Özlem Tekin

Açıkçası özlem tekin eskiye nazaran düştü eskiden konuştururdu kendini sonra bozdu tabi..Şebnem de çıkınca piyasaya adı kalmadı..Her ne kadar son albüm çok daha iyi densede bu yoruma katılmıyorum..Eskiden çok daha iyiydi.
 
Yaderrock demiş ki:
Açıkçası özlem tekin eskiye nazaran düştü eskiden konuştururdu kendini sonra bozdu tabi..Şebnem de çıkınca piyasaya adı kalmadı..Her ne kadar son albüm çok daha iyi densede bu yoruma katılmıyorum..Eskiden çok daha iyiydi.


canım benim keşke dün akşam sen de girne zeta'da bizimle olsaydın da bu facia yorumu yapmasaydın... mükemmel bir gece yaşattı herkese!
 
Re: :)

EzgiPinUp demiş ki:
Gönül isterdi ki Volvox hiç bitmesin.. Ama bi kadın olarak müzik yapmanın zorluklarını belki de biçok insanın iki katı şeklinde yaşamış bi insandır kendisi.. '96 dan beri destekliyor ve seviyorum!!! özlemi dinlemeyen b.ktur.. :!:

özlem'e dil uzatan da b.kun alasıdır... :!: ezgicim bu arada siz de çok iyiydiniz, 7sinde de pinup'la feci coştuk girne old tunnel'de. (biraz kısa sürdü ama neyse...)

--- ezgi bu arada dün akşam sana fazla salça oldum sanırım. kusura bakma kafam iyiydi biliosun :D :p :D ---
 
özlem fanı olarak değil objectif bakarak söylüyorum albümlerini dinlemeden vanlı perfonmansını izlemeden alıp tutmayın
 
Uzun süredir konuşulan Cem Yılmaz'ın başrolde oynayacağı "Hokkabaz" filminin çekimleri başlıyor. Senaryosunu da ünlü şovmenin yazdığı filmde, Mazhar alanson ile Özlem Tekin de kamera karşısına geçiyor.



Mayıs ayında çekimlerine başlanacak olan dram-komedi tarzındaki filmde, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Ayçe Abana, Bahtiyar Engin, Caner Alkaya, Gürgen Öz, Kemal İnci, Bahri Beyat ve İpek Bilgin de rol alıyor. Cem Yılmaz'la birlikte Ali Taner Baltacı'nın yönetmenliğini yaptığı filmin müziklerini ise, usta müzisyen Atilla Özdemiroğlu hazırlıyor.

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği filmde, başarısız bir sihirbaz olan İskender (Cem Yılmaz) ve yardımcısı Maradona (Tuna Orhan) kendilerine dar gelen İstanbul’dan biraz uzaklaşmak için bir turne yapmaya karar verirler. Amaçları turne dönüşü, kazandıkları para ile hayata pırıl pırıl bakmaktır. Akli dengesi pek yerinde olmayan babası Sait’i (Mahzar Alanson) de turne ekibine dahil etmek zorunda kalan İskender’i daha ilk işlerinde bir sürpriz beklemektedir.

Yeni filmi hakkında konuşan Cem Yılmaz, "Bu sefer 4 milyon değil, aklıbaşında bir '4000' seyirci beklediğini" söyleyerek, "G.O.R.A." filminin rekorunu kıran "Kurtlar Vadisi Irak" filmine gönderme yaptı
 
ÖzLem Tekin bence türkiyenin en iyi bayan rock vokali. Onun eline su dökecek bayan vokal yok türkiyede bence ...
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
yok yok ben karar değiştirdim yaa... özlem tekinin tüm şarkılarını dinlememiştim. tam benlikmiş yaaa... dinleyince anladım yaa tüm öz fanlardan özür wala artık bende özlem tekin hayranlarındanım ;)
 
arkadaşlar özlem niçin 2005 kral tv müzik ödüllerine aday gösterilmedi yaaaaaaa.anlamıyorum oda 2005 te albüm çıkardı.hemde süper bi albüm.niye yaaaaaaa.............
 
Geri
Üst