Origam (Metal) - Ankara

eyvallah yorumun için ..
solo tonları güzelliği kişiye göre değişiyor kimisi sever kimisi sevmez ama biz bu tonu grupça beğendiğimiz için kullanıyoruz yani kayıt hatası ya da istem dışı olan bişey değil ...
tekrar teşekkürler zaman ayırdığın için ;)
 
Arkadaşlar yorumlarınız için cok saolun , iyi kötü yorumlarınızla daha iyisi yapılmaya calısılıcak ayrıca Mars Yapim'a , Ugur abiye , Atalay abiye , ve Onur'a cok cok tesekkür ediyoruz. Ellerinize sağlık ;)

24 Eylül'de diger besteleri de canlı olarak dinlemek isterseniz bekleriz :)
 
Ufak bir hatırlatma , dip not vs. :)

bittift9ia5.jpg
 
Garage Metal Günleri Yeniden Başlıyor :)
Daha önce içerideki afiş asılacak bölümlerde ben sadece program alan grupların kendi afişlerini görürdüm , bugün şahsen tanık oldum sizin afiş de vardı içeride aşagı inerken solda.Yenilikler güzel.Ama yeni bi oyun makinesi gelmiş konser sırasında orada olabilirim :p
Tekrar başarıalr daha 1 hafta var ama klavye bu torba değil ki büzesin :D
 
Öncelikle kaydınız hayırlı olsun, Mars Stüdyoları iyi bir iş çıkarmış.Önümüzdeki günlerde adını daha çok duyacağııza eminim.

Şarkıya geçersek Serkan'a da söyledim bunu,intro fazla uzun tutulmuş bence.Belki tek şarkılık bir kayıtta iyi durabilir ama demo ya da EP'de bütünlüğü bozabilir.Konserlerde intro olarak uzun versiyonu çalınabilir ama bütünlüğü olan bi çalışmaya şarkıyı uzun introlu haliyle koymak dinleyiciyi sıkacaktır.

Girişteki riffi ve ardından gelen destekleyici soloyu çok beğendim.Vokalin girdiği yerde araya clean gitarlar girerken vokalin de düşük tempo(artık ne denir bilemedim biraz anlamsız oldu :) ) gidip ardından çıkması pek hoşuma gitmedi.Keşke daha coşkulu bir giriş olsaymış dedim intronun hemen ardından gelen riffi düşündükçe.Nakaratı ie herşeyiyle çok beğendim.Burdan 2.38'e kadar olan kısma ise yazdıklarımı copy/paste yapabilirim.Solo kısmı gerçekten hoş ama geçtiğimiz sayfada da bir arkadaşın değiği gibi biraz sololarla gçiştirilmeye çalışılmış riff azlığı.Biraz daha çeşitli riffler olsaymış parça benim için daha güzel olurmuş.En çok beğendimğim bölüm ise 3.20 kısmı.Benim gibi bir Testament hastasını winamp kaydırma çubuğunu defalarca oraya sardıracak bir yer, çok hoşuma gitti :)

Genel olarak baktığımda eleştireceğim noktalar riff azlığı ve solo bolluğu.Serkan bana ilk halini gönderidğinde de sonlarda amma çok lead var demiştim zaten.Davullara için söylenebilecek pek bir şey yok gayet yerli yerinde.Gitar tonları bana göre gayet başarılı, bas ise biraz geri planda kalmış.Unutmadan değineceğim bir nokta da sözlerin fazlaca kafiye güdülerek yazılmış olması.Açıkcası metal müzikte kafiyeden çok da hoşlanmıyorum genelde.

Tarzım tam bu olmasa da belki fikir verir, renk katar diye haddime düşmeyerek bir kaç yorum yaptım.Tabi son söz yine grubundur, yapanın içine sindiyse olay bitmiştir :)

24 Eylül'de başarılar dilerim :)
 
Arkadaşlar bassları duyamamanız konusunda bir açıklama yapmam gerekli,çünkü gitarlarla aynı senkronda gidiyor...O yüzden duyulamama yada ayırt edilemem olabilir.
Diğer bestelerde bangır bangır görüşürüz ;)
 
sound süper, davullar sololar gayet başarılı, vokal güzel. ama sözler biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum. bir kere yazdıktan sonra sözleri değiştirmek çok saçma geliyor insana ama bence yine de bir kere daha bakın. çok daha iyi bir parça olabileceğini düşünüyorum sözlerin daha iyi düşünülmesiyle.

başarılar.
 
Bence bir de türkçe versiyonu olsun ilginç olabilir...tabiki birebir çevirisi olarak değil de tamamen farklı sözlerle...yapacağınız demoya renk katabilir kanımca...
Saygılar...
 
herkes bu şarkıyı niye bu kadar övüyor anlamadım gerek kayıt olsun gerek şarkının kendisi olsun bu kadar övgüyü hak etmiyor ama destek içinse yapsınlar tabi de bu kadar da gaz cok fazla.bide vokalin performansı koserlerde nie bu kadar iyi degil neyse basarılar
 
Bir de bu konser afişinde eren kömürlü niye en üstte ve niye eren kömürlü ve origamın altın da BURST APPEAL ve NETTLETHRONE var bence sıralama
NETTLETHRONE
BURST APPEAL
ORIGAM veya EREN KOMURLU
DEFO
NEUTRON
şeklinde olmalıydı.
 
Hala kaldı mı alt üst muhabbetleri :!:

Danliker,kayıda gelincede ;

Murat bence konserde daha güzel söylüyor :twisted:

(Adı üzerinde kayıt ;))
 
Geri
Üst