sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

thetick demiş ki:
arkadaşlar şenlik performansınız için saolun geldinizi kırmadınız bizi hem bize hem izleyicilere güzel bi performans izletirdiniz...saolun tekrar..görüşelim demiştik buarada unutmayın sakın haa.....:)

siz de bizi çok iyi ağırladınız isterdik ki tam kapasite çalabilelim ama olmadı napalım :)

sahnede o kadar geride kalmak istemezdim aslında (resimde görülüyor), bi tane bıdık bi de vokal kaldılar ortada :p
 
her yerde böyle seyirci olsa keşke, bugün batıkent çok iyiydi kesinlikle, hep böyle devam ederler umarım, biz de çok eğlendik çok kısa süreliğine de olsa.

organizasyonu yapan arkadaşlar da ellerinde olan/olmayan nedenlerle büyük sıkıntı yaşadılar onlara da teşekkür ediyoruz, gittiğimize değdi umarım seneye de orada oluruz.
 
en son geçen senemi ne dinlemiştim bir pazar biziz barda, o zaman hoş gelmemişlerdi kulağıma(ama yanlış hatırlamıyosam bir önceki gurup kafa beyin bırakmamıştı ondan olabilir), ama gelecek vaadediyo demiştim arkadaşa sanırım bunlar onlar. vokal kıvırcık uzun saçlımıydı ne? konserde başarılar
 
ereğlide harika bir seyirci kitlesine çalarız diye tahmin ediyoduk ama aklımızdan geçen rakam 50,000 civarında değildi. :)
saat 20:00 civarlarında sahnedeydik ve bizi o saate kaydıran, sanatçıların geciken soundchecklerine rağmen konserimizin iptal olmaması için uğraşan tüm belediye ve organizasyon ekibine, ilgilenen sanatçılara, bizi dinleyen ve alkışlayan herkese ve özellikle Çimenoğlu ailesine çok teşekkür ederiz.

bu arada 2 parçadan oluşan, "daha iyisi olabilir" isimli ilk demomuzun dağıtımına da ereğli'de başlamış olduk, yakında internete de upload ederiz muhtemelen.
 
bu güzel konserden birkaç kareyi sizlerle paylaşmak isteriz.
bizim çektiğimiz kamera görüntülerinin kalitesi düşük olduğundan, konser görüntülerini orda canlı yayın yapan "avrasya tv" den alınca sizlerle paylaşacağız.

10000266ra.jpg


10000297fl.jpg


10000334nd.jpg


10000465sm.jpg


10000531oy.jpg
 
helal bea koçlarıma bu yakışır
sertsessiz derinden gelio sanırım bazıları ağzını açarken albümde çıkarmı yoksam :) abartmıyım ama hayaldir olsun Anıl hayallerime sahip çıkcağını söyledi :p
daha büyükleri olsun bu ne yaf tarkandan nereniz eksik :)
 
Geri
Üst