Özlem Tekin

benayevsen demiş ki:
Özlem Tekin Öz albümü ile yapılabilecek en iyi albümlerden birine imza attı Öz albümünün üstüne çıkıcak bir albüm yapması biraz zor. Kült bir albümdür.!!! Şuan müziğe fazla yoğunlaşmıyor dizi çekimleri, sinema, reklam.. bunlardan arta kalan zamanlarda albüme ne kadar zaman ayırıyor bilinmez. Tamam bazı isimler normal iş hayatını sürdürürken albüm çalışmalarınıda yapıyor. Ama Özlem Tekin den iyi bir albüm beklenicekse uzun zaman lazım. Kesinlikle bir yıl içersinde bir albüm çıkmaz eğer ki çıkarsa üstünden geçilmiş bir albüm olur.

sana hak vermiyor değilim. Arkadaşlar sanmayın ki ben Öz'ün dizi çekmesinde çok hoşnutum fakat kendisinin dediğine göre bu bir heves ve hevesini almak istiyor. Bir de şöyle bir şey var. Yaptığı işi baştan savma yapsa neyse bence gayet başarılı.

Albüm çalışmasını asla baştan savma bir şey yapcaz. Çok harika ve bomba albümle geri dönecek.

Hatta bundan önce OZZ grubundan ETE KURTTEKİN'İN solo albümü var. Belki Öz karşımıza bu albümde yeni bir süprizle karşımıza çıkar. Kim Bilir ?

Saygılar...
 
Rock müzikle uğraşan insanlar başka birşeyle uğraşamaz diye bir kural yok.Sadece genelde rock müzikle uğraşan kişiler,gruplar,bir yerlere gelmiş,gelmemiş,başka işlerle çok uğraşmazlar...Garip olan bu,alışık değiliz,açıkçası kendi adıma pek de alışma taraftarı değilim...
 
hasan85 demiş ki:
Rock müzikle uğraşan insanlar başka birşeyle uğraşamaz diye bir kural yok.Sadece genelde rock müzikle uğraşan kişiler,gruplar,bir yerlere gelmiş,gelmemiş,başka işlerle çok uğraşmazlar...Garip olan bu,alışık değiliz,açıkçası kendi adıma pek de alışma taraftarı değilim...

yani bilmiyorum ama neden Özlem Tekin oyunculuk yapınca bu kadar göze battı bilmiyorum. Tamam Öz'den yeni albüm beklentileriniz var ve evet bunu karşılayacak. Sadece sabır derim ki hiç bi Öz albümü tam zamanında çıkmamıştır :)

Derdi para diyen arkadaşa :LOL: :LOL:
 
valla serox gayet güzel cevaplamıs belirli kisilerin saçma suç duyurularına karsın,bana gerek kalmamış :LOL:
polemik için baska kapıya arkadaslar..... :evil:
Haluk Levent seven arkadas;
bana Haluk Levent'in 5 tane birbirinden farklı sarkısını yazar mısın lütfen
ayrıca madem çok seviyon saygı duy da bas harflerini büyük yaz adamın , ayıp ;)
biz Özlem'imize gözümüz gibi bakıyoruz,gayet de objektifiz.Para için bu islere girişse idi zaten simdiye kadar bizim için biterdi .
gözünüzü iyi açın para için hala tutmayan ve aynı melodilerin kulakları tırmaladığı albümleri yapmıyor baskaları gibi,
yaptığı her iste bir numara :dans :ask :mrgreen:
çekemeyenler çatlasın ne diyim daha hahayyy :D
 
yani bilmiyorum ama neden Özlem Tekin oyunculuk yapınca bu kadar göze battı bilmiyorum. Tamam Öz'den yeni albüm beklentileriniz var ve evet bunu karşılayacak. Sadece sabır derim ki hiç bi Öz albümü tam zamanında çıkmamıştır :)

Derdi para diyen arkadaşa :LOL: :LOL:[/quote]

artık demişim yani geçmişde öyle olduğundan bahsetmiyorum ki para için yapmasıda doğal milletin hayrına yapıcak değil ama acayip saptı kadın..tam zamanında çıkmamıştır diyosun belki tam zamanında çıkması için dizi filmlerde oynayıp parayı denkleştirdiği zaman çıkartıcaktır
buda ilk sölediğime döner :D :D
 
Küçük bi bilgi Özlem yeni bir dizi de oynuyor fakat dizi de konuk oyuncu tarzında şu an. Sanırım 10 bölümlük falan. Çünkü artık kaset çalışmaları başladı ve tabi bir yandan da Ete Kurttekin'in albümü var. O da bi hayli sert bi albüm olcaktır eminim. Seneye kendi adıma çifte bombardımana uğrayacağım.
 
Hot_KoRn demiş ki:
bence de artık tek derdi para, hele hele fhm e verdiği fotoğraflardan sonra buna kesin gözüyle bakıyorum diyebilirim.

Bu piyasada derdi para olanlar çok açık. Özlem Tekin asla bu isimlerden biri olamaz. İçinden gelenleri yapıyor zevk meselesi. Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım. FHM dergisi editör notunda Özlem Tekin bu yayınlamadan hiçbir şekilde maddi destek almamıştır bir rica üzerine poz vermiştir diyor. Lüten arkadaşlar abartmayalım...
 
Yıllar öncesi 'Şebnem Ferah' la birlikte aynı dönemlere denk gelen albüm çakışmaları nediyle dinleyici kitlesi ikiye bölünmüştü,eskiler hatırlar..

Şebnem'ciler Özlemciler diye,aslında bu Trajikomik durum pek çok insanında,ileri zamanda olşucak olan Müzik anlayışına büyük bir referans oluşturmuştu,ister istemez..

'Şebnem Ferah' sevenler her daim daha Sert müzik dinleyerek büyümüş,'Özlem Tekin' sevenler ise,altyapısında daha Alternatif şeyler barındıran hatta 'Electronica'ya kadar giden bir Müzik anlayışları oldu..

bende her zaman 'Şebnem Ferah' dinleyenlerin yolundan gittim ama ne zamana kadar.. sanırım 'Perdeler' şarkısıyla çıkış yaptıktan sonra,herkes farketmesede o dönem farketmiştim bir şeylerin bundan sonra ters gidiceğini,düşündüğüm de oldu..

'Şebnem Ferah' kendini yenilemekten öte tekrar etmeye başladı,belki benimle aynı fikirde olmıycak pek çok kişi ama demek istediğimi 1996 dönemini birebir yaşamış insanların demek istediklerimi çok iyi anlıycağını düşünüyorum.

konumuz olan 'Özlem Tekin'i ele alırsak,her zaman birbirinden faklı altyapısı olan şarkılar yapmayı ve istediklerini yapabilicek insanlarla çalışıp kendi içine sinen bir düzenlemeyle sevenlerinin karşına çıkmayı tercih etti.

Konser görüntülerini izlediğimde hala içindeki farklı Vokal teknikleri ve Asi'liğin hiç birşey kaybetmediğini anlamam zor olmuyor açıkçası, özellikle 2. albümü olan 'Öz' albümündeki pek öne çıkmayan 'Tarlalar' şarkısını çok güzel bir düzenlemeyle tekardan sevenlerine sunan 'Özlem Tekin' halen dinlemekten sıkılmayacağınız ve kendini tekar etmeyen bir Sound ve Proje'lerle karışımıza çıkıyor..
yıllar öncesi koyu bir 'Şebnem Ferah' dinleyicisi olan ben,3. albümü çıkarmadan önce bunları söyleceğimi asla düşünmezdim..

anlatmak istediğimi gelicek olursam,artık 'Yerli Müzik' olayını takip etmiyorum yıllardır..ama bunları yazmak istedim.. halen 'Özlem Tekin' televizyona çıktığına kanal değiştirmiyorsam,kötü yorum yapmıyorsam,Youtube.com gibi sitelere girip Konser'de neler yapıyor acaba diye arada bakıyorsam.. 'Özlem Tekin'i hala seviyorum demektir.

aslında 'Seviyorum' kelimesi azımızdan çok kolay çıkan bir sözcük ama ne kadar büyük bir laf olduğunuda unutmayalım.. son olarak 'iyiki ülkemizden 'Özlem Tekin' gibi biri çıkmış' diye büyük bir laf ediyor,benimle aynı duyguları paylaşan tüm 'Özlem Tekin' sevenlerine selam ediyorum.


Not: 'Şebnem Ferah' mı ?.. umrumda değil.

m.jpg


1997 dönemlerinden bir foto.
 
ne kadar abartıldı,Hokkabaz'daki rolü
muhteşem performans,muhteşem performans ..

pek çok kişinin üstesınden gelebılıceğı basıt bir roldü,bence oynadığı karakter.Ya da filmdeki oyunculuğu oyle abartıldı ki zor bir karakter canlandırıcağını düşünüp filmi izleyınce bu muymuş,diyorsun :p
 
Geri
Üst