K®avat (Alternative) - İzmir

sanırım forum sohpetlerinden grup uyesi olarak biras uzak kalıyorum ama bundan sonra daha sık takip edecegim... ankara destek (seyduna) cok tesekkur ederiz... eger varsa bi demonuz ya da herhangi bi kaydınız dinlemek isteriz.. umarım arkadaslarımın da dedigi gibi bi gun aynı sahnede yer alırız.. teşekkürler.. bu arada söylemeden edemiyecegim alt yapının guzellik abidesi klavye için grubumuza dahil olan ugura burdan da hoşgeldin diyoruz... herkese basarılar desteklerini esirgemeyen tüm arkadaslara tekrar tesekkurler...
 
cuzunyol demiş ki:
canacanka-t demiş ki:
hayırlı olsun dilerim yararlı olur inşallah sizlere barlara başlayında ankarayada başlayın :)
Sagolasin adas.. Cok yarali olacagina inaniyoruz biz.. O yüzden bir mutluluk halidir aldi basini gidiyo grupta :p yAkin zamanda barlara baslicaz umarim. Ankara'ya da mutlaka gelmek isteriz, gelince de ayni sahneyi paylasmadan da olmaz zaten. Biz de sizi buraya bekleriz.
Eywallah..
e tabi ankara gelirseniz aynı sahneyi paylaşmazsak olmaz çok garip olur :) umarım izmire geliriz ki zaten gelmik istiyoruz ama önce istanbul var o olsun hele bi :D izmiri bilmiyoruz rock ortamı nasıldır nedir?
 
ozzybass demiş ki:
sanırım forum sohpetlerinden grup uyesi olarak biras uzak kalıyorum ama bundan sonra daha sık takip edecegim... ankara destek (seyduna) cok tesekkur ederiz... eger varsa bi demonuz ya da herhangi bi kaydınız dinlemek isteriz.. umarım arkadaslarımın da dedigi gibi bi gun aynı sahnede yer alırız.. teşekkürler.. bu arada söylemeden edemiyecegim alt yapının guzellik abidesi klavye için grubumuza dahil olan ugura burdan da hoşgeldin diyoruz... herkese basarılar desteklerini esirgemeyen tüm arkadaslara tekrar tesekkurler...
çok teşekkür ederiz bizde aynen size destek veriyoruz tüm amatör gruplara daha doğrusu :D demo olayına gelince yazın yaptığımız kayıt var ama onu buraya koymadım nedeni ise grubun üzerinden baya bi eleman değişince olmuyor kalıcı kadro ile yapıcaz yakın zamanda o zaman kesin dinlersiniz dostlarım başarılar dilerm
 
umarım cok beklemeyiz... :) sıcaklıgın ve samimiyetin için tekrar saol dostum.. bu arada izmirde rock müzik ortamı senin ne bekledigine baglı.. bana kalırsa izmirde rock müzik adı altında barlarda piyasalasmıs rock sarkılar calınıyor.. yani biz bunu yapmıycakmıyız yapıcaz elbet ama niyetimiz o piyasalasmış bazı rock parcalara hep kendi yorumlarımızı katmak vee onları daha dinlenir hale getirmek.. :) öleee bişe işte. kendinize iyi bakın arkadaslar ve ne olursa osun muziksiz kalmayın...
 
canacanka-t demiş ki:
serhatın set-up da çok güzelmiş :D
Eyvallah kardeşim çok sağolasın.O set-up'ı yapıncaya kadar neler neler çektiğimi bir ben bilirim.Hakikaten bir sene yarı aç yarı tok gezdim diyebilirim yani.Ama değdi yani.Can'ın bahsettiği başka markalara da kaydığım yok aslında.Bir tek Gretsch tutkum var.İlk fırsatta bir Gretsch Prewood Walnut almak istiyorum;ama biraz vakti var tabii.Ahan da budur...

http://www.indoorstorm.com/product_info.php?products_id=2949

Bu arada klavyecimiz Uğur'un gruba dahil olusu hepimizi cok sevindirdi.Ben inaniyorum ki cok guzel seyler yapicaz birlikte.Funk,latin,fusion dolu gunler bizi bekliyor Ugur'cum... :LOL: Hosgeldin!
 
serhatçım ne diyim valla inşallah elde edersin onu bilirim para biriktirme olayını benim gitaristim ali de 1 sene aç gezdi ibanez rgt-2020 aldı valla kaymak gibi gitardır :D bi onu ben yapamıyorum para biriktirme olayını demo konusuna gelnce ilk dinleyenler siz olacaksınız emin olun bir de barda piyasa her zaman oluyor ankarada da böyle tabii bizde zamanında hertürlü çalıyorduk sonra tarz değiştirdik deftones staind tool falan uğraştık şimdi ise bara başlama fikrimiz olduğu için bir kısmını bıraktık alternatife döndük iyi böle gerçi yapmak istediğimiz müzik hardcore ama böle olmak gerek bazen ne yapalım ama serbest konserlerde kafamıza eseni çalıcaz yinede :D
 
Ulan bi gün girmedim sohbet almis basini gitmis hadi bakalim hayirlisi. Saka bi yana seyduna'dan adas destegin icin sagol. Ayni destegin bizden de size olacagini her zaman bilmeni isteriz.
Izmir'de rock muzik ortamina gelince, adam gibi muzik dinleyebilecegin cok az yer var gercekten. Isim yapmis barlarda tiki'sinden, kiro'suna, rocker gecineninden gercek rocker'ina kadar herkes var. Dolayisiyla insanlarin derdi kaliteli muzik yerine iki ses duyunca hoplayip ziplamak, abazalar hatun yapsin, sozde orospular da kendine bira ismarlayacak eleman arasin falan filan. Kafalar bi dünya zaten :p Uzun lafin kisasi gercek anlamda kendi isteklerini calmak zor.
Bizim yapmak istedigimiz 'piyasa' diye adlandirilan sarkilari kendi kalitemizde derleyip hem eglendirmek hem de azinlik da olsa gelen gercek muzik dinleyicisine kalitemizi hissettirmek.
Sanirim Ankara'da d adurum pek farkli degil. Geldim Ankara'ya 1,5 yil önce. Limon'a ve Gölge'ye girdim. Guzel ortamlar ama bizimkiler gibi iste.. Isim yaptiktan sonra her türlü lüksün oluyo o zaman. politik düsünmek lazim maalesef. Ciktigin bar, en fazla birayi sen sahnedeyken satmali.. Bunu da nabza göre serbet vererek yaparsin. Oynayacaksin yani bi nevi.. Rol playing iste..
Neyse demonuzu en kisa zamanda bekliyoruz. Ayni sorun bizde de yasandigi için demoyu çikarmadik biz de. Ama simdi son ve kalici kadromuzla yakin zamanda demoyu kaydetcez. Bizde ilk size dinletelim o zaman da ayip olmasin dimi ama :p
Neyse sonsuz basarilar Seyduna...
 
anemininbascisi demiş ki:
arkadaşlar grubunuza başarılar diliyorum..

Anemininbascisi cok sagolasin,eywallah. Jimi'nin de dedigi gibi seni bu sayfada görmek güzel. Biz de basarilar dilemek yerine basarinizin daim olmasini dileyelim size. Artik bi album patlatin da insanlar kurtulsun bu sabirsiz bekleyisten.. Dilerim bi gün beraber calma firsatimiz olur.
Yanki üniversite'den arkadasim olur. Selam söylersen sevinirim. ''Sinaw kactaydi Can?'' dersen anlar o. Konustuk gerci gecen gün uzun uzun.. Neyse tekrar sagolasin.. Kolay gelsiin..
 
Ustadlar ben İzmir de olmadıgımdan gelemedım ızlemeye dınlemeye ama manevı olarak yanınzdaydım neyse arkadaslar basarılarınızın devamını dılıyorum kendınıze ıyı bakın ha bu arada ben Uygar bilen bilir...
 
eywallah arkadaslar herkese attıgı mesajlar ve verdigi destek için sonsuz tesekkurlerimizi sunarızz...
bu arada uygarcım adresi biliyosn bi demo isterm yakın zamanda...
 
Arkadaslar destekleriniz icin sonsuz tesekkürler.. Sizlere de sonsuz basarilar diliyoruz.
knifeparty biz de size sonsuz basarilar dileriz. Sizin de yolunuz acik olsun,Izmir'de misiniz siz de? Umariz bi gün bi yerlerde denk geliriz.
Eywallah herkese...
 
canacanka-t demiş ki:
beyler nasl gidiyor işler klavye alışabildi mi gruba uyum nasıl?

Alisti alisti. zaten sanki uzun yillardir beraber calidiyomusuz gibiydik. Gecen gece evde sabahlad1k ve calistik sabaha kadar ,parca düzenlemeleri v.s. bizi cok tatmin etti. Az kaldi yakinda bu isim cok fazla zikredilecek..
Sizin nasil bu arada?
 
CosmicGirl demiş ki:
selam arkadaşlar programınızı öğrenebilirmiyiz merak ettik izlemek istiyoruz
Selam..Oncelikle sayfamiza hosgeldiin. Gruba yeni bir arkadasi dahil ettigimiz icin parcalari yeniden düzenliyoruz. Dolayisiyla gecici ama cok kisa bir süre icin program yok. Yeni düzenlemeleri yilbasina yetistirmeye calisiyoruz. Bunun icin de gece gündüz demeden calisiyoruz. Cok yakin zamanda basliyoruz. Hem demo calismamiz hem de barlarla görüsmelerimiz sürüyor. Gelisme oldugu anda bu sayfadan ve http://kravat.garaj.org adresimizden duyular yapilacaktir.. Ilgin icin cok tesekkürler..
Hoscakal...
 
Geri
Üst