Hayko Cepkin

Yeni filme başlıyor



Geçtiğimiz gün Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali Kampüsü’nde öğrencilerle buluşan Teoman, yeni filminin çekimlerine 15 Kasım’da başlayacağını açıkladı.

Teoman, geçtiğimiz gün Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen sohbete katıldı. Gazetecileri karşısında görünce kampüsteki öğrencilere dönerek "Arkadaşlar basın da buradaymış. Küfür edemeyeceğiz, sansürlüyüz" diyen ünlü rock’çı, yeni filmine başlayacağını da ilk kez burada açıkladı. İlk filmi "Balans & Manevra"da düşlediği gişeye ulaşamayan ve ciddi zarara uğrayan Teoman, "Yeni filmimin çekimleri 15 Kasım’da başlıyor. Adı da ’İstenmeyen Tüyler’ olacak" dedi. 90’lı yıllardaki Teoman’ı ve arkadaşları ile yaşadıklarını kaleme aldığını söyleyen Teoman, projede lise arkadaşlarını oynatacağını, kendisinin ise rol almayacağını belirtti. Filmin kesinleşen ünlü oyuncuları ise Hayko Cepkin ve Ruhi Sarı...
 
Umut Kuzey'le Genç Rock, Salı günleri saat 13:00'da KRAL TV'de.

Amatör Rock gruplarının videolarının yayınlanacağı bu programda 5 üniversiteli Rock grubu yarışıyor ve SMS oylarıyla birinci seçilen grup, Cuma günleri yayınlanan KonuşaROCK programında bir şarkılık canlı performans yapabiliyor.

............

Umut Kuzey'le KonuşaROCK,Cuma akşamları saat 23:30'da KRAL TV'de.

20 Ekim -Cuma günü yayınlanacak ilk programın konukları müzik kariyerinin 20.Yılında olan, canlı performans şarkılarıyla ve hiç bilmediğiniz yönleriyle Bulutsuzluk Özlemi. Ayrıca sürprizlerle dolu bu programda bir kişiye Bulutsuzluk Özlemi imzalı gitar hediye edilecek..

27 Ekim de ise HAYKO CEPKİN konuk..
 
kral tv napmış ya rock programları falan... hiç beklemezdim işin ilginç yanı ilk konuklar bulutsuzluk özlemi.. ama evinde normal yayın bulunan kişler içinde şanslı bir durum olucaktır tabi ;)
 
kral tv yi basit bir kanal olarak görmeyin lütfen bence... formatını değiştirip güzel şeyler yapmaya başladı bence artık. bildimiz bir çok rock kanalı herkesin evinde çekmiyor... ve ki kral tv ülke genelinde en çok izlenen dinlenen bir kanal. böyle bir uygulamayla rock müzik adına bişeyler yapması çok güzel birşey gerçekten...
 
Genç Rock, Salı günleri saat 13:00'da KRAL TV'de
diye yazmış arkadaş kral tivinin rock programı yapması ilginç ama pek uzun sürmez kaldırırlar bence gerçi belli de olmaz trend meselesi ya tutarsa mantığı kral tivi gibi kanallar işin ucunda para oldugunu bilirlerse black metal programı bile yaprlar :LOL:
 
evet yukarıda dendiği gibi formatını değiştirdi:
16:00 dan 23:30 ' a kadar Ramazan Belgeseli ve Tasavvuf Müziği
23:30 dan 08:00 a kadar 0900 hatlar ve malum görüntüler
08:00 dan 16:00 a kadar ismail yk ve diğerleri
 
evet yukarıda dendiği gibi formatını değiştirdi:
16:00 dan 23:30 ' a kadar Ramazan Belgeseli ve Tasavvuf Müziği
23:30 dan 08:00 a kadar 0900 hatlar ve malum görüntüler
08:00 dan 16:00 a kadar ismail yk ve diğerleri
...............

eengin ne alak şimdi anlamadım doğrusu???
 
Geri
Üst