşuma gidiyor. Hafta sonunun geldiğini az çok anlayabiliyorsun bundan. Okuldan mokuldan eve gelen sarılıyor internete foruma. Çalışan işçi kesim cuma akşamının rehavetiyle günün son saatinde sallıyor işi vuruyor kendini internete :D

Purgatory, Bir haftadır yol çalışması var bizim alt caddede. Geceleri sabaha kadar çalışan asfalt makinası sanırım senin duyduğun :D

Cuma akşam vakitleri güzel hakikaten. Betimlemeniz de gayet yerinde.

--

O kadar ulvi bir anlam yükleyip yazı yazmışız, adam iş makinası diyor. Yol çalışması ise niye başka zaman duymadım ben onu arkadaşım? Cam açık yatıyorum hep... Bana bunu açıkla?

İnsanın oğlunun 5 duyusu filan yok. Böyle bişe olamaz ya!
 
*Bu sinek-böcek görünce kaşınmaya başlama huyu ne olacak bilemedim. Salı akşamı eve dönüşte otobüse şu uzun bacaklı büyük sivrisineklerden girdi, bir tek ben gördüm, kimse farkında değil. Saniyesinde aldı beni bir kaşıntı. Akabinde terleme ve -muhtemelen- kızarıklık. Tiksinti midir, tik midir nedir anlamıyorum. Bunun familyasına sövdükten sonra evde duşakabinin içinde geldi tatarcığın teki dizimin arkasından yedi. Kaşıntıyla bir kese rahmet daha aldılar benden...

*Demin askerlikten konu açıldı da anımsadım; koğuşta daha ilk gün hepimiz sudan çıkmış balık gibiyken, zıpçıktı karakterlinin teki hiç çekinmeden zart-zurt osurmuştu da, o seri osuruklar tüm koğuşun çabucak kaynaşmasını sağlamıştı. Aynı anda hepimiz bir süreliğine uzaklaşmıştık o malum moddan. Osuruk deyip geçmeyin yani, kimi zaman kıymetli.

*Mide bulandırıcı şeylerden gidiyoruz ama şunu da eklemeden edemedim, nezleyim biraz; şu halde sabah toplantısının hemen öncesinde burundan çıkmayan sümük, Umut Sarıkaya'nın montla sıçma mutsuzluğuna rakip olabilir.

+Purgaa toplantı
-Geliyorum az bekleyin
+Noldu len sabah sabah bira mı içtin
- ...............................
 
260193_429509903752957_1763382175_n.jpg
 
ekşisözlüğe " 30 yaşından önce evlenenin kafasına sokayım " yazmıştım , beni takip eden biri bizim hanıma okutmuş boşanıyorduk neredeyse. internetin ne kadar kuvvetli olduğunu daha iyi anladım.
 
Senelerdir aklıma gelen dün başıma geldi.

Bu duş başlığının duvarda yukarıya doğru takılmasını sağlayan zamazingosu kırıktı, onu yaptırdım. Büyük bir sevinçle gerine gerine girdim duşa, oh lan dedim kafamı iki elle şampuanlayacağım ne güzel... Heyecan katsayımız biraz fazla artmış olacak ki, yanlışlıkla elim değdi ve tam güç açtım, meret de %100 suratıma gelecek açıda duruyormuş. Lan bir sendeleme, bir kayma, akabinde duşakabine yapışma durumu filan. Bir yandan katıla katıla gülüyorum ama duşakabin kırılsaydı ciddi sakatlanabilirdim.



O dünyaya atlayan eleman, dün benim tazyikli suyla cebelleştiğim saniyelerdeki kadar adrenalin yaşamamıştır, net söylüyorum.
 
Ofiste ne zamandır peşinde koştuğum hatun geçenlerde beni aradı, "Serdar görüşelim mi?" dedi.

Ben de "16.00'da Taksim’e gel" dedim. Saat 16.15'te geldi allahsız karı. Neyse işte 16.00'da gel diyorum, 16.15'te geliyor. Beni bekletiyor amk. Neyse geldi elinde telefon, kafa önde, sürekli twitt yazıyor. Bide ayak ayak üstüne atmış. Örf ve adetimizde bir erkeğin önünde ayak ayak üstüne atılmaz lan bilmiyor musun cahil karı? Bak konu nerelere geliyor. Twitte devam ediyor, yüzüme bakmıyor. Sordum "N’aber: )" dedim. "Ne olacak durumum, herkes benimle yatmak istiyor" dedi. "Sen ne olmasını istiyorsan, o olacak" dedim. Doğru mu Samet?

TO BE CONTİNEND..
 
TO BE CONTINEND ne lan, Avrupa'da bacım ama başka kıtada götürürüm mü diyosun? Ayrıca abi bu konuşan fotoğraflar yüzünden işten kovulacağım bak. Spoiler filan yazın koymayın şöyle. Biri topu atar mısın koymuş, öteki Krasiç'in kızı nerde eklemiş. Kıpkırmızı oldum da zor tuttum kendimi hömkürerek gülmemek için. Evde denk gelmiyor ki hep işte denk geliyor namussuz fotoğraflar.

Hatuna gelecek olursak; dert yandığı kişinin kim olduğunu bilse... Yani ironi denen kelime kızın sana bu konuda dert yanışı için bulunmuş olsaydı hiç sırıtmazdı. Demedin mi lan "halk kütüphanesine gidip sonra da kırlarda ip atlamak istiyorum ben" diye? Şu forumun smililerine kaçıncı kez rahmet okuyacağım bilmiyorum ama çok kötü, acil deliriyum smilisi lazım buraya.

Bacak bacak üstüne atmış, kafa önde tweet yazıyor

Tanıdık geldi ama bir kişi eksik... Ocak dışısın!
 
Geri
Üst