412

sevgili stickmaster, biz eleştiriye kapalı insanlar ya da kendimizi tepelerde gören insanlar değiliz. Yolun daha çok başında olduğumuzu ve hatta bu yolun sonunun da olmadığının da farkındayız.Bizi ilk eleştiren levoo olmadı. Ama ilk tepki verdiğimiz levoo oldu. Çünkü üslubu ve saldırı-eleştiri şeklindeki yazısı ve yazının sonunda dalga geçer gibi bahsettiği "emek harcama" olayı açıkçası bana dokundu. Ve ben de ona aynı şekilde onun anlayacağı tarzda cevap vererek çok büyük bir hata yaptım.Sen amaca yönelik ve direk beynime işleyen bir yazı yazmışsın. Ve söylediklerinin hepsi de doğru. Ama yazılan yazı insanın direkt sinir sistemine etki edince, şu anda normal şeyler yazabilen (bkz. ben) gereksiz bir şekilde tepki verdim.Evet daha karşımıza çok densiz çıkacak, ama emek harcama maalesef olaydan habersiz dinleyicilerin foruma kaç tane mesaj bıraktığını saymakla olmuyor. Kiraladığın stüdyonun masrafını çıkarabilmek için ya da satın aldığın amfinin parasını ödeyebilmek için haftada üç gün sırılsıklam bir t-shirt ile eve dönmekle oluyor. Ha birşeyler başarmak müthiş bir haz veriyor o ayrı ama grupça toplanıp sanal ortamda sağa sola saldıran insanların gelip de yaptığım işe sadece kötülemiş olmak için laf etmesi insanın sinirini bozuyor.Ama tekrar söylüyorum ki tepki vermem yanlıştı. Evet söylediğin gibi röportajlar, ya da insanların çığlıklar atarak eşlik etmesi hiçbirşey ifade etmiyor. Bu yazdığım cümleleri "birinin seviyesine inmek" olarak algılayabilirsin.Çünkü ben bunları söyleyerek bunu yapmış oldum. Mesela bugünki programda da tam anlamıyla "rezalet" bir performans gösterdik. Muhteşem ya da harkulade olmadığımızın yazının başında da belirttiğim gibi ;biliyoruz. Her türlü eleştiriye açığız, zaten geliştiysek eleştirileri ciddiye alarak geliştik. Ve daha ileri de gideceksek yine bu şekilde gideceğiz. Yazdıkların için teşekürler...
 
ya ıyı naparsanız yapın ya ne kadar boş beleş bı grupmussunuz ya sankı adamlara bok attık iyi sız daha ropartaj verın mıllet cayır cayır muzık yaparken:)
 
sevgili 412.ya ben arkadaşların dediklerini okudum,okumayı bırak ulen 22 aydır aynı sahneyi paylaşıyorum sizle.neyse önemli olan grup üyelerinin enstrumanlarına hakim olmaları veya bunun için çaba sarfetmeleri,çaldıkları şarkıları iyi irdeleyip,hakim olarak çalmaları,grup içerisinde sound,ses düzeni(iç ve dış balance),uyumlu çalma gibi faktörlerin olumlu olması gerekir.e bi de bunun yanında seyirci ile iyi iletişim kuruluyorsa,ayrıca seyirci temposuna göre repertuar ayarlanabiliyorsa bu grup olmuş demektir.sadece ne eksiktir?tabiki tecrübe ve yıllar.
varın geri kalan yorumu siz yapın.reçete gibi yazdım valla.opus a selam
 
levoooooooo yokluğumu fırsat bilip atıp tutmuşsun yine aferin sana. Sen beni ne kadar tanıyosun da benim hakkımda yorum yapıyosun? İstersen biyerde buluşalım görüşelim daha yakından tanırsın hem ne dersin...

Bu arada sevgili 412 uzun süredir gelemedim programlara hepinizi özledim artık izmirdeyim yarın gelicem yine guardiandayım..
 
sen galıba kurtlar vadısını cok ızlıosun gruba bak adam gel takılalım bı tanıtıyım sana kendımı dıo sonrada bu ufak gençler neden nette kavga edıo şşşşşşşşşşşşşşşş ufaklık daha yaşın kucuk o yuzden sen gıt eve k. vadısını ızle puhahahahaha
 
ya sen beni yanlış anladın kardeş sadece görüşürdük konuşurduk güzel vakit geçerdi o açıdan yani.. :D kurtlar vadisini hiç seyretmedim anlatsana nasıl bi dizi sen etkilenmişsin baya anlaşılan böyle herşeyden tırsar olduğuna göre.. 8)
 
tomahawq demiş ki:
dün gece bize iz bırakanlar da eşlik eden Rakustik grubunun vokaline teşekkürler.. (adını bilmiyorum:)

aman ne demek arkadaşlar ben hepinize cok teskkür ederim ama ben acıkcası memnun kalmadım kendimden :( ama olsun banada deneyim oluyo..buarada bizim grubun adı rakustik degil düşünmdügümüz bi kaç tane warda şimdi teşhir etmiyim :D kolay gelsin sizlere bol alkışlı geceler... :LOL:
 
Rockstack konserleri Beri Barda birlikte çaldığımız ve yeni tanışmamıza rağmen sıcak samimi ve içten davranışlarıyla hoş sohbetler ettiğimiz 412 grubuna
başarı ve müzik dolu günler dilerim!!!
 
Sevgili Uğur umarız yine birgün 412 ve Cash'in aynı sahneyi paylaşma imkanı olur... Olmadı biryerde buluşalım, takılalım. Laflarız biraz :)
 
Bu arada bu gece guardianda bize eşlik eden bütün bornovalılıara teşekkürler. Perşembe kaldığımız yerden devam edeceğiz, sakın bi yere ayrılmayın :)
 
Slm lar...
Can bu hafta artık unutma sakın sahnede sözleri falan , alıp repertuar cakıştırcaz ona göre :D:D
yarın gelmeye calışıcam ...
görüşmek üzere

özcan
 
Geri
Üst