Özlem Tekin

Şener Şen'in bi filmi vardı o geldi aklıma nasılda domates domates diye bağırıyodu :D :D :D

merve_tekinist demiş ki:
http://video.google.com/videoplay?docid=424075054305332545&q=ozlem+tekin
İŞTE CANLI PERFONMANS BUDUR YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

Merve muhteşem bi performans gerçekten konser alanında veya barda o an orda olmayı istiyo insan gerçekten
 
Bazı Gerçekler... (Alıntıdır Rolling Stones Dergisi Aralık Sayısı)

Evet garip geliyor.Sadece bir klip gördüm,gerisi gelmedi,konserde yok.

-Çünkü firmayla aramız tamamen bozuldu.Biz o albümü çöpe attık yanı.Zaten son albümümdü benim.Ozz projesini yapacaktık.Bu albümde ozz un hazırlığı gibiydi.Hepimiz beraber yaptık.Ama yapımcımızın hayal ettiği gibi bir albüm olmadı.Çok itişip kakıştık baslarda.Klip çok gecikti oyuzden .Klibin kanallara dağıtımında firmanın bir hatası oldu.Kanalların küslüğü oldu.Ben klibi televizyonda bir kere bile görmedim.

Boyle zorluklar karsısında gerimi basıyorsun?

-Hayır ama benim her şey gözümden siliniverir.Yorganı yakarım giderim.Albümüm,yapışayım demem.10 tane sarkı yine yaparım.Hala karsımdaki adamı alttan alarak olmasını istemiyorum.Biraz dikbaslı gibi görünebilir ama karakterim öyle.Bu tip seylerın kendiliğinden olmasını istiyorum.Olmayacaksa da,attık gitti iste.

İçin cız etmiyor mu?

-Ediyor ,etmez olur mu?Gene yaparız.Hacıyatmaz zaten.

Şimdi yeni bir şirkete geçeceksin.

-Evet ama hiç elim gitmiyor açıkcası.Çok sıkıldım o imzalardan ve album yapmak zorunda olmaktan.Çok keyfi duyuluyordur ama benim başka lüksüm yok zaten hayata karsı.Ben istediğim zaman istediğim şeyi yapmak istiyorum.

O belli oluyor zaten.Senin müzikal gelişiminde boyle oldu.İstediğin zaman istediğin şeyi yaptın.Hatta en çok bu konuda eleştiri aldın.Alternatif popla başladın elektronik,rock,vs derken her albümde farklı bir sound’un oldu.Bunu yaparken her yeni albümle birlikte ama küçük ama büyük bir dinleyici kitlesini kaybettiğini ya da şaşırttığını düşünüyor musun?

-Tabi eleniyor.Ama bu benim hoşuma gidiyor.Ben “çok hayranım”diyen o kadar acayip insanlarla karşılaşıyorum ki …Geliyor “En büyük hayranınım,” diyor.İmza alıyor resim çektiriyor, “Bir seni çok seviyorum bir de Gülben Ergen i” diyor.O kadar şuursuzca beğenen birini zaten istemem.

İŞTE BİR SANATÇI İÇİN NE KADAR ZOR BİR DURUM. BAZI ŞEYLERİ BİLMEDEN İNSANLAR BİR SÜRÜ LAF ATIYOR. iŞTE BİLİNMESİ GEREKENLER.

Bir de komik bir bölüm... :p :p :p :LOL: :LOL:


Peki bu aralar konserlere gidiyormusun?
ÖZ:Hayır hiç sevmem konsere gitmeyi.

Niye?
ÖZ:Çıkıp söylemek istiyorum çünkü.İşkence oluyor bana.En son Amsterdama gittim,nefret ettiler benden.Rock bara gidiyorum.En öndeyim.Avaz avaz şarkı söylüyorum.Solist gıcık oldu.atılmak üzereydim.Çok söylemek istiyorum .Dayanamıyorum.
 
hala çok ukala olduğunu düşünüyorum...albüm yapmak bir zorunluluksa bıraksın bu işi ve şu özet çok güzel ,işin aslı bu,şu cümle herşeyi açıklıyor:“Bir seni çok seviyorum bir de Gülben Ergen i” işte işin ÖZZeti budur...(BU SADECE BİR ELEŞTİRİ CVP VERMEZ VE PARLAMAZSANIZ SEVİNİRİM)
 
seborocky demiş ki:
hala çok ukala olduğunu düşünüyorum...albüm yapmak bir zorunluluksa bıraksın bu işi ve şu özet çok güzel ,işin aslı bu,şu cümle herşeyi açıklıyor:“Bir seni çok seviyorum bir de Gülben Ergen i” işte işin ÖZZeti budur...(BU SADECE BİR ELEŞTİRİ CVP VERMEZ VE PARLAMAZSANIZ SEVİNİRİM)

Gereksiz ve kötü niyetli bir eleştiri olmuş.
Kendi aranızda rekabet oluşturmaktan vazgeçseniz çok güzel olur
Sanatçı böyle değerlendirilmez, ayıptır.
 
saçmalamayın lütfen!!

buna çırılçıplak denmez!! fotoğrafçılık sanatının güzel bi örneği, çok estetik ayrıca, yapılan eleştirileri çok saçma ve çocukca buluyorum..
 
Geri
Üst