51 PromiL(Rock) - Ankara

ozgun1907 demiş ki:
Destekleyen herkese öncelikle teşekkürler..
Konserlerimiz tekrar başlıyor...

3 Aralık Biziz Rock Bar..çıkış saati:15:30..(51PromiL-Roulette-EvilCats)

3 Aralık Garaga Rock Bar..Çıkış saati:17:30..(51PromiL-Tuşe-Vita-SertSessiz)

8 Aralık O.D.T.U Beste Günleri çıkış saati:13:45

10 Aralık Aktüel Cafe(kütahya)çıkış saati..21:00 kapı açılış...

Çok kısa bir süre içinde yeni kayıtlarımızda sitemizle beraber yaynlanıcak..Konserlerimize herkesi bekliyoruz...



Düzelttim arkadaşlar..Yanlışlıkla oldu...
 
8 Aralık perşembe günü laboratuardan tüyebilirsem direk kimyadan mimarlık amfisine uçup yanınıza geliyorum (bkz: odtülü olmanın avantajları) :). geçen pazar biz sahnedeyken destek vermek için özgünün deparla bizize hala dalışını unutmadım :), zaten bu cumartesi de garage'da beraberiz sizinle. "Gökkuşağı"nı çalın bir kere daha dinleyelim şöyle canlı canlı. :) Başarılar diliyorum size.
 
Buyrun taze taze afişimiz 17:30 da sahnedeyiz.

garage.jpg
 
Allahım gözlerim yaşarıyo ya ne kadar sevenimiz var :D
Valla biz olmasak da siz cennetliksiniz arkadaşlar.. Bir gün ölüp, toprak olup bir çiçeğin bedenine girerseniz, üzerinize konan arı ben olacam :D:D (Not: Eşek Arısı:p)

Bizi sonuna kadar desteklediğiniz için hepinize minnettarız. C.tesi gününün yorgunluğu şimdiden başladı artık 51 promil C.tesi günü Dead Rock yapıcak.. "Hödö hödö hödöö" :D

Herkesi bekliyoruz..

Sağlıcakla kalın Pötürcükler!

Saygılar efenim..
 
cumartesi bizizdeyiz.evil cats olarak szi ilk defa izlicek olmanın özellikle de aynı sahneyi paylaşıcak olmanın sewinci war üzerimizde :D herşey güzel gider umarım, cumartesi zor bi gün sizin için.başarılar :)
 
çok ilginç birşey olsa gerek bir günde 2 konser vermek, ileride ünlü :D olduğunuzda belgesel fln yaparlarsa size bu cumartesiyi kesin koyarsınız.

Arabaya binmeyip Biziz'den Tunus caddesini takip ederek Garage'a zillerle, prosesorlerle, gitarlarla koşmak gibi maceraya giriştiğinizi anlatırsınız.. Belgeseli yapanlar neden diye sorduklarında özgün küçük emrah mode on bir şekilde boynunu bükerek "çünkü paramız yoktu" der. özgür de kafa sallayarak onaylar. o arada arkaya "gökkuşağı"nı koyarlar. :D

Şaka bir yana zor bir iş yapıyorsunuz arkadaşlar, helal olsun diyor cumartesi günü önce biziz'de sonra garage'da size başarılar diliyorum. Konserden sonra hala mecaliniz kalırsa :D beraber tuse'yi izleriz artık o gün.
 
Geri
Üst