A.B.E.S. - Ankara

bu hafta da geldiiik... ya sanş wallaa... arkadaşlar saolsun... :) gerçi biraz geç oldu ama 15. yıl kutlamasıı ne de olsa ;) "yine"yi kaçırdık sandık ama çalınca çoook mutlu oldum... ama "psycho" yu da çalsaydınız daha da mutlu olurdum... :( çok istemiştiim yaa... niye çalınmadığını anlamadım ama... her hafta çalıyodunuz.... istemeyenler mi oldu acaba :roll:
 
bisde bu hafta gelemiicektik, bi anda denk geldi valla, gonjacımın arkadasları cok ısrar edince eh bide servis sorunu olmayınca gecte olsa geldik, tabi lambaya püf dendimi bilemedik haliyle isteyemedikte ;) y.o.k ta çalınmıstır die üsülürken bi anda basladı ben mutlu oldum valla. o diilde burdaki yüsleri orda görünce garip oluo cidden :) bu haftada tanımadıım birine slm vericektim nerdeyse :oops: umarım burdada engelleme die bişi yoktur 8)
 
psycho zaman darlığı nedeniyle çalınamadı... başka bi sebep yok :) haftaya çalarız mutlaka :) lambaya da püf demiş bulunmuştuk siz geldiğinizde... haftaya erken gelin de kaçırmayın bakarsınız yeni parçalar da olur :twisted:

can cuma günü beklioz bak... özledik valla... :)
 
:p şenlikler süper olur bencede..sizi 5 kere fln izleyebildim garajda çok iisinis arkadaşlar çalışmalarımla çakışmasa daha çok gelmeyi isterim tabi ;) bnce hiçbi şenlii kaçırmamanıs gerek!!!

başarılar hepinise :metalhead
 
ehehe birazda burdan aleni salca oliim bari sonucta yumusakda olsa "G" ge dir yani :LOL: hayir sonra bide laf yiyoz "hic yazmion !! niye yazmiyosun diye?!! "

ama bu izmir konusu beni cok derinden yaraladi simdi !! tabi ben varken kaldiramadiniz nazik popolarinizi senlik menlik yalan oldu...simdi ege'den biraz (!) uzaktayken kosun tabi aman kacirmayin :evil: :evil:

dagiticam uulleeennnn bu grubu "G" (yumusundan) :) olarak dewam edicem musiki hayatima :twisted: :twisted:

beyler hepinizi öperim severim (sanki hic konusmicaz bidaha) neyse baglayamadim sonunu ehehe türkcem yetmio :oops: :LOL:

bide BIIIII ;) :oops:
 
öncelikle merhaba A.B.E.S. insanlar.. :)

öncelikle kendimi tanıtayım, dungeon rock bar'da çıkan izmir İN-SAN grubu eski menajeri sercan ben..

izmir'e geleceğinizi duydum.. :) sizii garaj'dan biliyorum.. dinlemeye 1-2 hafta sonra gelicemm tabii siz benden önce gelmezseniz..!

tabi bunun için acele etmelisinizz.. şenlikler başlamak üzere.. ama yinede elimden bi şey gelirse yardımcı olurumm!!! :)
ankara'da biralar sizdenn ona göree :):) hadee başarılarrr!!!

blükk blükk blükk (kolonya dökme efekti) hehehehehehee :twisted:
 
ben izmirdeyim şu an çarşambaya kadar burdayım abes i cok iyi biliyorum istersen konuşabiliriz..
gelsinler tabi buralara hakediyolar!!!
selamlar sevgiler çocuklar hepinize
 
sercan, izmire gelmek isteriz elbette uygun bi tarihte... :) can (maresalx) izmirdeyken görüşebilir istersen seninle.. tanır bizi bayaa sıkı fıkıyızdır onla :) gel abi ankara'da misafirimiz ol :) biramızı iç ;)

şenlik için de bi bilgi bulamadım henüz... nereye başvurulcak kime demo yollancak ne zamana kadar?? bu soruların cevabını arıyoruz şimdilik.. can'cım izmirdeyken sen de bi araştır madem... :p

bi de BIIIIIII.... :oops: ;)
 
arkadaşlar tekrar merhaba..
şimdi şöyle anlatayım size izmir'de iki üniversitede bahar şenlikleri daha ağırlıklı olarak yapılmakta
1- ege üniversitesi
2- dokuz eylül üniversitesi

ben egede okuduğum için statüyü biliyorum.. yani dekanlıkla görüşme yapmamız gerekiyor tanıdıklarımda var ayrıca.. :)
size yardımcı olabilirim..

maresalx öncelikle şunu düzeltelimm istersen ''bülük'' değil ''blük!!'' :) ok? bana ulaşmak istersen eğer; 0535 702 93 55

ayrıcaa A.B.E.S. insanlar önümüzdeki hafta yani 15 nisan ankara'dayım.. belki tanırsınız seyhan ve tuba'yı onların yanlarına geliyorumm, orda görüşürüzz!

valla arkadaşlar patlayana akdar içerimm :)

tiikkat etin kentinizee :):) hadee başş başş
 
Geri
Üst