Eklips (Rock/Funk) - Ankara

ya tesekkur ederiz de sanki baris manco gibi degil ama :)
bu arada biraz gec oldu cevap ama bir yerlerde cikmiyoruz su sıralar, cover calısmalarımız sınırlı sayıda beste uzerine gidiyoruz vakit buldukca,
nokiasupersound icin hazirladigimiz bir beste var, kayıtlarında sona yaklastık ama henuz bitmedi malesef, bitince buradan duyuracagiz, yorumlariniz icin tekrar tskurler...
 
BİTTİ

öncelikle lets_find kardeşime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
tabi sen konseri izlerken sahnedeki adam benmiydim bilmiyorum ama o kadar iyi dediğine göre muhtemelen bendim.:)
çünkü bi ara malum sahnelerden uzak kaldım.:)
ya eklipsler çağrıma kulak verin.
ben çok büyük acılar içindeyim.burada olmaktan hiç haz duymuyorum.
özel nedenlerden dolayı burdayım ve gözlerim hep dalıyor ve de doluyor.
bu işe bi çözüm üretmek ve eklips i ayağa kaldırmak istiyorum.
bunun için aklınıza gelen önerileri bekliyorum.
bir süre için düşünemez ve karar veremez durumdayım.
ama bu işi gönlümle yapmak istiyorum..yapmak istiyorum da istiyorum.
gerekirse her haftasonu gelmeye hazırım..
konuşçak çok şey var.
bırakıp gitmek olmuyo..sessizlik yüreğimi dağlıyor.
ulan nooluyo be!
 
Re: odtü

lets_find demiş ki:
davulcuları kaçırılmicak kadar iyi, süper çalio, çağlar dı sanırım :? acaip karizma ve de:) bende davul a başlamayı düşünüyorum ders verio mu :p geldim gördüm beğendim kısacası, umarım canlı performanslarına tekrar tanık olma fırsatını yakalarım:) hadi size başarılar.

lets_find ile tanıştık ferhatÇım. O davulcu sen değilsin merak etme, boş yere uzaklardan alınmaya, havalanmaya gerek yok euheuheuhe...
Senin olduğu gibi benimde öncelikli umudum sen yada bir başkasının gelipte eklipsi ayağa kaldırmasıdır.. Umarım hayallerinin gerçek olduğu günleri yakın zamanlarda görürüz.. Malum insan ömrü..

O değilde FerhatÇım sen yokken 1seneden fazla Eklips ile çalıştım, ne başlarken, ne ortasında, ne konser sonrasında, nede sonlara yaklaştığımız şu günlerde senden bir TEŞEKKÜR duyamadım!!! Hakkaten çok dolaylı yollardan olsa bile bir TEŞEKKÜR duymayı isterdim.. Teşekkürün yerine neler duydum;

1) zili yaran o -çok özür diliyorum herkesden- ayı
-zaten zil çatlaktı

e madem çatlaktı niye vuruyosun o zaman.bak kardeşim haddini bil o bagetleri orda benim yerime tutuyosun.ben kimseye eklipsin davulcusu zili yardı,ritmde aksama oldu,elinden baget kaydı DEDİRTMEM!

2) eleştiri yapan arkadaşlardan davul konusunda da ellerinin üşenmediği ölçüde bişeyler yazmalarını isteyeceğim

3) sizden bu konserde de allahın belası davulcumuz askerrrdeeeeeeeeee demenizi istiyorum...

1.sinde bana hitap şekline diyecek hiçbişey bulamıyorum!! Ama görenlerin YUH ebesinin.. diyeceğini tahmin ediyorum..
Eklipsin davulcusuna laf ettirmeyeceksen o davulcuyu çatlak zille sahneye çıkartmayacaksın!! Vereceksin zillerini öyle çıkacak yada zil kiralayacaksın...

2.sinde lets_find yorum yapmış benim adımıda vermiş ama sen üstüne alınmışsın.. Millet üşenmedide sadece sen teşekküre üşendin..

3.süne gelince, sanırım en acı mevzuu bu... Bana Eklips tarafından artık bu grubun davulcusu sensin.. Ferhat İstanbuldan dönmeyecek denildi.. Hala sahneden allahın belası davulcuları askerden yada herhangi bi yerden bi gün dönecek denilsin mi??

Ayıp yaw.. Biraz emeğe saygı diyorum.. Yada insanlık diliyorum..

Kafanızı şişirdiysem affola sevgili eklipsler :) ama birikti işte =))
 
lan ibrahim tatlıses kılıklı.sen kimsin be.teşekkür ederim.yererim.
tanımadıın birine ne münasebetle derim.
aman al senin olsun..portnoy seni.laf lasatası yemem sörf yerim.terbiyesizim, yapanı sevmem..ki ne ki tanımadığın için alınmış olman çok normal.ama zannetmekle gerçek arası fark malum..
insanoğlu bu normal işi gücü tümevarım.
varma sen boşver.anlatabildimmi..

enjoy the silence.

la ozan la çağrı niye teşekkür etmediniz bu çocua ya altar..
beyler kaçın 'ömer geliyo.. testedikaso dyo kanera va'la kakare..
 
Evet Gençler bu sorun da çözülür.... Sakin olalım.... Çağlar arkadaşımız feryatı tanımadığı için feryatın aslında ne kadar hoş samimi ve art niyetsiz ama bazen bir o kadar da denyo olabileceğini bilmemesinden kaynaklanmıştır.
Feryatım benim biz teşekkür ediyoruz zaten çağlara başından beri.... Neyse biz aramızda bunları çözeriz deil mi......
 
peki çağrı bi destek verelim.madem tokia supresound falan.denyo lafını da yazdım kenara.bu medya maymunuyla beni bi kefede çarpıştırabildiğin için.
neyse SİZE başarılar.artık sizli bizli mi olduk yahu..hahahaha...berkant modeli...IMÇ patronu feryat..
teşekkürler... :twisted:
 
selamlar eklips,
nokiasupersound a katılmışsınız, dinledim parçanızı ve cidden hoşuma gitti...elinize sağlık...umarım hak ettiğiniz dereceyi alırsınız...
başarılar..
 
Yorumlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz efenim.

Her grup gibi biz de nokia da desteklerinizi bekliyoruz.
Ve iyi veya kötü daha çok eleştiri duymak bizi mutlu edecektir.....
 
ben şarkınızı çok sevdim
çok isterim iyi şeyler olsun
bu arada "Cag_eklips" sen nedjimadaki uzun saçlı arkadaşsın öyle değil mi?
eğlenmeyi o kadar güzel beceriyorsun ki süpersin!pozitifsin... yolunuz açık olsun...
 
:) o benim..... Çalan gruplar cin seddi ve hard luck olunca eğlenmemek mümkün mü... İş yoğunluğum el verdiğince sizinle birlikte eğlenmeye gelcem.

Düşüncelerin için teşekkür ederiz, senden duymak çok mutlu etti.

Şarkınızı yarışmadan çekmenize üzüldüm. Henüz daha 10 grubu tamamlayamadan bi tanesi eksildi. İşim gittikce zorlaşıyo :)
 
ben de sevdim parçayı vallahi...soloyu da beğendim çağrı beyler. ama hep diyorum ozan bırak şu vokali :D eyvaaaah yarın kapıya dayanır: "aytaç böyle eleştirmen daha iyi gerçekten, açık konuş çok güzel..." ama bunu yazdığım için gelmez di mi? yoksa gelir de arkadaşlığımız biter mi?

tamam kızma beeee olmuş olmuş :)

sizi güzel bir yerde görmek istiyorum arkadaşlar. O kadar güzel olsun ki kayıt için amfimi kullanamayın. Mesela İstanbul'a yerleşmek zorunda kalın. :D

İnsanoğlu bu grup değerli müzisyenlerden oluşuyor ve umarım size de ulaşacak şansları olur.

Başarılar diliyorum...

Bu arada Çağrı seni bundan sonra her programımıza çağırcam mutlaka. bize bi daha küsmeyesin aman! nedjimanın kapanışındaki sıçmığımızı telafi etçem. hatta steve vai-tender surrender mı desem? Her an diyebilirim.

Sevgiler
 
Saol aytaçcım bu "ÖVGÜ" dolu sözlerin için :D

ama tabi böyle yapman senin de dediğin gibi
benim(bizim) istediğimiz bişey

amfi konusunda meraklanma olur da ünlü olursak
marshall'a teşekkürlerimi sunacağım :D

neyse kalanını bir kat aşağıya inip yüzüne kusucam heralde...
 
:twisted:
birkaç eleştiri:
arkadaşlar.potansiyel oldukça büyük.ama amatörlük de hala.
şimdi bu grup ile birlikte aşşağı yukarı 6buçuk yıl müzik yaptık.bazı arkadaşlar bunu unutsa da! neticesinde güzel işler çıkacağından ve çıkıyor olduğundan şüphemiz yok.lakin bestelerde enstrumanların sürekli ve sürekli ve sürekli ses çıkartıyo olması kulağı yoran bişey olsa lazım dimi.
şimdi bu parça için -çağrı ile konuştuk- benim aşşağı yukarı fikrim bu.parça başlarken oha pek de güzelmiş diyorum sonra bozuluyo.artık üniversiteli gruplar olurya böyle azcık güzel bişey yapınca arkadaş çevresi kim olursa a güzel güzel der.o 'güzel' lafları çok bişey ifade etmiyo bence.yaptığın(m)ız işte bir cevher parlıyormu?
benim için dikkat çekici kısım da bu bugünlerde.
işte bu parçada öyle bi parıltı var fakat kendi kendini yakıyo parça bi süre sonra.
süre çok uzun.
haddinden fazla solo var.
vokaller bozuyo kendini sonraları.
ve davullar-tamam neyle kaydettiğinizi biliyorum- ama ona rağmen.o da bozuyo kendini.
parça sonlarda oldukça vasatlaşıyor.
ama gerçekten bu sefer tamam oluyomuş az kalmış.
neyse.ama bi ekşın olur belki.
altarımı ayakta alkışlıyorum.söylicek lafım yok.helal olsun.

BAŞARILAR.
 
NSS şarkınız gerçekten çok başarılı olmuş.Uyuyan Güzel'i de bir arkadaşım dinletti. Yaptığınız işe hayran kaldım doğrusu.
Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Sabahın köründe daha uyanamamışken yazılanları görmek insanı mutlu ediyor.

AYTAÇcım hayatım saol be senden güzel sözler de mi duycaktık :) soloda metronom kaçırıyorum ama sen zaten farketmişsindir :) bi de artık gelsin şu tendor yahu.... tabi zıçmadan çalabilirsen hehehehehe

Parçalarımızla ilgili güzel yorumlar duymak çok hoşumuza gidiyor. Ama bütün bunların yanında feryatın yaptığı gibi eleştirileri de duymamız gerekiyor. Sonuçta yaptığımız işlerde hatalar vardır ve bu hataları bazen farkedemiyoruz. Gerek kayıtla ilgili gerekse besteyle ilgili size yanlış gelen veya şöyle olursa daha iyi olurmuş dediğiniz yerler varsa bizimle paylaşmanız bize çok yardımcı olur. Feryatımın dediği şeyler konusunda üzerinde oturup iyice düşünmemiz ve incelememiz gerekiyor sanırım...

Sevgili AliSeyhun düşüncelerin için çok teşekkür ederiz. Umarım yeni bestelerimizde seni hayal kırıklığına uğratmayız... Suelen hakkında çok olumlu yorumlar duyuyorum. İşten dolayı henüz parçanızı adam akıllı dinleyemediğim için özür diliyorum. İlk fırsatta dinleyip yorum yapmak isterim.

Saygılar
 
Cag_eklips demiş ki:
...Parçalarımızla ilgili güzel yorumlar duymak çok hoşumuza gidiyor. Ama bütün bunların yanında feryatın yaptığı gibi eleştirileri de duymamız gerekiyor. Sonuçta yaptığımız işlerde hatalar vardır ve bu hataları bazen farkedemiyoruz. Gerek kayıtla ilgili gerekse besteyle ilgili size yanlış gelen veya şöyle olursa daha iyi olurmuş dediğiniz yerler varsa bizimle paylaşmanız bize çok yardımcı olur...
:) ben bu kadar elestiriden haz alan bi adam daha gormedim, adama sarkınız guzel olmus deyin tesekkur eder gecer, adamı elestiriye bogun geberir zevkten :)
Ferhatım guzel sozlerin icin sagol ozledim senle calmayı be dostum, bırak calmayı gelsen de soyle karsılıklı otursak icsek o da olur...bu arada gitarları elestirme lan adamlar gecen demodan bana cok kızgın, bas bu kadar ön planda, volume'u yuksek mi olur, de mi :) napalım Jaco Pastorious'a, boyle birseye benzedigi kadarıyla tesekkur edebiliyoruz anca :) yeni sarkıda bu bas gitara olan savasın esintilerini gozlemliyoruz Ferhatımın da elestirdigi uzere :) saka lan gitarlar hemen kızmayın,ben sevdim siz devam edin calın..valla bak hos olmus...
 
Bak ya Cagriya takılmaktan arkadaslara tesekkur edemedim, AliSeyhun, Ozlem_a ve mhurenna yorumlarınız icin hepinize ayrı ayrı tesekkurler...Cin Seddini canlı izleme fırsatım olmustu son nedjima gecesinde, cok basarılısınız gercekten Ozlem, Suelen'ı benim de henuz dinleme fırsatım olmamıstı ama bu mesajdan sonra hemen dinliyorum Ali :)
Aytac seni begeniyle takip ediyoruz, ne deyimki git vai mi caliyosun, petrucci mi, gilbertmı? sec birini cal :)
Sevgili kardesim Cagrson'a da burdan sonsuz tesekkur, her zaman en yakın destekcim olmustur...Ee kardes ne de olsa...
 
Geri
Üst