ZıwanA (Alternatif) - Bursa

ahhh zıwana ahh..siz ister miydiniz ki garajı bırakmayı...sanırım elde olmayan başka sebepler...çok merak ediyorum cumaları nasıl olucak bundan sonra..yine alakasız bi grupla karşılaşabilir miyiz ki acaba??sizleri tekrar ankarada görmek isteris..sonuçta sadece garaj yok ki ankarada ....di mi????
 
Valla kardişcim dedim ya hayırlısı olsun,ama ZıwanA bu,beklemediğiniz anda çıkarız karşınıza:)

Manhattan yalan olur,o kadar kaliteli müzik yapamıyoruz maalesef,bi de grupta kişiliksiz insanlar varmış,benim kulağıma öyle geldi,yakışmayız biz oraya (anlayan anladı 8) )
 
Bu arada arkadaşlar ZıwanA kayıt aşamasında..3 parça bitmiş durumda ve kayıt için bekliyor..Herşey daha güzel olucak,albüme az kaldı,biraz sabır:)
 
zıwana hele bi gelmeye karar versin geri Ankara'ya "zıwana köfte" projesini hayata geciricez
dur bakalım ben bi ortama akim ondan sonra cok şey yapıcaz zeynoooo

lan kişiliksiz ?!? kimsin sen heheh
 
ChucK demiş ki:
hıımmm.... fena fikir diil :icelim ...yalnız su hersey daili biras daa acarasn ;) :p
hemen açalım ... yemek içmek fln eger uykun gelirse problem orda baslıyoo janım yerde koltukta ve hatta masada uyuyaa bilirsen gel beklerim hatta sana özel eglence mevlütüde cagırırım sıkı bi stand up çıkar sanırım .... yeterli mi janıım bak hatta bide sana noel baba sapkası veriyim
p.s= ankaraya gelirsen beni bi bul sana tesbihi veriyim oki... :)
 
Allahım arkdaslarr sımartıonuz beniii...eer yumurta topuk ayakkablarımda warsa bi minubus eskik ÇİÇEK YALÇIN olcam... :mrgreen:

zeynepim yatma konusu porblem diil, zamanı geldi Otel LOBİSİNDE dE yattik.. :kaydim ama stand up konusuna karsıyım :| (hemen alınıolar) :LOL:
 
3.gün pulp dedim farkettiysen..bayram 4 gün olduğuna göre ankara ve bursa'ya da günler kalıyo..kinayeci gördüm seni,ahahah..neyse radyo programı da en kısa zamanda innşallahh..
 
Geri
Üst