Özlem Tekin

kimse bi yeri tekeline almaya çalışmıyo ki burda..biz bi sevgiyi bi takıntıyı belki de paylaşmmak için burdayız..savunma yapmak için,yada kendimizi korumak için mücadele için diil..tartışmak iyidir..çünkü daha iyisini bulmak için fikirlerin bi alışverişidir..ma burda direkt özleme saldırılıyor ve ister istemez savunmak zorunda kalıyoruz..
biz yazıcaz buraya kimse yzmasın da demiyoruz..birileri birini seviyorki demek bi başlık açılır ,sanmıyorum ki hadi bi başlık açalım da yerden yere vuralım şunu diye düşünüp bi başlık açsın biri...zaten o kadar nefret ediyosa biri onun hayatıyla d onu sevenlerle de ilgilenilmez..en azından ben böyle düşünüyorum..
bir demir demirkana "höngürdek" dese (ne demekse artık) sen susup durabilirmisin...
demem o ki,tartışma sonucu bi yere varacaksa anlamlıdır..ama ne biz özlemden vazgeceriz,ne de diğer arkadaslar özlemi sevecekler...bu durumda bu tartışma bi kısır döngü..
bunun çözümü ne peki,özlemi sevenler mi bu balşlıktan çekip gidelim,yoksa sevmeyenler sevmediklerinla yetinip saldırmaktan vazgecmeleri mi..bi kere yazılır çok istyosan "ben sevmem " dersin..ama bu kadar seven insana ha bire yok rockçımı o,yok höngürdek diye kışkırtıcı olmaya gerek yok...ben özlemden ve şebnemden başka kimseyi sevmem mesela..bi kere bilede gidip başka başlıklara bilmemkimin fanlarını uyuz edeyim diye düşünmedim,gerek görmedim..kendim yapmadığım için anlam veremiyorum belki...
bu başlık özlem tekin başlığı değil de hangisi daha basarılı o mu bu mu şu mu falan olsaydı bu çekişmeler normaldi,seninki benimki diye..ama burası özlem tekin için açılmıs bi başlık,yanılmıyorsam tabii....
 
Özlem Tekin 2005 yılında en çok konser veren kadın rock sanatçısı..işte bu kadar "kötü" bi sanatçı ancak bu kadar konser verebilir heralde..bi sürü teklifi de film yüzünden geri çevirdiğini düşünürsek sonuç ortada..

- AnkiRock Festivali - ' - 01.06.06

- Parkorman Konseri - (Haliç Ünv.) - 31.05.06

- Bolu - İzzet Baysal Ünv. - 16.05.06

- Kıbrıs (Girne) - Zeta Club Konseri - 08.04.06

- İzmir 222 Park Konseri - 21.03.06

- Antalya - World of Wonders - Topkapı Palace Konseri - 12.01.06

- TRT 1 - Canlı Performans (Çekim) - 22.11.05

- İzmir Kemancı Konseri - 19.11.05

- İzmir (Özdere) Rock'n Live Konseri - 01.10.05

- Parkorman Rock'n Freedom Konseri - 13.08.05

- Harbiye Açıkhava Konseri - 30.7.05

- Bodrum Kale Konseri - 03.07.05

- Levent Gösteri Merkezi (ÖSS Party) Konseri - 19.06.05

- Ankara ODTÜ Vişnelik Konseri - 16.06.05

- Galatasaray Lisesi (Festival) Konseri - 09.06.05

- Solar Beach Açılış Konseri - 04.06.05

- Kuruçeşme Unimayfest 2005 Festivali Açıkhava Konseri - 04.06.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne son ayak) İstanbul Maltepe Ünv. Konseri - 27.05.05

- İzmir Ooze Rock Bar Konseri - 20.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Erzurum Atatürk Ünv. Konseri - 19.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Trabzon Karadeniz Teknik Ünv.Konseri - 18.05.205

- Kütahya Üniversite Konseri - 14.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Bursa Uludağ Ünv. Konseri - 12.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Konya Selçuk Ünv. Konseri - 10.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Adana Çukurova Ünv. Konseri - 09.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Kayseri Erciyes Ünv. Konseri - 07.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Eskişehir Anadolu Ünv. Konseri - 05.05.05

- Coca-Cola Soundwave (Turne) Antalya Akdeniz Ünv. Konseri - 02.05.05

- Zaga Canlı Performans - 05

- Yeni Melek Konseri (5. Albüm Tanıtım) - 05

- Yeni Melek Konseri - 01.01.05 (yılbaşı)

neyse sevmeyene bizim saygımız var,onlardan saygı duyduğumuz sürecee.....
 
hepimiz aklı başına insanlarız ,, ilk olarak özlem tekin topic ine girilip rockçı degil bu kız ,, beceriksiz demek ,, sataşmadır,, ( tek bi istisnası özlem topicinde özlem tekin fanı oldugunu bilememe cehaletidir,, ona bişey diyemem )
ikinci nokta özlem tekin rock yapmıyo diyenler rock ın ne oldugunu bilmiyolar sanırım ve bunun türleri oldugunu,, rock sadece metal degildir,, (rock ile popüler müzik arasındaki farkı anlamayanlar için degil bu açıklama ,, gün gelir caz popüler olur )
üçüncü nokta bu başlıgı tekele alma muhabbeti,, düşüncelerin susturuldugu yerde tartışma mümkün olabilirmi,, hangi yüzyılda yaşıyoruz,, susalım mı,, (halaa faşist sistem ya da dikta rejimleri savunan düşüncelerinde yanılma payı oldugunu hesap etmeyenler bu açıklamamın dışındadır)

özlem tekin için söyleyecegim de ,, istedigi gibi istedigi kalıpta kalmayan nadide sanatçılardandır,, biz dinleyiciler olarakta kendi adıma asla tek akorlu mucizelerde kalmadım,, gün geldi metal tanrı peşinde koştuk gün geldi god gave rock n roll to you dedik,, rockçılar rap dinleyemez diyen düşüncenenlerde (ki ben sevmem) nu metale de mi aynı tepkiyi gösteriyolar ,, hiç sanmıyorum ,, saygılar
 
iyi olmayan düşünceleri derken anlatmak istediim o laflardı o lafları yazan kişilere bunu direk deilde ima ederek anlatmak istemiştim eğer yanlış anlatmaya çalıştıysam özür dilerim ;)
sonuçta tabi özlem i sewmeyenler olacak illa herkes özlem i sewsin herkes bu foruma iyi şeyler yasın demiyoruz sonuçta bu forum herkese açık, herkes sewgi mesajı yazcak deil eleştiride yapacak tabi ama bizim ricamız sadece düzgün olarak eleştiri yapılması çeşitli çirkin kelimeleri kullanarak deill...
 
özlem tekin bir sanatçı değildir...bir zamanlar şarkıcıydı şimdi vasat bir oyuncu,kendine bir yol çizememiş oradan oraya savrulan bir kişilik..."hepsi" gurubuna yeni eleman olarak girse hiçte fena olmaz :D
 
seborocky demiş ki:
özlem tekin bir sanatçı değildir...bir zamanlar şarkıcıydı şimdi vasat bir oyuncu,kendine bir yol çizememiş oradan oraya savrulan bir kişilik..."hepsi" gurubuna yeni eleman olarak girse hiçte fena olmaz :D

ehüehüehüüüüüüüüüü :cry:
malesef durum bu kardesler.yolu açık ola.ama su bi gercek ki aynı anda yapılan işlerin sonucu yarım ondan yarım bundan esittir :oops: :cry:

kalite verilen konserlerin sayısıyla ölçülmez.fotografalrın güzelligiyle de.kalite o kişinin(sanatcının) yasam tarzıdır.bi düşünün,bir otobüs birden yol degiştirip sagdan degil de soldan giderse nolur? ölüm olur...özlemler ölmesin.
 
pyroxevil demiş ki:
pentagramurat demiş ki:
demek hayatının belli bir sınırları yok?belli bir yolu yok?

bana edebiyat yapmaya çalışma hayatının bi yolu yok bilmem ne diye..30 yaşındayım ve her yolunu gördüm ben hayatın..hayatın belli kıstaslar arasında sıkışıp yasanmayacak kadar oldugunu da...at gözlüğüyle bakıldıgında çok az bi kısmının görüldüğünü de..bi noktaya tutunup ben hayattaki yerimi yolumu buldum dediğin an ne büyük hata ettiğini de..sadece rock dinlemediğim için yolum amacım yok diye düşünüyosan bilemem..ama sen yolunu bulduğun anda hayat kendi yolunu değiştiren bi tarza sahip...kim oldugumu ve "neden" olduğumu biliyorum..bilinmesi gereken temel şeyi yani...bi noktada takılıp kalmadığım için seviyorum hayatı..iyisini kötüsüyle kıyaslaadığım için tanıyorum hayatı...
ve bu yüzden seviyorum özz ü...
bu ülkede ilk kadın rock diye tanıyıp bildiğiniz isim kim?
çok mu zordu kendini böyle tanıttıktan sonra,zaten altyapısı bu oldugu halde dangır dangır 10 senedir aynı şeyi yapması özzlemin..
o hep bi öncekinden farklı bişey olsun diye çabaladı..kendi de ben rock yaptım demedi..ikinci album türkiyenin elektronik sounda sahip ilk ve en kalitelli albumudur hala..3.de farklı bişeyler denedi,dörrdüncü de yine kendini tekrar etmedi..ama son album illaki rock altyapı ama rock+başkaseyler
hayatı gördüğünüz kadar sanmayın..yarın biraz daha açıp bakın dünyaya,belki baska yeni renklere uyanırsınız....

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ....
zaten müzik de böyle bişey sınırları olmayan bişey ben mesela arabesk de dinlerim popda
rock olunca kaliteli oluyo diye bi durum yok zaten son zamanlardaki üretimlere bakarsan kalite zaten yerlerde....
müziğin gerçeğini rock sana arkadaşlar var varsın öyle sansınlar
senin yaşın 30 yani biraz da yaşla ilgili....
bazı şeyleri aşmak ...
artı zaten bu forumdaki yaş ortalamasına bakarsan zaten 15 -16 civarı e tabi bu gençler rock dinlemeye başlamışlar heyecanlılar e tabi anlıyoruz
adamlar pentagram efsane diyo
öbürü şebnem dünyanın en büyük vokali diyo yani bunlar pek önemsenmesi gereken şeyler değil....
salla gitsin öyledir de ... :!:
 
Arkadaşlar hayatımın en saçma şeylerini burda okudum. Özleme sanatçı değil diyen ama bunu ölse ispatlayamayacak mallar var. Artık sinirlerim bozuldu . Sen bu forumda yazıyorsan adam gibi konuşacaksın. Eğer sen başlığında yazdığın kişinin sanatçı olduğunu düşünmüyorsan buraya gelip yazmakla kusura bakmayın ama mallıktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Okudum da hepsi şebocu sizden başka ne beklenebilir ki diyeceğim artık. Biraz saygı. Sanatçı ya da saygı sevenine de saygı. Forumu kirletmeyin.

Engin arkadaşım dediğin birlaf var forum size mi ait die falan. Hayatımda duyduğum en saçma cümlelerden birine imza atmışsın. Sağol. Böyle düşünmene üzüldüm aslında.
 
keske insanlarımız kusum aydın sabah sabah seda sayan ya da erol kösenin gitaımla türküler söyledim burçine yaptıgı cinsel mesajları izlemek yerine buraları okusa...bunu o kadar çok isterdim ki!
evet ben de izliyorum magazin geceleri.herke suyurken.ajdarımızın mili şizofrenligini izledikçe ve ne kadar da dalga geçildigini gördükçe içim parçalanıyor.
mesela özlem tekin baslıgında bir kaç isim buralarda ama neden degişik kültürerden degişik isimler yazamıyor buralara?
dogunun bilmemne köyünden,bilgisayarını yeni almış mehmet,ibrahim,ayse,fatma da yazsın bence.bu sitenin daha da genişlemesini,hatat milyonlarca üyesi olmasını dliyorum.

özleme gelince yine,umaım ilerde en iyi versiyonuyla karsımıza çıkar ve ben aldıgım '2tarlalar gördüm otlar tertemiz taptaze.....................''diye akıp giden o albüm kıvamına tekrar ölmeden ulaşırım diliyorum.
asık oldum olmaım hiç biri sarkısı eglencelik.çıtır çerez misali.uçup gider ama tanrım yine kıyas olucak,hanginiz sebnem in kadın albümünü arsivlemediniz?
 
Arkadaşlar ben burada önümüzde ki günler için foruma pek uğrayamayacağım. Geçireceğim ameliyat dolasıyla 1 ay kadar uzak kalacağım. Herkese şimdiden teşekkürler ve sevgiler. Benim için dua edin (demogoji yaparım hem de on numara :LOL: )

uzak kaldığım süre boyunca ÖZ'ümü yalnız bırakmayın. Herkese by. Görüşmek üzere.
 
serox demiş ki:
Arkadaşlar ben burada önümüzde ki günler için foruma pek uğrayamayacağım. Geçireceğim ameliyat dolasıyla 1 ay kadar uzak kalacağım. Herkese şimdiden teşekkürler ve sevgiler. Benim için dua edin (demogoji yaparım hem de on numara :LOL: )

uzak kaldığım süre boyunca ÖZ'ümü yalnız bırakmayın. Herkese by. Görüşmek üzere.
şimdiden geçmiş olsun serox kardeş ...
kendine iyi bak....
 
Özlem Tekine atıp tutuyosunuz sizin saçma sapan düşüncesiz ve bilgisiz yazılarınızı özlem okuyup aa.. müziği bırakayayım demez güle geçer bizde öyle yapıyoruz saçmalamada üstüne yok bazılarının serox sinirlenme bende sinirleniyorum ama gül geç 10 senedir albüm yapan 20 senedir sahneye çıkan ve bir sürü işe imzasını atan bir ana kraliçe gerisi hikaye sanki bu saçma ve bana göre komik yorumalrı yaapnalr sanki çok önemli insanalr biz özlemin nasıl büyük bi insan oldugunu biliyoruz yeter bu kadar aa.. bu kadın başarılı biz buna nasıl taş koyarız diyosunuz ve yapılan yorumlarla düşüyorsunuz :x
 
bana özlem tekinin son albümünün ne kadar sattığını,hangi ödülleri aldığını,kaç konser verdiğini,adına açılmış kaç fan sitesi olduğunu söylermisin...
ben birgün blue jean aldım sensor bölümünde tekin vardı orada verdiği cevaplarda ne olduğu ortaya çıkıyor bence artık albüm yapmasın oyunculuk yapsın...
 
İşte Fatih Altaylı'nın yazısı...

Sen neymişsin be Özlem Tekin

SİYASET, ekonomi derken zannediyorsunuz ki, biz yaşamıyoruz.

Fırsat buldukça ‘insani’ olaylarla da ilgileniyoruz. Geçenlerde Şener Şen’in başrolünü oynadığı Mucizeler Komedisi’ne gittim mesela.

Ciddi bir çabanın ürünü.

Üstelik de, yazan kadronun tamamı Mektebi Sultani’den kardeşlerim. Gururla gittim.

Açık söylemek gerekirse hikayeyi bir miktar abartılı buldum. Medya eleştirisi yapmışlar ama biraz fazla olmuş. Ama anlatacağım o değil.

Ben oradaki bir sanatçıdan söz etmek istiyorum.

Özlem Tekin’den. Yıllar önce, şarkıcı kimliğiyle bu köşeye konuk olmuş, hakkında olumlu şeyler yazılmış bir genç kızımız.

Ancak anlıyorum ki, ben o zaman bütün beğenime rağmen Özlem Tekin’in hakkını verememişim.

Çünkü Özlem Tekin Allah’ın şanslı kullarından birisi.

Şener Şen büyük sanatçı ama oyunun yükünü en az onun kadar sırtlayan ve büyük bir başarıyla taşıyan kişi Özlem Tekin.

Sadece onu izlemek için bile bu oyuna gidilir. Bazı sporcular vardır. Koşar, uzun atlar, basketbol oynar, futbol oynar. Onlara ‘atlet komple’ denilir. Özlem de ‘artist komple’. Şarkı, oyun. Yarın resim, heykel yapıp karşımıza çıkarsa ve onu da başarırsa kimse şaşırmasın!

*********************************************

HINCAL ULUÇ'UN ÖZLEM TEKİN HAKKINDAKİ YAZISI

Vay Özlem Tekin vay.. Vay ki vay!.. Yani nasıl mutlu oldum onu, Mucizeler Komedisi'nde izlerken..

Bakın en son lafı en başta söyleyeyim.. Ben müzikal dünyasının en büyük merkezlerinde, Broadway'de, West End'de, Viyana, Paris, Berlin'de müzikaller izledim.. En ünlü müzikal oyuncularını en yakından seyrettim..

Bu Özlem'i alın götürün, hangi müzikalin başrolüne koyarsanız koyun oynar.. Milleti kendine hayran ederek oynar..

Bu ne güçlü bir oyunculuktur.. Ve bu ne ses?.. Bu sahneye ne yakışma?.. Bu ne şirin, ne sıcak hem de, insanların, gözünden kulağından kalbe akıştır..

*********************************************


Mustafa Demirkanlı
Tiyatro Tiyatro Dergisi Yayın Yönetmeni ve Birgün Gazetesi Yazarı


....Beni esas şaşırtan Özlem Tekin oldu. Kendisini fizik olarak da tanımıyordum, oyunun on beşinci dakikasına kadar Semaver Kumpanya’nın genç oyuncularından biri olduğunu düşündüm, her geçen dakika performansındaki yükselme yanımdaki arkadaşıma kim olduğunu sormama neden oldu. “Özlem Tekin” yanıtını alınca da iyice şaşırdım. Bu kızda doğal bir güzellik var, fiziki güzellikten bahsetmiyorum, -hoş o da var da, ben ondan bahsetmiyorum- her oyuncuda, her sahne sanatçısında olmayan, çok az insanda var olan bir çekim alanı yaratıyor; “ben buradayım” deyiveriyor.

Burada, Özlem Tekin’in başarılı oyunculuğundan bahsetmeyeceğim, “Mücizeler Komedisi”nin dışında izlemedim, hatta dizisini bile görmedim. Kalıplara girmeyen, ele avuca sığmayan yaratıcılığından da bahsetmeyeceğim. Meltem Cumbul’la dönüşümlü oynadıkları “Sütiye” rolünde yılların Meltem Cumbul’unu nasıl gölgede bıraktığından ve bu konuda hiç de mütevazı olmayan özgüveninden de bahsetmeyeceğim. “Mucizeler Komedisi”ndeki Semaver Kumpanya’nın genç, eğitimli oyuncularından nasıl da çekinmiş olduğunu, onların eğitimlerinin yanında popüler olmadıkları için emeklerinin tam karşılığını bulamadıklarını, onlarla paylaştığı sahneye ‘hoop’ diye gelmenin mahcubiyetini taşıyacak kadar saygılı oluşundan da bahsetmeyeceğim.

Özlem Tekin gibi insanların sayısı çok azdır, sadece Türkiye’de değil, dünyada da azdır. Çünkü onlar özeldir, yaptıkları müzikte, sahnedeki performanslarında, heykel hamuru ile boğuşmalarında, özel yaşamlarında; kıyafetlerinde, saçlarında, aşklarında farklıdırlar, onun için özel insanlardır.

Benim bahsetmek istediğim şu: Tiyatromuzun profesyonel dernekçileri bir fırsat bulurlarsa yine ortalığa dökülüp “tiyatro eğitimi almamış, ne işi var tiyatro sahnesinde” diye mangalda kül bırakmayacaklardır, yine kendilerine, üretimlerine bakmadan. (Yeri gelmişken; “Siyaset Meydanı”nından sonra yazdığım yazıda isim vermeden eleştirdiğim arkadaş TOBAV yönetiminde değilmiş artık, ben izleyememişim, şimdi SES-BİR’in yönetimindeymiş, arayıp uyardılar, fırsatı gelmişken düzelteyim.)

Özlem Tekin gibi özel insanlara sahip çıkabilirsek, onları küstürmeden tiyatromuza katabilirsek sadece biz kazanırız, çocuklarımız kazanır. Hep or’da kal Özlem, şarkılarını söyle, bestelerini yap, heykellerini yoğur ama hep tiyatro sahnesinde kal, sadece müzikallerde değil, sen becerirsin, ben inanıyorum. Yolun açık olsun...

*********************************************

bu da radikalden bir yazı...

Soundwave Üniversite Turu ile Türkiye'deki on binlerce kişi Cem Köksal, Kargo, Pamela ve Özlem Tekin'i dinleme fırsatı yakalıyor. Geçen hafta, Uludağ Üniversitesi'nde yaklaşık 25 bin kişi konser alanındaydı
22:30
Ve gecenin beklenen anı! Rahatlıkla 'beklenen' diyoruz, çünkü kalabalığın tansiyonu buna işaret. Tekin, sahneye çığlıklar ve sert gitarlar eşliğinde tam bir rock yıldızı gibi çıkıyor. Son albümü 109876...'ı dinleyenlerin de bildiği gibi, artık daha sert bir sound'a sahip. Adeta yıllardır kendisinden bekleneni vermiş gibi. Konserden önce kendisiyle buluştuğumuzda da, "Kemancı'dan beri yaptıklarımın özeti," diye tarif ediyor albümünü.
Hiçbir zaman tek bir tarza bağlı kalmayan, her albümünde yeni bir sound deneyen, görünümünü değiştiren Tekin, dinleyiciyi yine etkisi altına alıyor. "Çok iyi tepkiler alıyorum," diyor Tekin. "Öf bu ne biçim albüm, diyen hiç kimseye rastlamadım. Herkes 'Nihayet,' diyor." Tekin, turneden de çok memnun. "O kadar olağanüstü ki. Albüm çıkmadan tanıtım konserlerine başladık. Bu çok daha fazla titizlik gerektiriyor. Eşek gibi çalman gerekiyor. Kimsenin bilmediği şarkılar çünkü."
Tekin, konserineYol ile başlıyor. Ve konser bitene kadar da hızını hiç kesmiyor. Arkasındaki ekip Oz. Yani Tekin'in bu albümden sonra muhtemelen kullanacağı isim. Epey sert bir sound'a sahip olan grup, Tekin'in eski parçalarını bildiğimizden çok çok daha sert çalıyor. Ve bu da seyirciyi delirtmeye yetiyor. Hakkını verip gerçekten çok iyi bir performans sergilediklerini söylemek lazım. Albümün, seyircilerin çoğunluğu tarafından satın alındığı da yeni parçalara eşlik etmelerinden belli oluyor. Anlaşılan o ki, en çok tutulan parçalardan biri Cinayet. Türk ezgilerinin fazlasıyla hissedildiği bu parça esnasında Tekin, piercing'li göbeğini gösteren büstiyeri ve deri pantolonu içinde tam deyimiyle 'kıvırıyor.' Seyirci mest oluyor. 24:00'e doğru konser sona eriyor. Kalabalık memnun bir şekilde evinin yolunu tutuyor..

bunları okudukça kim ne derse desin boş geliyor..en azından gerçekleri gören kişiler var,ve önemli isimler bunlar.13-15 yaşında sadece şebnem sevdiği için özlemden nefret eden kişilerin dedikleri karşısında bu sözler var...gerçi kocaaaa şebnem fanlarının yanında kim ki onlar :LOL: :LOL:
 
bana sadece bana son albümden sonra versiği konserleri aldığı ödülleri söle şebnem ferah hakkında yazılanları buraya yazmaya kalksam form sayfa sayısı 1000'e çıkar ve kaç fan club ı var bi söle
 
Geri
Üst