Rocks 'N

ehe sayın mavi sakal gel takıl en önden ama kimliğini de belli et... bizim elemanları bilmem ama ben tanımıorum seni meselağ... o kadar izliosun programımızı daha kaynaşamadık :p artıkın isim kartı mı hazırlar yakana asarsın naparsın bilmeom ama göster kendini inelim sahneden muhabbet edelim falan? =)=)
 
arkadaslar bugun kulak zarından bi operasyon geciren SEMIH e cok cok gecmiş olsun diyoruz :D bir an once iyileşip super gitar ve vokalleriyle geri gelmesini bekliyoruz (en azından vokalleri ben bekliyom :D )
bu haftalık bizle sahne alamıyacaktır ama sonrasında efsane gibi geri gelecek :D
 
Semihim Lynchm çok geçmiş olsn sana, yokluğnu fazla hissettirmeden gel born to wild die die:) zaten bu hafta yoklğn bnm yapacağm "jazz ataklı" backlerle daha da hissedilecektr:)
 
cok saolun beyler duygulandırdınız beni..
hersey iyi gitti ve haftaya tekrar dostlarımla sahnede olucam:D
ahmet olm ilk scream sana gelcek:D
buarada alpercim seni de bi cmtesi nedjimada görmek isterim..
Not:eek:lm jazz atagını senden daha iyi yapan davulcu yok be aygenc:D
kendinize iyi bakın bu hafta yoklugumu hissettirmeyin..
 
semih abi çok çok geçmiş olsun... başka birinden duysaydım başına geleni gerçekten gülmekten yıpranan kaslarımı düzeltmeleri için yattığın hastaneye uğramak zorunda kalırdım ama kulak zarı patlayan insan müzisyen ve hatta benim grubumun gitaristi olunca tabiyki çok çok üzüldüm... iyileş de sana özel seek and destoy çalalım :p tekrar geçmiş olsun
 
her ne kadar bu olayda benim gruba girmemin etkisi olduğu söylensede bu tür söyentilere kulak asılmamalıdır... bu olayla (geçen sene rocks n in dağılmasıyla olduğu gibi) benim hiç bi alakam yoktur... tümüyle iftiradır yalandır kandırmacadır terbiyesizliktir... yetkililere duyurulur :p
 
Semih cim benim simdi haberim oldu, az once okudum..Abi cok gecmiş olsun, bu durumu bana daha once haber vermeyen bazı arkadaslara da burdan selam olsun. Hepinizi tekrar sahnelerde bomba gibi gormek isteriz.
 
deepfloyd demiş ki:
semih geçmiş olsun abi walla görülmez kaza=) abi hayrola noluyo rocks n e?
tekrardan saolun beyler suan iyiyim 3-4 güne eskisindende iyi olucam duyu kaybım yok basımdan gecen komik bi olay sonucu ciddi bi rahatsızlık yasadım kulaktan ama simdi hersey gayet yolunda..
not:beyinde hasarım var artık dengesiz bi adam oldum yani hersey yolunda degisen bisey yok:D
buarada yalıncım olm bisi olmuyo rocksne gayet saglamız
bomba gibiyz :LOL:
 
Geri
Üst