Origam (Metal) - Ankara

origam dedinmi akan sular durur. çok severiz her salı gidip izleriz (istisnalar olabilir arada horgörmeyiniz :D) painkiller diye bagırmıştık artık bilemiyorum arkadaşlar bekliyoruz heycanla painkiller coverını :) hadi başarılar..
 
teşekkürler arkadaşlar !!! :twisted: :twisted:
yalnız painkiller'ın 2 haftası var :(
ama bu hafta farklı gruplardan yine gaz 3 tane parça ekleyeceğiz bi aksilik yaşamazsak ...
Salı görüşürüz :twisted:
 
allah allah ne sürpriziymiş bu acaba :roll: :?: :D
evet Mert'in de dediği gibi bugün Yolcu'da Origam günü kafaları dağıtmaya bekliyoruz :twisted: :twisted: :twisted:
 
Legion demiş ki:
bu hafta geçen haftalardan çok çok daha iyi oldugunuzu söylemeden geçemiycem canlarım helal olsun ...
Birlikte hep daha iyiye :D Sizin gibi istikrarlı dinleyenlerimiz olduğu sürece çok daha iyi olacağımızdan emin olun.Ama grupta back vokal eksikliği var ısrar edin de bi mikrofonda bana versinler 8)
 
Salı gunu o saatte orada o kadar kalabalıgı gormek bizi cok sevindirdi calarken de cok eglendik , sanırım seyirciler de oldukca memnun kaldı ve eglendi , iş güç demeyip hafta içi oraya kadar gelip destek oldugunuz için tesekkür ederiz, haftaya yine aynı saatte görüşmek üzere ;) :)
 
ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, kreator-impossible brutality'de kendimden geçmiştim, pek bişe anlayamadım nasıl çaldığınız konusunda.. birtek melodideki aksaklık bariz belliydi. ama o ruh haline soktunuz beni yinede.

birde davul diyeceğim, elinden geldiğince çalan o arkadaşa teşekkürler.. o davulda, impossible brutality gibi bir parçayı çalmak her babayiğidin harcı değil.. gerçi aksaklıklar olmadı değil, ama ben alacağımı aldım.. yeni yeni geçiyor ağrısı boynumun.

her salı akşamı buraya,

thanks for thrash..

cümlesini yazacağım galiba..

slayer dinleyemeden ayrılmak zorunda kaldık ama meraklanmayın, belediye otobüs çalışma saatlerinden sorumlu kişilerin, anneleriyle daha da yakından ilgilendik.. anladınız siz onu :C

11'de son otobüs yüzünden 10,30'da yolcuyu terketmekten bıktım.
 
deathtrip demiş ki:
geldik, gördük, dağıttık, dağıldık :C

T H A N K S F O R T H R A S H \M/

aynısını yazıcam..
91168714tr0.gif
 
Geri
Üst