A.B.E.S. - Ankara

Herkese Selamlar
Sevgili gitaristimiz canımız ciğerimiz Serkan'ın hastalığı ne yazıkki daha da kötüye gitmiş durumda olduğundan kendisi hala yatakla bütünleşmiş durumda.Bu sebebten bu akşam biziz de olamıyacağız.

2.Olarakta bizi dinleyen destekleyen yorumlarını yazan herkese çok teşekkurler.Pazartesi çok eğlenceliydi gerçekten özellikle ilk yarıda iyi bi perfonmasn gösterdik ama arada çok tepindiğimizde 2. yarıda yorgunluktan dolayı ufak hatalar olmuş olur o kadar artık.Guzel bi geceydi biz çook eğlendik bizi yanlız bırakmayan herkese çok çok teşekkurler

Saygılıar&Sevgiler
 
sevgili Batu'cum voltron ile birlikte sana başarılar dilerim.Garage'da programınızında olması sizin açınızdan ne güzel amatör gruplar için bar programları çok yararlıdır.ben bizim için öyle olduğunu düşünmüyorum ama neyse.....
genelde bar programı dinleyici kitlesi kazanabilme açısından önemlidir.
voltron'a sevgiler yolunuz açık olsun.
 
ben sizin haeyraninizim biliyong mu? Hele o ibanezli cocugun hastasi oldum :)

Öncelikle hayirli olsun arkadaslar. Pazartesi cok iyiydi, internet'in yarim saatine 3 milyon vermek pahasina foruma üye oldum, o kadar iyiydi. Yahu Serkan'a nazar degdirdik galiba; geçmis olsun Serkan. Bu arada, lead gitar olduguna göre Voltron'un basini sen olusturuyorsun :) Ben giderkene dülüdülü dülüdülü dülüdülü dilüdülü'deydik, naapmissin olum. Bir daha ki sefere tüm programi izlemeye gelecegim, cabuk toparlan. Hepinize basarilar arkadaslar.

Kral tertip, Pzikopat Angarali, S:00
 
Saol lan tertip beğendiysen ne mutlu, geyiği de bırak olm yok voltron'ın başımış, kolumuş ayıp şeyler bunlar :D
nası memleketmiş lan orası da internetin yarım saatine 3 milyon...Bırak tatili matili gel, soyuyolar seni orda, burda takılırız caprico arabe falan çalarız :p ulen şaka maka benim de canım tatil çekti bak, keyfine bak sen de.
bekliyorum abi bi dahakine...
 
sonunda dam problemimi halledip :beer sizi izlemeye geldim..
cok keyif alıp eglendim..davulcu kardeş cok iyisin adam döğer gibi calıyorsun şerefsizim...
ellerinize terinize agzınıza saglık
iyi calıyorsunuz inşallah düşündüklerinizi gercekleştirirsiniz..
haftayada işlerim cıkmazsa sizi izlemek için yine garage deyim
yolunuz acık o0lsun
 
arkadaşlar bu pazartesi de bizleri yanlız bırakmayıp geldiğiniz için teşekkür ederiz... çok eğlenceli bir program geçirdik sayenizde... reşit baba geldiğin ve yorumların için çok teşekkürler... elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz... göktuğcum düşünmen bile yeter ayrıca ;)

bu arada hemen bir haber daha verelim...

VolTroN 29 Eylül Perşembe günü saat 22 sularında Garage'da sahne alacaktır tekrar... herkezi bekleriz...
 
ne demek özkan kardeş, siz isteyin hep metallica çalalım :D sizi görmek de çok güzeldi

can, abi geçmiş olsun yaw..kötü değildir umarım, nese sen hele bi iyileş bakalım..

tekrar hatırlatayım bu perşembe garage'dayız..bekliyoruz :)
 
Reşit abi çok teşekkürler yorumların için supersin :).Guzel bir pazartesiydi gerçektende gelen herkese çok çok teşekkürler.Dosage tayfayada ayrıca geldikleri için tekrardan çok teşekkurler.

Can abi geçmiş olsun haftaya bekliyoruz mutlaka...

Göktuğ abi sizde pek yoğunsunuz bu aralar sizede çok çok başarılar kolay gelsin...

Saygılar&Sevgiler
Not:Voltron bu hafta 29 Eylul perşembe günü Garage da olucak :arrow:
 
Valla tebrikler. Size dağılıcak diyenler görsünler :D 18 i dolduramasamda Göktuğ ağbim sokuyo garage a beni. Sizde sokun geleyim izleyim :D 51promil adına başarılar.
 
ozgur gel abi sen bi sekilde alırız iceri elbette :twisted: özkancım çok eğlendik biz de sayenizde... cumartesi yolcuda görüşürüz tekrar siz perşembe gelmezseniz programa :) can sana da çok büyük geçmiş olsun... merakta bırakma bizi... ;) perşembe günü görüşmek üzere efendim...
 
Geri
Üst