Özlem Tekin

crnky demiş ki:
Bence de rock yapmıyor. Hatta bu başlık başka foruma taşınmalı diye düşünüyorum

Yöneticelere istek yap belki olur... :p
Ben de oha diye düşünüyorum... :LOL:

Arkadaşlar ciddi söylüyorum kendinizi aşında gelin bu foruma yazın. Şimdi siz bana sen kendini aş falan diyeceksiniz ama ben takmayacam!!! Belki siz de takmayacaksınız ve bu böyle sürüp gidecek... Onun için efendice şeyler yazalım...
 
kaba bir şey mi yazdım ki? özlem tekin rock yapmıyor. o zaman bu forumda olmasının bir anlamı yok...
belki eski albümleri açısından bakılabilir tabi...
 
kızcağız hem müzik yapıyor biraz fazla olarak da oyunculuk... herkesin isteği de müzikle daha fazla uğraşması..gayet de rock yapıyor. ama dediğim gibi yine yineliyorum şarkı sözlerine pek ısınamadım onun dışında hiç bir sorunum yok severim dinlerim..
 
Birinci - Benim kızdığım bir magazin dergisine çıplak resimler vermesi. Hemde bir erkek dergisi kategorisinde olan bir dergiye.
İkincisi - Magazin malı güllü dallı motorlar gibi deyip magazin malı olmak bir çelişkidir.
Üçüncü - Rock nedir ? bu soruyu üçüncü soruşum. Cevap veremiyorsunuz...
 
serox demiş ki:
Ne kadar dinlediğin belli!Eski albümler ha! :)

esasında dağları deldim in bulunduğu albümden sonra bir çalışması var mı nasıldır bilmiyorum ama rockla alakası olmayan bazı hoş olmayan parçalarından dolayı rock olmadığı yorumunu yaptım. Eh sevmediğim için ne kadar dinleyebilirim ki... Ama illaki rock yapıyor diyorsanız öyle olsun...
 
Bak yukardaki arkadaşım Özlem Tekin2in tarihin i madem bilmiyorsun rock değil diye atıp tutma! Gayet rock yapıyor son albümüyle de oldukça gün yüzünde Hadi alvbümden banane diyorsan sahne performansı var. Bilmeden lütfen konuşmayalım.
Rocl Nedir? Bilmem bişi işte :)
 
Serox bize özlem tekin'i met etme albümlerini dinledim albümlerini dinlemesem buraya yorum yazmam özlem'in albümlerini dinlediğim için konuşuyorum her albümünde techno,club,pop havası var rockla alakası yok bu son albümünde rock'a dönmüş ben sevmiyorum diyorum pop yapıyor diyorum sen onun üzerine yorum yapıyorsun sevmeyenlere de birazcık saygılı ol.
 
Rock nedir bilmeden bu şekilde yorum yapabiliyorsan açık açık seviyenin ve kapasitenin düşüklüğünü gösteriyorsun. Sen rock müziği sevmiyorsun. Özlem Tekin'i seviyorsun. Rock ne bilmiyorsun çünkü. Ben bunu ilk attığım mesajdan bu zamana kadar biliyordum zaten. Neyse bu kadar seviyesiz ve kapatisesiz birisiyle konuşmayı uzatmaya gerek yok. taki cevap gelene kadar. Bana söylenen hiç bir şeyi cevapsız bırakmam.
 
serox demiş ki:
Bak yukardaki arkadaşım Özlem Tekin2in tarihin i madem bilmiyorsun rock değil diye atıp tutma! Gayet rock yapıyor son albümüyle de oldukça gün yüzünde Hadi alvbümden banane diyorsan sahne performansı var. Bilmeden lütfen konuşmayalım.
Rocl Nedir? Bilmem bişi işte :)
son albümünü dinleyerim belki... "Tek başına" adlı albümü, filmlerde oynaması vs gibinedenlerden dolayı rockçı tanımlamasına uygun olmadığını düşünmüştüm. Bir de albümden bananeyse canlı performansı napıyim :D
Her neyse Özlem Tekin i çok seviyorsun tamam ama şu var,
Bana efendi ol diyorsun. Ben efendice olmadığım bir yan göremiyorum. Oysa "atıp tutma", "bak yukardaki" gibi tavirler kullanıyorsun.
 
Tamam bu kadın rock mı yapıyor pop mu yapıyor jazz mı yapıyor ne yapıyorsa yapsın albüm yapsın.

Birde Özlem Tekin nin başka şeylerden para kazanmaya ihtiyacı yok. Eğer ki hobi olarak yapıyorsa yada böyle bir tatminsizliği varsa, konuk oyunculuk ya da sinema ile devam etmeli.
 
Arkadaşlar belirlediğiniz kalıplarda Özlem Tekin'i dinleyin o zaman yapcak birşey yok anlaşılan.

Sinandemir adlı kişilik sevmeyenlere asla saygısızlık etmedim. Saçma saçma konuşma! Rocktan anladığını da düşünmüyorum...
 
serox demiş ki:
Arkadaşlar belirlediğiniz kalıplarda Özlem Tekin'i dinleyin o zaman yapcak birşey yok anlaşılan.

Sinandemir adlı kişilik sevmeyenlere asla saygısızlık etmedim. Saçma saçma konuşma! Rocktan anladığını da düşünmüyorum...
Vaybe ben mi rock'tan anlamıyacam ben yıllardır rock müzik dinlerim saçma saçma'da konuşmuyorum hemde neyse konu kapansın bana söylediğin şu laflar'la ne kadar seviyesiz olduğun gözüküyor.
 
Rock, 20. yüzyılın sonlarında ortaya cıkmış, genellikle elektro gitar, bas gitar ve bateri gibi enstrümanlarla beraber vokal melodi tasıyan popüler müzik formudur. Organ ve piyano gibi klavyeli enstrümanlar da rock'ta sıkça rastlanılabilir. Saksafon gibi üflemeli çalgılar rock'ın ilk hallerinde oldukça sık kullanılmış olsa da yeni rock türlerinde nadiren görülürler. Rock tanımı oldukça genel bir tanımdır ve de sınırları kesin bir şekilde belirlenmemiştir

Siz o kadar çok konuda o kadar çok şeybiliyorsunuz ki, bu forum size dar gelmiyor mu :?:
Uğraşacak birşeyde kalmadı galiba :?:

Sebnem avatarlı arkadaş, sen onu dinlemeye devam et, o Türkiyedeki bir kesime aynı albümden iki üç tane yaparak moda mod rock dersi vermeye devam ediyor. Bu işlere kafanı yorma :!:

Diğer avatarlı arkadaş, 19. yy. da kalmışsın. Son albümü ilk albümüydü aslında sonra albüm mü çıkarmış :?: Çok garip :!: :LOL: :LOL: :LOL:

Eski moderatör olan arkadaş, geri kalan hayatında müzik adına başarılar, bu kadar rock nedir diye soracağına sen gidip araştır. Kimi, neyi referans alarak Özleme tarz biçiyorsun?

Magazin malından anladığım, hergün biyerlerde başkaları ile basılan ve o görüntüleri basına yansıyıp manşetten düşmeyen insanlardır. Herhangi bir medya organına ropörtaj veren, bişeyler paylaşan birisi bu tanıma girmez. Önce Türkçe konuşup anlamayı öğren, sonra Rock tanımını araştır.

Özlem sadece Türkiye standartlarında değil, dünya standartlarında bir ses kalitesine sahiptir. Eğer öyle olmasaydı tekdüze albümler yapar yoluna devam ederdi, ama kendini bir çok kere kanıtlamayı başardı.
Sevmiyorsanız, ilgilenmeyin.
Ben seviyorum, ilgim devam edecek
 
neden bu kadar çocukça yorumlar yapıyorsunuz?
birisi eleştiri yapıyor hemen parlıyorsunuz,tamam tartışın burası zaten tartışma forumu ama neden seviye bu kadar yerlerde?"ROCK SADECE MÜZİK DEÐİLDİR","EÐER SADECE MÜİKTE İSE ROCK, O ZAMAN O PİYASADIR" deniliniyor siz hala "son albümünü dinledinizmi?" diyorsunuz...rock'ı anlamadan etmeden,yüzeysel olarak rock'ı tanımlamaya ne gerek var?"Sevmiyorsanız, ilgilenmeyin."sanane ister ilgilenilir ister ilgilenilmez,burada hep olumlu eleştiri,hep özlem fanı olacak diye birşey yok!!!objektif olamıyorsunuz ama bu kadarda öznel bakmayın olaylara...özlem rock yapmıyor bu öznel değil nesnel bir yorum...arada bir rock !MÜZİK! yapıyor!!!bakın rock'ı tanımladığınız yorum bile rock müzik hakkında...özlem alternatif pop yapıyor!!!bunu ben dahil,değerli müzik eleştirmenleri dahil,özlemin kendisi de dahil herkes böyle olduğunu söylüyor...
 
Geri
Üst