Özlem Tekin

Posta Gazetesinin Cumartesi Günkü Yayınına Göre Boşrollerini Özlem Tekin Ve Emre Kınay'ın paylaşacağı Most Production yapımcılığını üstlendiği dizide oynayacaktır...
 
öslem tekinin bütün albümleri çok güzel...özlem tekin cem yılmazla aşk yaşıyor dedikodusu çıktı bi de tvlerde en çok ona bozuluyorum...müziğinden bir gün bile bahsetmeyen o magazin malları şimdi aşk meşk söz konusu olunca hemen yayınlıyorlar.."Çılgın rockçı özlem tekin" diyorlar bi de. çılgın olmayan rockçı mı var ya?:
 
pel_34 demiş ki:
ne yani özlem tekine olan nefretini gelip burada mı kusucak herkes yani... saçmalık diil mi bu yani??? ben özlem süpersin yazcam, altta özlemden nefret ediyorum çıkıcak... halka açık biyer olabilir ama etik bakımdan uygun olan pozitif şeyler yazılmasıdır burada...
Arkadaşım bende zamanında bu konudan şikayetçiydim ama forumun genel amacı ve gerçek adı "tartışma forumları" dır. bunuda göz önünde bulundurduğumuzda sadece olumlu şeyleri söylemek biraz yanlış oluyor.
Özlem Tekin'i çok severim ama yeni bi albüm yaparsa alırmıyım. Hiç belli olmaz. Allah'a şükür hiç bir parasal problemim yok ama iş maddileştikçe ben sevmiyorum. Özlem'de maddileşmeye başladı.
 
Özlem Tekin Eskişehir Konseri

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 adını taşıyan son albümünden sonra ilk defa Eskişehirli izleyicileriyle bir araya gelecek olan türk rock müziğinin önemli ismi Özlem Tekin konseri 21 Mart 2006 gecesi 222 Park'da gerçekleşecek.

Bu performansı kaçırmamanızı öneriyoruz.



Etkinlik Tarihi : 21 Mart 2006 Salı

Etkinlik Mekanı : 222 Park

Biletler : Bu etkinliğin biletleri henüz satışta değil
 
Arkadaslar Ozz Albümü Çıkmııyormuş. :(( Ayrıca Cem Yılmaz la Sefgili de Deillermiş :D Eskişehir Konserinden Gelen Bİlgiler Bu Yönde.Eskişehir Konseri İle İlgili Detaylı Bİlgi Sitemizde ( www.ozlemtekin.net) Mevcut Ayrıca Konserden Video vede Fotoğraflara da En Kısa Zamanda Ulaşabilirsiniz
 
8 Nisan Girne Zeta Özlem Tekin Konseri

West Weekends konserleri kapsamında Girne Jasmine Court Hotel
içerisinde bulunan Club Zeta'da, 8 Nisan 2006 Cumartesi gecesi Özlem
Tekin sahne alıyor. Bilet satış fiyatı, bilet satış noktaları ve
girişte 25 YTL.
Bilet satış noktaları:

Lefkoşa: DJ Music Market, Astro Hipermarket
Girne: Astro Hipermarket
Magosa: Astro Hipermarket


Rezervasyon ve grup olarak üniversitelerden servis talebi için: 0 533
869 44 47


Önceden alınan biletler giriş ve rezervasyon kolaylığı
sağlayacaktır.


Konsere gidecek Tekinistler'e şimdiden iyi eğlenceler..
 
Var mıdır Turkrock tan gelecek olan??Haberimiz olsun..Gitsek mi gitmesek mi modundayız gerçi ama orada oluruz büyük ihtimal..
 
untitled12ce.jpg
 
Geri
Üst