Self Torture

"self torture grubuna girdiği bu önemli görevde başarılar diliyorum" Hindistan başbakanı Atal Bihari Vajpay

"self torture her insanın hayatının belli döneminde dinlemesi ve bundan gurur duyması gerektiğine inanıyorum. yeni albümlerini dört gözle bekliyorum"
Serdar Ortaç

"haha şu çılgın türkler yine bi çılgınılık yapacak desenize"
Bangabandhu Seyh Muciburrahman

"eğer müzikle uğraşıyorsanız ve self torture dinliyosanız onlardan etkilenip kendi müziğinize katkı yapmamanız imkansız"
Tuğba Ekinci

"bakalım şimdi kaçar kaçar penetereyelecekeler"
Hürriyet 10 Temmuz Manşet

"self torture ile türk rock tarihinin en deli klibini çekecem"
Mustafa Alttanyoklar

eet albüm daha çıkmadan heyecan yarattı arkadaşlar çıktığını düşünemiyom :twisted: :twisted:
 
oben demiş ki:
gonder.jpg
Mükemmel görünüyor setup... Umarım albüm de bir o kadar güzel olur...
 
Dervişin fikri neyse zikri de odur. Herifin aklı orada olduğundan çalarken bakıyor... Tabii setine yeni bir vurmalı eklemediyse...
Gençleeeerrr, eğleniyor muyuz bari...
Görüşemiyoruz ama biz sizi unutmadık. Geçen gün Cüneyt ile sizleri andık; Adnan - Ozan ikilisinin evindeki röportajı, biraları, geyiği, eğlenceyi ve FenerBaaaaçe - Panatinaykos maçını unutmadık...
 
uzun suredir forumlara kendim bakmiyorum.

calismalar gercekten cok yogun (normal hayat + ft)

albumun bir tek vokalleri kaldi.

yarin basliyoruz.

en gec kasimda cikcak gibi gorunuyor.

sag olsun menejerimiz oben gereken bilgileri aktariyor.

bu forumlarda onu benden daha cok gormeye alisin.

eskisi kadar yetisemiyorum ama ara sira zaman bulunca bir giris yaparim.

neyse...


ZALLANZORT: baba supersin, cok gulduk valla :)

BY_Z: evet basci bulundu, konser playlistimizi calisiyor su an, konsere hazir oldugumuzda ismini aciklariz.

MAGGOT: kardes uzun suredir bu foruma (topige) katiliyorsun (cok sagol) ve yazilarindaki gosterdigin destek bizi sevindiriyor. ama yeni davulcumuzun ismi "semih", belki cenotaph'tan bilirsin. yani ona "herif" ve "bu" olarak hitap etmen pek hos olmiyor. eminim kotu bir manada kullanmamissindir. bizi kesintiz takip ettigin icin tesekkurler. umarim devam eder.

REBEL: naber ya? iyisin umarim. valla su an ft ile ilgili hersey bizi cok eglendiriyor, bu kaydin soundundan oldukca memlunuz, ben o rop'te yoktum ama hikaye super, umarim tekrar oyle bir ortam yaratabiliriz.


kendinize iyi bakin (dusuni kaldirin).
 
semih abi bu dünyada tanışmak istediğim 5 isimden beri..sadece şaka manalı yazıyorum(herif,bu)...ayrıca cenotaph da çaldığını biliyorum ve dinliyorum...kasım mı ?? neyse bekleyen rocker en sonunda kazanır...mumu abi bu arada şu bas çıyı çok merak ettik..sürprüz mi yapıcanız === )
 
basci hem biraz supriz olsun istedik hemde gruba isinma asamasinda oldugu icin erken olur diye dusunduk... ama tam uyum sagladigi ve full time devam edecegi yuzde yuz garanti oldugu zaman ismini acik bir sekilde yazariz forumlara... ama meraktan catliyorum diyorsan... ankara yeralti ortamlarindan dogru adamlarla gorusursen eminim ismi gecer... yani dedi kodusu donuyordur ;)
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... :) :( ahhah vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ilk defa bi turk grubu albumunu bu kadar heycan ile bekliyorum...
yeni elemanlar yeni sirket umarim dogru tercihlerdir...
zaten FT isini cook iyi bilir..
 
abiiii hadi yaaaa..öff mumu -ulan şu albüm bi çıksın var yaaa....? imzalatıcağım bu sefer bu adama albümü.imzalamazsada kendisi bilir valla :)
 
AILEMIZE FULLTIME BASCI OLARAK EX-CORRODED ELEMANI ENGIN KAMAROT KATILDI. BOYLECE YENI KADROMUZ TAMAMLANMISTIR. YAZ SONRASINDAKI KONSERLERDE GORUSMEK UZERE. YERDE KIMSE KALMASIN.

FT (2006):

DAVUL - SEMIH ORNEK
BASS - ENGIN KAMAROT
GITAR - CENKER YILMAZ
VOKAL - MEHMET STEVENSON



CORRODED(RIP) GRUBUNU MERAK EDENLER ALTTAKI LINKE BAKABILIR:

http://www.myspace.com/corrodedfaces
 
Geri
Üst