Rocks 'N

hepsi gercektir :D tabi bide klasik gitar virtüözü oldugunu iddia edip klasik gitar resitali veren ve tabldotta iftar vakti ilginc goruntulerin olusmasına yol acan arkadasın hıkayesinide unutmayalım :D:D
bu arada porçözu yenı izledim yarıldım desem yeridir :D
grup olarak subat sonundan itibaren 3 haftalık bı sure icerisinde farklı mekanlarda konserler dızısı vermeyı planlıyoruz baya baya yenılenmıs playlıstımızle herkeside bekleriz tabi :twisted:
15-16 falan yenı sarkı olcak martın ortasına bıtmıs olarak.. surprızlerde var baya sahne sovları acısındanda kacırmayın derim ben
 
maresalx demiş ki:
evet okulumuzun ilginc grubusunuz bende ilk gördügümde baya ısındım size
özellikle studio kullanımı konusunda anlattıklarınız yarmıştı hatırlıyorumda
ney hocasının başına gelenler bide bas amfisine mikrofon sokup patlatanlar felan :LOL:

hee bak bende katılıyorum kesin kaçırmaman lazım biikaç yenilik var :)

hakkatende doruymuş olaylar, bi de anfiyi delen manyaklar vardı valla nebiliyim nerde bi cins varsa bizim okulda heralde:D
 
Selam beyler uzun zamandır takip edemedim Forumu ama almış yürümüş , çok güzel gurur verici.

Şu "videolar" diye bir söz gördüm sanki , en son tabldot konserinde Buğra'nın çektikleri mi onlar? Ve nasıl ulaşılır ben de izlim.

Bu arada Semih'ten duymuşsunuzdur artık kulüpte sizlerle değilim, hepinize hem başarılar kulüpçe hem de iyi eğlenceler. Artık Cuma günleri sadece Rocks'N konserlerine yardım ederim;)

İlk konserinizde görüşmek üzere

cankerse

Ha tamam videolar için linki gördüm:)
 
can, sen her ne kadar klupte degılım desende olesın kardes olmaz oyle :D
konserlere tabıkı beklerız ama bıde vetıgo konserı beklerız.. hep yanınızdayız sen merak etme (bızım konserle cakısmadıgı surece :D)
 
selam kardeş grup ahalisi :LOL:
sonunda geleceğiz galiba bilkente 8) ya kusura bakmayın uzun süredir sesimiz çıkmadı çünkü inanın biz de daha bugün bi araya geldik ve stüdyo yaptık konser için,malum uzun süredir hiç sahnede almadık dummy nin pavyon olmasından sonra :bilmem
sizin mekanda sahne almak gerçekten bizim için çok güzel olacak, konser daha olmadı ama şimdiden teşekkürler bizi davet ettiğiniz için :alkıs
umarız konserimizi beğenirsiniz
ilk konserinizde orda olucaz ama sanırım bu dönemi bu cuma biz açıyoruz,haftaya da sizdeyiz ;)
sağlıcakla..
 
Her şey için çok çok teşekkürler. Geç de olsa Bilkent'de sahne alabildik. Öncelikle davetiniz sonra ilgileriniz ve de bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler. :)
Umarım eğlendirebilmişizdir, bizler sahnede çalarken çok eğlendik. :D
Bunu tekrar yapalım olmaz mı? ;)
Her şey için tekrar tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere... :LOL:
 
tesekkurler NDA-2 yorumlarınız, elsetirileriniz oldukca cok daha iyi olucaz...buarada cattaqully elinize ayagınıza saglık mutlaka boyle bir organizasyonu tekrarlıyalım..
 
ne demek arkadaşlar asıl biz size teşekkür ederiz bize uzun süre sonra dinleyici karşısına çıkma fırsatı verdiğiniz için :D
umarım başka organizasyonlarda da birlikte bişiyler yaparız ,samimiyetiniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz tekrar...

bu arada hız ölüm getirir
:D
 
NDA-2 demiş ki:
Siz var ya....
Çok sağlam bir grupsunuz.Sahnede biraz daha hareketli olursanız ülkenin en iyi sahne gruplarından biri olabilirsiniz.

Eyw NDA-2..biz elimizden geldigince sahnede hareketli olmaya calisiyoruz aslinda ama is biraz da seyirciye dusuyor burada..onlar gaz olursa biz onlardan daha gaz oluruz 8) ...Cok yakinda surpriz konserlerle karsinizda olacagiz..yakinda haberini veririz..ozellikle bir tanesi icin cok icimize sinen bir repertuar hazirladik..tabi iki yeni arkadasimizin Rocks'N i bu yeni konserlerde renklendirecek olmasi bizim acimizdan cok sevindirici bir gelisme oldu..Koray(saksafon) ve Can(trompet) sayesinde listemize cok gaz sarkilar girdi diyebilirim simdilik..gerci artik sahnelere sigamayacaz gibi ama napalim Rock N Roll sagolsun :))..
 
öncelikle cattaqully'e cok tesekkurler gelip sahnemizi şenlendirdikleri icin :D
NDA-2 eyvallah kardes sende yorumların icin.. bole yorumlar bizi gercekten motive ediyor ve daha buyuk planlar yapmamızı saglıyor :twisted:
bu arada sen iste ben hızlanırım yaw ;) ama benim icin klasik bir ford mustang her zaman lamborghini'den daha guzel ve kıymetlidir 8)
 
night_slash_rain demiş ki:
öncelikle cattaqully'e cok tesekkurler gelip sahnemizi şenlendirdikleri icin :D
NDA-2 eyvallah kardes sende yorumların icin.. bole yorumlar bizi gercekten motive ediyor ve daha buyuk planlar yapmamızı saglıyor :twisted:
bu arada sen iste ben hızlanırım yaw ;) ama benim icin klasik bir ford mustang her zaman lamborghini'den daha guzel ve kıymetlidir 8)
öncelikle teşekkür ederim ben de cattaqully'ye desteğiniz ve gösterdiğiniz arkadaşlık için.
night_slash_rain sana katılmamak elde değil. hız göz boyamak içindir çoğu zaman. sen gittiğin yoldan sapma bence de.
slash'ten duygulu gitar çalan rock gitaristi mi var? pek de hız yapmaz, bentçidir kendileri :)
görüşmek üzere, başarılar...
 
arkadaşlar cattaqully'i bizlerle buluşturduğunuz için tekrar tekrar teşekkürlerr.. :mrgreen:
sizleri aynı sahne de görmek eminim harika olucaktır.. :dans
en yakın zaman da eskişehire de bekliyorum.. 8)
başarılarr.... :elsalla
 
Elimden geldiği kadar RocksN grubuna destek vereceğim.İskenderun'da olmam bir dezavantaj olsa da...Manevi destek'den ziyade grubun burada da tanıtımı için elimden geleni yapayım ki buradan Ankara'ya gelenler RockN grubunu duyunca ''Hee Doğuş bize dediydi sağlamlar'' diye uğrarlar.

RocksN !
Adımlara Devam !
 
ayarlamak çokta zor değil aslında her önüne gelen çıkıyor burda bi yerler de :kaydim sizler çok rahat çıkarsınız ama bi türlü gelemedi cattaqully işte her seferin de sorunlar çıkıyor,gruptan birilerine uymuyor,sınavlar vs. keşke olsa bence süper olur ve eminim çok kalabalık bi kitleye çalarsınız... :LOL:
bakarım ben valla tekrar konuşuruz acaipp eğlenirizz yaaa... :dans :icelim :dans
 
iyi dileklerin icin bizlerde tesekkur ederız HouseOfPain.. su anda mart ayı icindeki yeni konserler icin playlıstımıze yuklu mıktarda yenı sarkı eklıyoruz ama suprız olsun dedik ama istersen forumun 6. sayfasında su zamana kadar caldıgımız sarkıları gorebilirsin :D
 
Geri
Üst