51 PromiL(Rock) - Ankara

rockers_86 demiş ki:
nerde cıkkıyorsunuz...canlı dınllemek ısteyenler ne yapsın ewde atglasın mı yoksa gelsinler mı?

:D..

Şu an için en yakın konserimiz 29 u.. Fakat belli olmadığı için bi açıklama yapmadık.. Bilin şimdilik de daha tam belli değil konser..

Kesinleşince burdan duyururuz..

Teşekkürler..
 
25'imizdeyiz neyimiz eksik Can... Hıh genceciğiz daha :p=

Bu arada sizin konser 3 Kasım akşamı yine bizimle birlikte :)= 29 Ekim değil...
Öptüm kocaman kocaman...
 
Allah belamı şu konser haberlerini birincisi forumdan ikincisi de göktuğ abiden öğrenme işi canımı sıkmaya başladı :D daha aktif olmalıyım.. Ben üveymiyim yoksa hıı :'(
 
her şey bir yana çabaları kayde değer gençler. hayatlarında neyin önemli olduğuna çoktan karar vermişler ve bundan asla vazgeçmeyecekleri belli! umarım istediğiniz yerde olursunuz ki buna ne şüphe. iyisiniz daha da iyi olcaksınız. vazgeçmeyin ve kararlılığınızı yitirmeyin yeter. sizi,çayyolu etkinliklerindeki ufaacık perfomsı saymazsak, mekanda canlı dinlemedim. ama evde yan odadan melodiler şeklinde müziğinizi dinleme zevkine ulaşmış biri olarak size güvendiğimi söyleyebilirim. yarın görüşürüz:))
 
söylemeden edemiycem ama hayalet sevgilim' e yaptığınız cover bence şarkının önüne geçmiş durumda. zira ece' nin yorumu türkü formatındaki diğer yorumdan çok daha başarılı. şarkıyı sizden dinlemek daha keyifli:)
 
Evet ben evimdenve adsl imden çoook uzaklardayım.Herkese çok teşekkürler yorumlar için.3 Kasım biziz rock bar konseri kesinleşmiş sanırım.Oraya herkesi bekliyoruz.Şimdilik kesinleşmiş başka konserimiz yok yakında her şey belli olur :) Herkese çok teşekkürler...
 
naber la selman,özgür,özgün olum hiç görüşemiyoruz aramızdan kara kedi mi geçti naaptı.ama yeter artk .ikiciiiiim ya ne bu ...ne alemdesiniz napıyosunuz konser haberlerinizi alıyoruz seviniyoruz sizi kalbimle destekliyorum.
ula bi arada beraber çıkarız.siz bu sene lise sonsunuz aman derslere dikkat.önce ders sonra 51 promil.51 promil ismi de çok güzel ya bunu söylemek için biraz geç kaldım ama...
ula selman sensiz camel boğazımdan geçmiyo.neyse hadi gençlik kendinize iyi bakın.Tüm 51 promil üyelerine kolay gelsin.
 
3 Kasım -- Biziz
12 Kasım -- Garaj

Simdilik kesinleşen bunlar var arkadaşlar.Bizimle cıkıcak diğer gruplardan haberim olmadığı için yazamadım.Ama Biziz de dem le beraberiz bunu biliyorum.Goktug abi diğer grupları yazarsan sevinirim herkesleri beklerisss :)
 
Erencim gelmiş dağıtmış yine :D:D puhahwwuuhhww.. Saol Eren'im sensiz tadı yok buraların.. Görüşürüz bi ara.. Öpüldün..

Konsere Herkesi Bekliyoruz..

Saygılar..
 
bayrampartisiafismini.JPG
 
Çok teşekkürler bu guzel afiş için :D Ama Mars sahne almıyor o gece.yanlışlık olmuş..

Çıkış saatimiz biraz geç olucak sanırım.En son Dem cıkıyor.Demden once de biz.Ondan onceki sıralamayı bilmiyorum.

Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar...
 
Geri
Üst