A.B.E.S. - Ankara

biziz konseriniz gercekten cok iyiydi.. Calısmalarınızda başarılar diliyorum.. Ya şey sorcam crossun derisini nası yaptınız? oldumu? biz sadece ilk 4 sarkınız dinleyebiildik ama gercekten cok basarılıydı..

Osiris - Davul - Sercan - Saygılar - Sizden bir önceki grup - Milasta prova yapan sizden bir önceki grup :D
 
ssss

neredeyse bütün eleştirileri okudum. özellikle son biziz konseri için şunu söyleyebilirim. konserden hemen önce kendilerini stüdyoya kapatıp 2 saat durmadan çalıp ( ki gördüğüm kadarıyla terlemeyen hiçbir yerleri kalmamıştı.) bizize gelen ve 2 saatin üstünde sahne alan arkadaşları kutlamak lazım. ayrıca burdan eleştiri yapan vokalist bir arkadaşın sahnesini bizzat izledim bırakın eleştiri yapmayı kendisinin şarkı söylemek ve sahneye çıkmak için neredeyse bir beş yılı daha var( çıkmasa da olur).
 
sağol kardeş.... davulun derisini bol bant yardımıyla yamadık... 2 saat 15 dakikalık program boyunca bi şekilde idare etti bizi... ekrem gelince daha teknik ve detaylı bilgi verir yine de... bizden sonra cin seddi naaptı bilemiyorum ama...

bu arada bi dahaki sefere tamamını dinlersiniz siz de... sıkma canını... :) ;)
 
Re: ssss

eylul81 demiş ki:
ayrıca burdan eleştiri yapan vokalist bir arkadaşın sahnesini bizzat izledim bırakın eleştiri yapmayı kendisinin şarkı söylemek ve sahneye çıkmak için neredeyse bir beş yılı daha var( çıkmasa da olur).

Yapmayın :!: bende begeniyorum konser kayıtları ve dinlledigim sarkılarına gore Voltron u.Ama boyle elestiri yapılmaz.Herkes begenmek zorunda degil.Arkadasısın herhalde voltron grubunun elemanlarının.(studyolarını bildiğine gore)Onları korumak için bence başkasına kaf etme.Herkes begenmek zorunda değil.
 
Herkese selamlar
Yazılanların hepsini okudum olumlu olumsuz beğenilerini eleştirilerini yazan herkese çok teşekkürler.Tam saçma sapan yazıların ustune bu destek iyi geldi doğrusu :LOL: .Bizizde guzel bi konser oldu.oldukça yordu bizi ama deymiş sanırım :) .
Gerçi konserin başında ciddi bi sorun atlattık ama yırtılan davul derisinin bant ile bi şekilde tutuşturulup ek olarakda derinin bir başka köşesine peçete konularaktan bu sorunu hallettik(Çok teknik anlattım ama dimi :p ).Ama ben butun konser biraz çekindim doğrusu ha yırtıldı ha yırtılacak diye allahtan başımıza kotu bi aksilik gelmedi.Zaten davul konusunda bir çok aksiliği grup olarak aşmakta ustalaştık diyebilirim (bkz. Ank. Uni. Konseri,Biziz konserleri v.s) :p .Bu arada bant için çok çok teşekkurler o arada teleşeyle teşekkur edememiştim çok saolun tekrardan.
Destek olan yorumlarını esirgemeyen butun arkadaşlara teşekkurler...
 
Arkadaşlar lütfen eleştri yaparken biraz daha dikkatli olalım . İnsanlara "o detone 5 para etmez " , " siz müziği bırakın" vs... gibi laflar söylerseniz , insanlarda doğal olarak tepki göstermek ister ve hoş olmayan bir tartışma ortamı çıkmış olur forumda . Bunun olmasını artık kesinlikle istemiyoruz .

İnsanlar mükemmel doğmuyor ne yazıkki . Çalışarak , çabalayarak bir yerlere gelmeye çalışıyor . Onlar biraz tecrübe kazansınlar kendilerini eğitsinler önce . O sahnelerde her vokal detone olabilir . Takmamak lazım bazen . Tabiki kendini geliştirsin detone olunca birşey olmuyor nasılsa demesin bunu en azına indirgemeye çalışsın . Tabiki eğitimde alsın (almamışsa tabi henüz dinleyemedim ) . Bu iş eğitimsiz olmaz çünkü .

Sizlerde bu foruma yazılan her yoruma cevap vermek zorunda değilsiniz arkadaşlar . İnsanlar bu şekildede yorum yapabiliyorlar . Siz cevap vererek dahada ortamı kızıştırıyorsunuz . Neyse , diyeceklerim bunlardır kolay gelsin arkadaşlar .

Not : Bu yazı sadece bu forum için değil buna benzeyen her durum için yazılmıştır . Gözüme bu forum çarptığı için buraya yazmak istedim .
 
müthiştiniz bu hafta sonu bizizde bi daha ne zaman çıkacaksınız söleyin gelelim bi de repertuara bi kaç him daha atın 3 tane yetmio(bu arada biraz geç oldu ama idare edin işte)
 
slam voltron

abi başınızı aarıttık ama artık bi çaresini bulup ödeşiriz konserinize falan gelirim bişey yaparız artık müziği niye bırakıyonuz bi geyikti, döndü. iii çalışmalar
 
Butun arkadaşlarım şu an da tatilde,özellikle sevgili anıl,serkan,ve batu muhtemelen çeşmede gunlerini gun ediyolardır sanırsam :twisted: .Ama yok yok hak ettiler tatili.Çarşamba gunu sanırsam voltron u ankarada tekrar oluştururuz.Garage da tadilatta bi aksilik olmazsa bu pazartesi tekrar programa başlarız umarım sizleride orda görebiliriz teşekkürler...
 
izmirden selamlar efendim.. çeşme kaçamağımı sonlardırdım 2 saat önce ve izmirin sıcağıyla yüzleştim... bu akşam ankara yolculuğuma başlıyorum ve grup büyük ihtimal haftasonuna kadar tekrar çalışmalara başlar..

H.I.M. ekleyebiliriz sanırım... özellikle istediğiniz bişeyler varsa onlara yoğunlaşalım... güzel süprizler de olacak ayrıca yeni dönemde... beste çalışmaları tüm hızıyla sürüyor :)

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ;)
 
Herkese Selamlar
Voltron uzun bir aradan sonra Garage ın tadilattan çıkmasıyla beraber yarın tekrar sizlerle beraber olcak.Merak edenler,İzlemek isteyenler sonra ''vay ben duymadım,vay ben okumadım,vay ben basur oldum'' demesin :p
Herkesleri bekleriz
Saygılar...
 
mrb

mrb öncelikle repertuarınız harika ve gülücüklerinizle eğlendirebilmenizi büyük bir başarıyla sergiliyorsunuz.linkin parktan ve deftonstan extra parça eklemeniz mümkünmü ;) teşekürler :twisted: sibel
 
saol sibel beğendiysen ne mutlu bize.. bilmem ki eklermiyiz acaba başka linkin park, ne dersiniz gençler ;)

deniz biz de sana komajan teşekkür ediyoruz, çok sağol :D her zaman bekleriz...
 
Herkese merhaba arkadaşlar;
1,5 dakikalık video görüntünüzü izledim.(sanırım Garage performansınız) Böyle bir çalışma yaptınız için sizleri kutlamak istiyorum. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize deymiş. Bu tür bir şeyi yanlış hatırlamıyorsam üçüncü ya da dördüncü görüşüm.(Ankara piyasasında). Umarım devamı gelir.
Yalnız bir iki şey söylemeden geçemeyeceğim. Speakerlarım beni yanıltmıyorsa biraz hızlı çalmışsınız orjinaline göre, bir de Gölay bir kaç yerde detone olmuş, Anıl da detone olduğu yerlerde devreye girmiş. Olur o kadar, zamanla otomatiğe bağlarsınız.
Tekrar kutlarım sizi, yenilerini görmek isteriz ve de başarılar... Aynı sahneyi tekrar paylaşmak dileği ile... (cümleler biraz düşük olmuş olabilir, biraz yorgunum da, idare edin affınıza sığınarak)

Serter;
Catta Qully Drummer
 
yorumların için gerçekten teşekkürler Serter, olumlu yaklaşımın bizleri hayretler içerisinde bıraksa da cidden önerlilerini dikkate alacağız. metronumun hızlı olduğu, detone yerler ortada, bunları en kısa zamanda halledeceğiz. Sana ve grubuna başarılar :D
 
Öncelikle teşekkürler.
Hayrete düşecek bir durum yok yav. Ben insanlarla polemiğe girmekten hoşlanmam.(her konuda, yalnızca yaptığım işle sınırlı değil) Onun için gördüğümü, duyduğumu söylerim. Elimden geldiği kadar objektif olmaya çalışırım. Bazen de kişisel düşüncemi söylerim doğru ya da yanlış. Bunları yorumlamak da size kalmış tabi. Umarım derdimi anlatabilmişimdir ve beni yanlış anlamazsınız. Tekrar teşekkürler...
 
Geri
Üst